Nu har jeg ringet til jer et par gange fordi min bil ofte har nogle problemer som skal løses, mange af gangene har jeg fået fat i en gut der hedder Magnus og vil bare lige sige at Magnus er en stjerne... Zobacz więcej
Tusind tak til personalet hos Schmiedmann Nordborg. Utrolig hjælpsom og venlig personale. Lige fra kundemodtagelsen til den venlige kompetente mekaniker, der hjalp os videre mod vores Guldbryl... Zobacz więcej
NF2021LCIHGDG NYRER SÆT KOMPLET HØJGLANS SOR Producenten Kvalitet materiale og måling forfærdig som det er målet med penslen. Men det skal være kontrol fra butikkens side over det varer som de skal... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Customer service was great. I had a question regarding a part for our BMW and I tried to dig up some information myself regarding the part I was looking for, but I was not satisfied. Nikolaj at custom... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Schmiedmann - Salg af autoudstyr og tilbehør. Specialist indenfor BMW & MINI og tilbyder reservedele, styling og tuning samt ophug. Schmiedmann tilbyder adgang til vores reservedelslager, som indeholder over 500.000 individuelle produkter. Vi har alt i BMW dele, lige fra klips til møtrikker til fælge og dæk, spoiler og lygter
Herluf Trolles Vej 15, 5220, Odense SØ, Dania
- 65 94 15 45
- odense@schmiedmann.dk
- www.schmiedmann.dk
Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
100% anbefalet!!
Jeg købte en vare fra dem på mandag, kunde oplevelsen vil jeg såden set sige var top notch, jeg fik svar på alle de spørgsmål jeg havde og selvom han ikke vidste det sagde han at han vil I hvert fald spørge rundt, varen ankom relativt hurtigt,
Tusind Tak Martin!
Good service and info.
Good service and feedback on mails and contact.Keep up the good work.
Greetings from Oldman Automotive.
L..te service....måtte vente 15 min…
L..te service....måtte vente 6......................... min fysisk i butikken inden nogle gad hjælpe....har dog i dag haft en samtale med Jacob...der er åbenbart sket en misforståelse fra min side..........................så kan man jo kun anbefale at
En md + Og stadig ingen dele eller svar.
Bestilte for mer end en md siden komplet bremser for + klodser bag + abs føler + hjulleje
Får at vide at der er lang leveringstid på føleren, men at jeg kan have alle dele samlet senest d.30-07 hvilke jeg siger ok til, men så skal delene heller ikke komme så meget som EN DAG SENERE da jeg skal til syn med bilen.
Kontakter dem den 31-07 og spør ind til om de eller jeg har glemt noget da jeg enu ikke har modtaget nogle dele, ej eller fået mail om forsinkelse eller fået en post anvisning på at delene er på veje.
Efter lang tids venten Jeg får her at vide at de nu har problemer med at få skiverne, og måske os føleren? Men han er ikke helt sikker for han ved ikke noget om reservedele, og reservedels manden holder ferie...
Og det har været ferie...
Og han sider i en anden afdeling...
Og de har personale på ferie...
Og og og og...
Efter laaangt tids samtale får jeg til sidst manden til at indse at jeg faktisk gerne vil have et svar på hvornår mine dele kommer og om de i det hele taget kommer, så han skal finde ud af noget.
Hvilke han så åbent bart ikke kan eller vil? og vi aftaler at han skal rige tilbage mandag morgen d 04.07 (han siger 07.45) med info om de kan levere de dele jeg har købt og betalt for 4-5 uger siden... Og som skulle ha været leveret.
For jeg har ligsom en bil som skal til syn, så hvis ikke de kan levere delene, så må de jo betale pengene retur så jeg kan bestille stumperne et andet sted.
FOR MIN BIL SKAL TIL SYN.
Det er nu mandag aften og har stadig ikke hørt noget retur...

Odpowiedź od Schmiedmann Danmark
Gode priser og detaljeret beskrivelse…
Gode priser og detaljeret beskrivelse på reservedele
Har brugt dette firma igennem flere år
Har brugt dette firma igennem flere år, og har altid modtaget kyndig og god service og altid hjælp med råd og vejledning.
Det har gode ting den den rigtig pris…
Det har gode ting den den rigtig pris og man kan hører de ved hvad de taler om. Gode produkter og BMW nørder til at betjene. Så kan man ikke forlange mere
Kan ikke levere varer til den tid de selv lover
Jeg bestilte et han og hun trailer stik 13 pols med en leveringstid på 10 hverdag som de skrev.
Men der gik ca. 45 dage før jeg fik stikkende

Odpowiedź od Schmiedmann Danmark
Ordered Euro spec tail lights for my…
Ordered Euro spec tail lights for my E36 in the US on April 25th. Today, almost a month later, I get an email saying I need to pay more for shipping because their site is incomplete and didn't calculate the shipping costs correctly at check out. On top of that, they say I'm being charged another fee for using a Visa card but don't give any other option for payment. IF they screwed up, they need to eat it. Doubt I'll order from them again.

