Last reply from Scandia Housing Wednesday 16th Jan. Does anybody know what it means "Rekonstruction" in legal terms? Virksomheden Scandia Housing er under rekonstruktion. Alle kunde... Zobacz więcej
Vi vil gerne hjælpe den familie som er kommet i klemme med manglende udlejning af deres hus på gadevangsvej i Gadevang. Hvis du som udlejer læser dette, så kontakt os på graveslink@hotmail.com
Vi er som mange andre fanget af manglende indbetaling af husleje. Vi havde valgt at sende en sober mail til PH, men kunne også blot opleve, at hans, og også Scandia Housings mailadresse var lukked... Zobacz więcej
Scandia Housing har hjulpet os med at finde de helt rette lejere til vores hjem. Deres repræsentant var utroligt sød og forstående og hjalp os med at finde den rigtige løsning for os, mens vi er i udl... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Scandia Housing er specialister inden for boligudlejning. Vi har siden 1993 specialiseret os inden for tidsbegrænset boligudlejning af møblerede såvel som
Indiakaj 1, 2100, København Ø
- 33 93 11 81
- scandiahousing@scandiahousing.com
- www.scandiahousing.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Professionelt og hurtigt
Vi fik lejet en lille lejlighed ud på nem og hurtigt vis. Vi fik den pris vi havde håbet, og i den periode vi havde håbet. Det gik hurtigt og professionelt for sig.
Troværdigt, og serviceminded
Vi har både udlejet vores hus og lejet et hus igennem Scandia Housing, og alt har kørt perfekt.
Super dygtige medarbejder som de har ansat, som yder en super flot service, og som kan hjælpe jer med jeres leje eller udlejning af hus/lejlighed
Nem løsning
Det var dejligt ikke selv at skulle stå for fremvisninger og alle papire og kontrakter.
Helt igennem professionel.
Da vi skal ud og rejse i 6 måneder, talte vi om at vi ville prøve at udleje vores lejlighed. Vi havde mange modeller i tankerne, men sikkerhed og pålidelige lejere var et vigtigt mål for os. Derfor valgte vi Scandia Housing. Da Scandia Housing kom for at vurdere vores lejlighed, var de yderst professionelle, venlige og meget vigtigt fortællende. For os der var første gangs udlejere var det vigtigt at vi fik fortalt perioden igennem. Hvordan, hvorledes og hvad nu hvis..
Efter vurderingen tog Scandia Housing over, de havde nøgle til lejligheden, så jeg modtog en mail inden de kom for at fremvise lejligheden og Scandia Housing stod for alt.
Efter ca 14 dage var vores lejlighed udlejet, kontrakten underskrevet og vi kan se frem til en rejse hvor vi ikke skal bekymre os om lejlighed og dens inventar.
Alt helt igennem professionelt arbejde af Scandia Housing.
trygt og godt
Jeg har kun positivt at sige om Scandia Housing.
Jeg er altid fået en ovenud god betjening.
Man føler sig i trygge hænder hos Scandiahousing!!
Man føler sig i trygge hænder hos Scandiahousing!!!
Professional service according to high expectations
I would recommend considering the variants proposed by Scandia Housing when looking for a quality housing in Copenhagen area. If you short on time it will be difficult to find something better yourself compare to the variants Scandia Housing normally have.
Professionel og resultat orienteret partner
Scandia housing er professionelle og får jobbet gjirt. Kan varmt anbefale.
Professionelt og effektive
Proffesionelt og effektiv service. Fik lejet hus, ordnet alt papirarbejde og flytte inden for en måned. De er hurtige til at vende tilbage og prisen er også attraktiv.
Min lejlighed blev udlejet på få dage på fine vilkår. God, kompetent og venlig betjening gennem hele forløbet.
Kan anbefales.
Hurtig tilbage melding!
Kan anbefales hvis huset er i brug, huset bliver brugt så det opvarmes ogudluftes i den tid du ikke bruger det, jeg har indtil nu ikke haft problemer med at få det udlejet de tre gange jeg har brugt det, ligeledes aldrig haft problemer med lejer!
Professionel, venlig og hurtig.
Scania house virker meget overbevisende og ved hvad de har med at gøre. Brug trygt dem som udlejer.
Helt igennem meget professionelt
Ifm med flytning til udlandet fik vi i løbet af 2 mdr udlejet vores hus. Scandia Housings udlejningsagenter er både imødekommende og meget professionelle og besvarer henvendelser hurtigt og kompetent.
Professionel betjening med fuld tryghed, 5 stjerner
Vi har benytter Scandia Housing nu to gange, og de har ordnet udlejning helt efter indgåede aftaler. Der er fuld transparens, dvs åbenhed omkring ydelser og vilkår. De er ikke billige, men det opvejes af effektiviteten.
Hurtig og effektiv udlejning
Der gik 7 dage fra første kontakt med Scandia Housing til kontrakten lå klar med lejer.
God service - kan klart anbefales.
Proffessionelt, stort netvärk, det virker
Bor i udlandet og lejer hus og lejlighed i Danmark ud. Har haft flere lejerskift, og Scandia Housing gör det nemt at leje ud. Vigtigst er deres store netvärk til at sikre hurtig udlejning til gode lejere. Tingene er sat i system, og vi er godt tilfreds med dem.
effektiv udlejning
Jeg har oplevet SH som en proffessionel og effektiv udlejningsvirksomhed. Personalet er både venlige og imødekommende og besvarer henvendelser hurtigt og kompetent.
En enkelt anke kunne være, at der er ganske mange forskellige personer, som man som udlejer har været i kontakt med og deraf tvivl om hvem, der håndterer det enkelte problem. En enkelt nøgleperson, som på SHs vegne varetager al kontakt til kunden, ville for mig være at foretrække.
meget fin service
Jeg er meget tilfreds med det samarbejde , jeg har haft
med Scandia Housing.