Købt 4 x loftlamper mandag morgen og fik dem leveret til døren allerede tirsdag morgen. En af lamperne var desværre defekt, men et hurtigt opkald med en medarbejder ved navn Kenneth, og problemet er l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg købte en 2D-lampe, som desværre ikke passede i stedet for den gamle. Leveringen tog dog mindre end 24 timer, supporten var yderst høflig, og jeg modtog min refusion dagen efter, jeg sendte lampen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk service! Skulle bestille tre underskabsarmaturer, men var i tvivl omkring stik m.m. Dette fik jeg udførlig hjælp til over telefonen, hvor de både sendte billeder af produktet, så jeg ku... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
ScanLys.dk er stiftet af en af Danmarks største forhandlere af lyskilder med over 14 års erfaring. Vi har sæde i Toreby L, og tilbyder LED-lyskilder fra bl.a. Osram og Philips.
Grænge Skovvej 91A, 4891, Toreby L., Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Rigtig gode priser.
Overskuelig hjemmeside.
Hurtig ekspdeition og forsendelse.

Odpowiedź od ScanLys
Jeg er fuldt ud tilfreds med både pris på produktet og leveringen.

Odpowiedź od ScanLys
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.

Odpowiedź od ScanLys
Nem bestilling og super hurtig levring. Dejligt der bliver anbefalet pærer til de lamper man køber.

Odpowiedź od ScanLys
Super hurtig levering og alt svarede til beskrivelsen på hjemmesiden. Og så var der oven i købet et lille stykke chokolade med i pakken.

Service der virker.
Rigtig god service, nem at komme i kontakt med, ingen dikkedarer, ordentlig behandling - kan varmt anbefale dem

Odpowiedź od ScanLys
Simpelthen en af de bedste online købsoplevelser, jeg nogensinde har haft. Købte syv forskellige varer, hvoraf ikke alle var lige standard lagervare, men Scanlys' sortiment dækkede alle mine behov, og priserne er over en bred kam helt vildt skarpe. Skulle derudover have lidt teknisk assistance, og den gav Kenneth både hurtigt og præcist. Varerne blev afsendt hurtigt og levede helt op til forventningerne. Helt igennem god oplevelse!

Odpowiedź od ScanLys
Bestilte armatur fredag aften. Tirsdag var pakken, der allerede. Flot i dette vejr.. Burde indbringe 10 stjerner for hurtigheden

Odpowiedź od ScanLys
Næsten afsendt inden bestilt, utrolig kvik og gode chat oplevelser.

Perfekt forløb. Super service
Bestiller onsdag aften 20.30 og modtager pakken fredag 9.40.