Odpowiedź od Schmiedmann Danmark
blev guided igenem parts listen af…
blev guided igenem parts listen af venlig medarbejder for at finde delen til min Bmw med stor sympati og talmodighed af mit gebroken dansk... tusend tak !!"!
Hilsen
Erich
Achraf
Achraf, fantastik medarbejder. Engageret medarbejder der bare har styr på sit arbejde. Super venlig og brilliant service jeg fik derfra.
Hentede nogle baglygter, paneler, forkofanger, bag kofangeren, måtter, sidespejle. Alt passer på bilen, er super glad for den. Min bil ser helt anderledes ud, end hvad den gjorde før. Jeg vil takke for denne gang, jeg kommer bestemt tilbage til Achraf. Han har bare styr på sit arbejde. Tak for det :)
Min erfaring
Jeg købte nye lygter i forbindelse med et ”facelift” af min bil. Jeg bestilte dem i god tid, da det skulle passe med min tid hos mekanikeren. Desværre var det de forkerte lygter jeg var kommet til at bestille, og da jeg fandt ud af det, var der gået mere end fjorten dage – fordi tiden mellem bestilling og tid hos mekanikeren var mere end 14 dage.
Jeg ringede til Schmiedmann som hjalp med at bestille de rigtige lygter og tage imod de forkert bestilte lygter selvom der i princippet var gået mere end 14 dage.
Mekanikeren havde i mellemtiden lavet en mindre ridse på den ene lygte.
Jeg havde desværre fået det indtryk af Schmiedmann at de ikke ville samarbejde om en løsning. Det var et forkert indtryk. Med en mindre ridse kan lygterne ikke sælges som nye og jeg var kun interesseret i ikke at betale moms og skat af en vare, som jeg ikke kan bruge (lygterne passede ikke på bilen). Alt andet ville være irrationelt og uøkonomisk. Efter telefonsamtale med Eddy returnerede Schmiedmann et beløb svarende til moms og skat og faktisk mere til. Det var et meget fint samarbejde. Jeg kan anbefale at man som privatperson får hjælp til at bestille de rigtige dele.
Klasse service
Jeg forstår ikke de ikke har 5 stjerner på Trustpilot. Fantastisk kundeservice og de altid klar på at hjælpe. Er ikke selv mekaniker eller noget, men Achraf fra deres afdeling i Odense formåede alligevel at finde ud af hvad det var jeg manglede. Jeg havde lidt problemer med at beskrive det, og Achraf var super tålmodig og fandt hurtigt ud af hvad det var. Så der er stor tak herfra, og stor ros til ham! Derudover foregår det hele hurtigt og smertefrit, og med dag til dag levering, det er klasse.
Jeg er også sikker på at de andre hos Schmiedmann i Odense er ligeså kompetente som Achraf er, så vil helt klart anbefale dem til alle jeg kender med en BMW.
Super hjælpsomt og venligt personale samt hurtig levering
Super hjælpsomt og venligt personale
Jeg kunne ikke finde den rigtige del til min bil på deres hjemmeside, så jeg ringede ind, og efter få minutter sendte medarbejderen mig link til den stump som passede på min mail
Dårlig side tror sku næsten det er ren…
Dårlig side tror sku næsten det er ren armatør der har lavet den , søge function stinker og virker ik på det man søger på sant den måde i kategorisere tingene på totalt blandet sammen , Jeg ville enlige købe nogle original BMW fælge til min nye i4 M50 jeg fandt dem også , men gik lidt vidre og så forsvandt de på siden og ku ikke finde dem under fælge , jeg tør ikke købe noget her da siden er så misvisende

very bad company
very bad company. They don't take any responsibilty for the crap products they are delivering. What a disapointment

Estuve esperando dos tubos
Estuve esperando dos tubos, uno no estaba en stock, Alex de atención al cliente, estuvo proponiendo varias soluciones, despues de un tiempo me decanté por cancelar el que no tenía stock, enseguida hizo el envío y el reembolso del producto. Muy buena atención, eficacia, rapidez y profesionalidad. Buena calidad/precio. Muy recomendable.
Best place in Europe to but good and…
Best place in Europe to but good and value for Money, usede original mini & bmw parts
Like I am the only one guy to make my wife happy with my tools, Schemiedmann is for your mini or bmw💪🏻
Snelle levering en handige montagetips…
Snelle levering en handige montagetips op de site
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.