Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bokade hotell för övernattning i Stockholm när vi skulle besöka nya barnbarnet som hade kommit till världen. Inte direkt wow upplevelse. Sängkläderna var inte rena och det var dammigt längs listern... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Scandic Europa I Göteborg. Værelse var fint og rent, dog var spanden på toilettet ikke tømt! Sengene og morgenmaden var virkelig gode. Men ude foran vinduet hænger en zinkplade, formentlig for at re... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Bokade hotell för övernattning

Inte direkt wow upplevelse. Sängkläderna var inte rena och det var dammigt längs listerna i rummet. Enligt frun så betalade vi mycket överpris för en natt. Sen skulle betala extra för frukostbuffén. Kommer inte tillbaka.
Sen fanns det ingen vid disken för incheckningen. Det skulle man göra via en pekskärm. Jag och frun löste de till slut.

6 grudnia 2025

Har blivit feldebiterad.

Har blivit feldebiterad av deras personal som vid kontakt beter sig väldigt hjälpsamma på mail och i telefon. Sen blir det tyst och inget händer. Rättar inte till sina fel. De har stulit pengar av mig och har dåliga rutiner på att rätta felen de begått. Tips! Undvik deras hotell om du inte kan/får betala kontant.

25 maja 2026
Oceniono na 2 z 5

Scandic Europa I Göteborg.

Scandic Europa I Göteborg.
Værelse var fint og rent, dog var spanden på toilettet ikke tømt!
Sengene og morgenmaden var virkelig gode. Men ude foran vinduet hænger en zinkplade, formentlig for at regnen ikke i karmen. Men det resulterede i at når det regnede, larmede regnen helt vildt inde på værelset. Det lød som at sove i et drivhus. Fik meget lidt søvn begge nætter, hvilket var super ærgerligt!

3 kwietnia 2026

Scandic Luleå

Checkade in på scandic Luleå, efter att ha bokat denna en tid tillbaka med studentrabatt. Men av någon konstig anledning så har den inte hängt med i bokningen och i studentrabatten ska frukost ingå. Det är ingen som hjälper till med det och all personal här i Luleå verkar väldigt fyrkantiga eller tror att det blir avdrag av sin lön för att hjälpa studenter att få till bokningen någorlunda rätt

30 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Scandic go Umeå tv funkar ej

Scandic go Umeå , tv funkar inte, hade jag vetat det hade jag inte bokat det här hotellet. Fick veta först senare att tvn inte hade funkat på ett bra tag, dåligt☹️ dåligt, tycker att personalen borde ha informerat om detta.

28 marca 2026

Trasig säng

Trasig säng, mitt barn hade en säng uppåtsböjd i mitten. Kunde inte sova.
En bekväma madrasser.
Hotelkets viktigaste funktion och det klarar dem inte av. Trots påpekande till receptionen fick vi höra "ber om ursäkt"
Inga toapapper, ingen städning. Stopp i badkaret. Tog 3 dagar att fixa det. Lovade att återkoppla vid utchekning men ingen hörde av sig.
Vi var där 4 nätter, 4:e året i rad.
Det. Nu fick dem 14 dagar på sig att återkoppla, inget händer.
Blir inte ett 5:e år på Scandic.
Synd då vi är i Malmö varje år.

26 grudnia 2025

Scandic Victoria Tower Stockholm

Vi bodde på hotellet lördagen den 3 januari, en natt, två vuxna och två barn. Tyvärr var upplevelsen långt under förväntan.

Redan vid ankomst fick vi ett dåligt intryck. Receptionisten som tog emot oss var oprofessionell, obrydd och oengagerad – hon sa inte ”välkommen” och räckte bara över nyckelkortet utan någon som helst information om wifi, frukosttider, gym eller övriga faciliteter. Det kändes som att hon var där enbart för att hon var tvungen att arbeta.

Hotellets allmänna utseende är fint, men rummen var mycket kalla. Trots att den manuella temperaturregleringen stod på 24 grader blev rummet aldrig varmt. Vi frös hela natten och hade svårt att sova. Sängen var dessutom obekväm och bestod av två ihopskjutna delar, vilket gjorde att man tydligt kände skarven i mitten.

Dessutom luktade hela hotellet avlopp, inte bara vårt rum, vilket var mycket obehagligt.

På rummet fanns kaffepåsar som var utgångna (bäst före september 2025), vilket är oacceptabelt. Parkeringen utanför hotellet kostade cirka 350 kr per dygn, och vi fick ingen information om detta av receptionisten. Senare upptäckte vi att det fanns gratis parkering cirka 500 meter bort – information som hade varit mycket uppskattad att få vid incheckning.

På morgonen, efter en kall och sömnlös natt, gick vi till frukostsalen. Vi tog en plats och hade precis börjat ta mat när en man kom fram och ifrågasatte om vi var ”berättigade” att äta frukost genom att fråga efter rumsnummer och namn. Att detta inte kontrollerades vid entrén utan först när vi satt oss kändes mycket oproffsigt. Det som gjorde situationen ännu märkligare var att cirka 10–15 personer kom in efter oss utan att han frågade någon av dem. Det förstörde helt frukostupplevelsen.

Sammanfattningsvis: kallt rum, obekväm säng, dålig service, obehaglig lukt, bristande information och ett dåligt bemötande. Vi kommer inte att rekommendera detta hotell och kommer att undvika Scandic framöver.

3 stycznia 2026
Oceniono na 3 z 5

Synd att frukost kostar extra

Jag bodde nyligen på Scandic i Göteborg under en och hade en riktigt bra upplevelse. Rummet var fräscht och bekvämt, personalen var vänlig och hjälpsam, och läget nära kommunikationer gjorde det enkelt att ta sig runt i Göteborg.

Det som drar ner betyget något är att frukost inte längre ingår i priset. Eftersom det är en viktig del av hotellupplevelsen för mig känns det tråkigt att den nu kostar extra. Om frukost fortfarande ingick som standard hade jag gett 5/5

4 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Bra läge i centrum!

Vi hade en weekend på Scandic Hotell Hallandia i Halmstad. Vi kom ca 1 timme innan incheckning, men inga problem att få sitt rum! Trevlig receptionist som tilldelade ett rum med en underbar utsikt över ån! Perfekt centralt läge på hotellet och en lagom promenad till stadens utbud! Vi åt på hotellets restaurang och det smakade gott, men Steak Minut kunde haft bättre kvalitet. Frukosten smakade bra och levererade det mesta förutom att maken saknade sill.
Vi kommer gärna tillbaka!

10 października 2025

Forfærdelig oplevelse

SCANDIC BACKADAL I Sverige (Gøteborg)Aldrig har jeg været på et hotel som er så dårligt i stand, det er beskidt, det er slidt, det lugter af mug. Det første værelse vi fik var der mug i udluftning på toilettet, senge ben var knækket, beskidt sengetøj, og ALT var mega slidt. Så fik vi nyt værelse, her var der fod aftryk i sengen så dette var beskidt, hår på sengetøj, blod/ udefinerbart på gulvet. Vi klagede igen, de viste ikke hvad de skulle sige, så rengøringsdame kom op og skiftede sengetøj, og vaskede gulv igen, ikke noget med nogen udskylning eller noget. Vi kommer ALDRIG igen, hold jer væk, og vi har slet ikke sovet her endnu, vi frygter godt nok morgenmaden i morgen tidlig

9 września 2025
Oceniono na 3 z 5

Fint til prisen

Vi boede på Scandic Segevång i Malmø, 2 overnatninger. Fint hotel til prisen, rent og pænt. Men aircondition kunne ikke styres på værelset, så der var meget koldt. Lidt hårde madrasser.
Morgenmaden er ok, men rundstykkerne og kaffen er dårlige.
Der er opladning til elbiler, men man skal flytte sin bil når den er færdig med at oplade, selvom det er midt om natten, så det er bare dårlig stil.

22 sierpnia 2025
Oceniono na 2 z 5

vi kom till scandic city i linköping…

vi kom till scandic city i linköping den 10 augusti för att sova i 3 nätter vi kom 2 timmar för tidigt och för att få tillgång var kravet att betala 200 kr fastän rummet var redan klart.
sedan var det bara en dusch vägg som då innebar att vatten rann ut på golvet när vi duschade .
Sängarna var alldeles för hårda kändes som att sova på golvet. på madrass skyddet på sängen var där en stor brun fläck samt trådar som hängde ner, lampan över bord går inte att tända eftersom det fanns ingen glödlampa samt skärmen vittrat sönder.
frukosten bacon skuren i bitar där vissa fått färg och vissa var kokta samt allting var halv varmt.
industritillverkade köttbullar som oxå var kokta.
rödbetsgroddarna var den 12 augusti strå var röda bruna och svarta. Detta kan man förvänta sig av ett budget hotell inte med scandic priser på 5600 kr för 3 nätter. Missbelåtna gäster i rum 518.

10 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

På dette hotel reklameres der med gratis parkering.g

Scandic Örebro West

På dette hotel er der gratis parkering, man taster sin nummerplade ind på en stander i receptionen.

Jeg tastede ind, fik mit nøglekort, gik til mit værelse. Næste formiddag, sad der en gul parkeringsafgift på min bil.

Jeg gik tilbage til receptionen og klagede min nød, den unge dame kunne og ville absolut ikke hjælpe mig på nogen måde, og forstod pludseligt ikke et ord af mit dansk/svenske. Jeg bad om at tale med hendes chef, han var på semester, men så en anden overordnet.

Efter kort tid kom der en ”voksen” dame tilstede, som jeg forelagde mit problem, hun udbrød med forventning i stemmen, at jeg måtte have tastet fejl, hvorefter hun gik hen til standeren, tastede, og konstaterede, at min nummerplade var korrekt indtastet, men at systemet havde været ude af funktion.

Jeg bemærkede, at da jeg havde tastet korrekt, så måtte det være en sag mellem hotellet og parkeringsselskabet. Hun ville forelægge sagen for sin chef, noterede mit telefon nummer, og lovede, at der ville blive ringet.

Der blev ikke ringet, og da jeg checkede ud, fik jeg afgift lappen i hånden, jeg fortalte, at jeg ikke ville betale den, og kørte videre til Scandic Halmstad.

Her til morgen fik jeg så en inkasso fra Svea finans, hvad skal jeg gøre, hvor kan jeg klage, det hjælper ikke at maile med Scandic, de påstår, at selvom standeren står i deres reception, så har de ikke noget med den at gøre. Deres receptionist kunne dog taste sig ind og se, at jeg havde tastet korrekt nummerplade.

En normal servicemæssig reaktion havde efter min mening været, "vi kan godt se, at du har tastet rigtigt, har intet forkert gjort", men nej, der er absolut ingen hjælp at hente fra hotellets side.

Torben William Petersen

15 lipca 2025

Servicenivån motsvarar max 2–3 stjärnor – hotellet lever på sitt läge

Ingen svarade i receptionen trots flera försök både före och under vistelsen. Jag ringde på helt olika tider på dagen så det går inte att förklara med att jag ”kanske ringde när mycket gäster anlände.” Väl på plats fick jag springa ner flera gånger för hjälp.

Ingen kyl på rummet (”Scandic tog bort dem för flera år sen”).

Frukosten var god men extremt trångt i matsalen, trots att vi kom nära stängning. Vi fick de två sista platserna. Väldigt ovanligt.

Övrigt:

TV-streamingen fungerade inte, och lösningen de erbjöd var gammal och omständig – ett skämt som inte ens gick att få igång. Den gamla TV:n hängde snett, med sladdar i ett virrvarr undertill på väggen. Två unga tjejer kommer upp till rummet efter jag sprungit ner – igen – för att få hjälp. ”Ja, vi är ju inte så tekniska” sa de, så jag släppte det.

Servicenivån motsvarar max 2–3 stjärnor – hotellet lever på sitt läge

28 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

A very basic hotel, confusing parking

Scandic Södertalje
A very basic hotel; the price was quite okay, but since it was warm and there was no ventilation or air conditioning in the room, it wasn't easy to sleep there. The breakfast was OK, but only till 09.30. We stayed there in the middle of July.
Also, remember to check the paid parking rules and the app that they use. We ended up accidentally overstaying the parking. The parking rules are very poorly explained, and it is basically "a scam". We felt cheated, although we are often in Sweden and know/follow the rules here. Their app isn´t user-friendly, the default option is just a night parking, and you need to actively choose another option (day) if you stay longer than til 08.30. This was very easy to overlook. We were charged 700 SEK (or even more because of international transfer costs). Several other guests were charged that night, so it looks like it is quite lucrative for the parking owners and impossible to complain for international tourists, since you need a Swedish BankID to do this.

13 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Skriver i.o.m att när jag bokade rum på…

Skriver ang Scandic skitprat gällande frukost. Enligt Scandics kommunikationschef Malin Selander så ska borttagandet av frukost "öka gästens valmöjligheter? Om man tar bort nåt och behåller priset hur kan valmöjligheten bli bättre?? när jag bokade rum på Scandic i veckan så kostade det i princip samma som när jag bokade för två månader sedan. Skillnaden är att frukost inte ingick. Läste en artikel i Aftonbladet i artikeln säger kommunikationschefen att det kan ge ”ett lägre och mera konkurrenskraftigt pris om man väljer bort frukosten”. I nästa mening så säger hon att priset på hotellrum är "dynamiska" och ändras hela tiden.
Att i princip sammafrukost kostar 225:- i Stockholm men 99:- i Västerås förklarar hon med "läget"
I min värld kostar en liter mjölk lika mycket i Västerås som i Stockholm.
Prisjusteringen på " läget" syns klart och tydligt på hotellpriset beroende på var i Sverige du bokar. Har ingenting med att maten skulle vara mer än dubbelt så dyr i Stockholm som på mindre orter.
Vilket trams. Scandic vill tjäna mer pengar. Thats it. Ta det till nästa steg när ni ändå håller på. Några förslag. 50:- billigare om man har med sig egna lakan. En hundring om man har med sig egen dammsugare. En till hundring om man har med sig eget dieselverk för värme i rummet. Egen pannlampa där sparar man 20:- till.
Det visar sig om gästerna är lika "dynamiska" som Scandic logiken.
Tack och hej Scandic

10 lipca 2025

Sätt press på Scandic

Jag gillar Scandic och övernattar ofta hos dem under mina tjänsteresor. Nu när de börjar ta betalt för frukosten kommer jag inte längre att välja dem (om det är inte fullt på andra hotell, förstås) även om vi som har företagsavtal inte påverkas av detta. Jag tycker inte att man ska premiera sådant beteende. Först slutade de städa rummen om man inte säger till i förväg, sedan tog de bort fotbadshandduken, och därefter började de ta betalt för parkeringen som tidigare varit gratis. Det finns ingen anledning att välja dem när det finns likvärdiga alternativ, som Clarion, där man till och med kan få gratis kvällsmat på vissa hotell. Dessutom kan jag samla poäng hos andra aktörer. Jag hoppas att fler reagerar och sätter press så att Scandic tar tillbaka den här snåla idén.

9 lipca 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej