Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Sjældent set en mere gæstfri og serviceminded tjener/bartender end mathias. Tak for at gøre vores aften fantastisk🙂

Oceniono na 2 z 5

Vi købte nytårsmenu og forretten var fin nok. Hovedretten var grinagtigt lavet: Kødet var 2 grader fra at være råt og havde ikke set skyggen af tilsmagning. Kartoffelserveringen havde ingen smag -... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Vi betalte 215 kroner hver for en cannelloni hovedret, hvor vi fik serveret to små pastarør, uden brød eller andet til. Cirka 4-5 mundfulde senere var vores tallerkener tomme. Portionen havd... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

SanGiovanni

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Sej pizza

Spiste der inde, sammen med nogle venner inden vi skulle i teateret.

Vi havde bestilt buffet. Det viste sig at være 3 pizzaer lavet i en bradepande. Bunden var sej og tyk som et ½ franskbrød.

Prisen var 245 kroner + drikkevarer.

Spar dig selv for en dårlig pizza og tag på det lokale pizzaria. Det koster under det halve.

11 marca 2026

Ikke for vegetar

Jeg spiser ikke kød og til forret abdre fik 5 slags kød og jeg fik 2 små stykker brød med artiskokpesto og tomat salsa, hvor der i forvejen var brød på bordet og 3 slags peso/tapenade og tomater. Jeg forventede noget mere kreativitet fra køkkenet. Hovedret var pasta pg pizza og brød igen. Har aldrig i mit liv var nødt til at spise så meget brød

26 lutego 2026

Bad food

Arrived for Birthday dinner and sat and had drinks, shown to table and order food service good
Unfortunately issue began with my partner a few hours later she experienced severe food poisoning resulting in absence from work the next day and continued stomach issue

11 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Klage over restaurantbesøg - forkert serveret ret og håndtering

Vi fejrede for nylig min kærestes fødselsdag på jeres restaurant og oplevelsen startede umiddelbart positivt med en god service. Vi bestilte et glas bobler, mens vi kiggede på menukortet, og bestilte herefter Antipasto Misto til forret samt et glas rødvin og Cannelloni di cervo til hovedret.

Da hovedretten blev serveret, fik vi imidlertid en ret, som 100 % lignede en klassisk pasta med kødsauce. Da vi havde set frem til at få krondyr, undrede vi os meget over serveringen. Vi spurgte derfor vores tjener, Mikkel, om retten overhovedet indeholdt krondyr. Han forklarede, at han desværre var ny, og at han ville undersøge sagen i køkkenet. Efter et stykke tid vendte han tilbage og oplyste, at det var korrekt, og at retten var en kødsauce med krondyr.

Vi fortsatte derfor med at spise, men hele samtalen ved bordet kredsede om, at retten virkede meget atypisk og mere mindede om oksekød end krondyr. Vi undersøgte herefter retten på jeres Instagram-side og kunne tydeligt se, at det ikke var den ret, vi havde fået serveret. Vi stoppede med at spise og henvendte os igen til tjeneren for at gøre opmærksom på, at vi ikke havde fået den bestilte hovedret.

Her fik vi blot at vide, at der måtte være tale om en misforståelse, hvorefter dialogen gik i stå. Jeg afsluttede derfor med at sige: “Jamen så må vi jo bare bede om regningen.”

Regningen blev herefter serveret til fuld pris. Jeg gjorde opmærksom på, at det virkede underligt, at der ikke blev tilbudt nogen form for kompensation, når der tydeligvis var sket en fejl. Hertil blev der igen henvist til, at der blot var tale om en misforståelse, og vi blev tilbudt en kop kaffe som kompensation. Dette oplevede vi som utilstrækkeligt og bad derfor om, at sagen blev drøftet med restaurantens chef.

Efter længere ventetid vendte tjeneren tilbage, og vi fik til sidst én hovedret gratis.

Samlet set sad vi tilbage med en dårlig oplevelse. Det er ærgerligt, at man som gæst selv skal lede efter både undskyldning og kompensation, og at disse først gives efter gentagne henvendelser. Derudover havde vi forventet en mere ærlig håndtering af fejlen - herunder en klar beklagelse over, at vi havde fået serveret den forkerte ret, frem for at få forklaret, at vi havde fået en kødsauce med krondyr.

Alt i alt lever oplevelsen desværre ikke op til vores forventninger.

4 lutego 2026

Lækker nytårsmenu

Lækker nytårsmenu, masser af smag, god mængde på alle retter og let at færdigtilberede ud fra medfølgende vejledning, alt perfekt fra afhentning til sidste bid af desserten :-) . Håber i også i år laver en nytårsmenu, vi glæder os allerede.

1 stycznia 2026

smagløst, blødt og råt.

Vi købte nytårsmenu og forretten var fin nok. Hovedretten var grinagtigt lavet:
Kødet var 2 grader fra at være råt og havde ikke set skyggen af tilsmagning. Kartoffelserveringen havde ingen smag - slet ingen salt og var blød i overfladen. Saucen var meget tynd og smagte ikke af noget.
Alt i alt var der ikke en eneste smag at huske og oplevelsen var LANGT under den standard der bør kunne forventes.

31 grudnia 2025

Optrækkeri af værste skuffe

195 kr. for en nærmest smagsløs pizza med brændt bund, lavet på billige råvarer.
Virker helt tragikomisk når fam. Volpi fortæller om deres store kærlighed til det Italienske køkken og respekten for den gode råvare.
Velbekomme.....

27 grudnia 2025

Manglende service.

Oplevelsen udeblev.
Betalte for otte på trods af vi kun var syv. Misforståelse i forbindelse med reservation - valgte menu laves kun til otte eller der over. Fair nok. Men man kunne også have sagt pyt!!
90 kr. for en 1 l. postevand!! - og vi havde lige tilkøbt en ekstra kuvert for at få den ønskede menu og bestilt fire flasker vin.
Det blev gjort til noget særligt at regningen blev splittet op - “Det er normalt mod vores politik”. Leveret på en lidt uheldig og overlegen måde.
Desværre ikke et sted jeg besøger igen pga den mangelfulde service og imødekommenhed.

21 listopada 2025
Oceniono na 2 z 5

Antipasta var god men kaos

Antipasta var god. Hovedretten var vel fed. Vi var i god tid men alligevel blev både drink(300), vin (420) og forret serveret samtidigt. Vinen blev ikke skænket af den alt for unge “teenagetjener” , det havde vi selv fornøjelsen af. Vores oplevelse af betjeningen blev henslået med at pga Press og mange gæster var det sådan det var. Dette gav os ikke mere appetit til dessert .

15 listopada 2025

Dårlig pizza

Hvis man giver 195 for en pizza så skal den være god. Men lad os starte med da vi kom, der blev vi mødt af et skilt at vi skulle vente her. Efter 10 minutter gik jeg så ind for at kontakte en tjener ved ikke hvorfor jeg skulle stå her i 10 minutter men her var kun halv fyldt. Da vi fik vores pizzaer var de slaskede og kedelige og ikke værd at spise. Man reklamer med at det tager mellem 48 og 72 timer at lave dejen. Det ved jeg alt om og man får en super lækker pizza. Men lige her var det spild af tid for pizzaen var elendig. Betjeningen var ok

25 października 2025

Turistfælde i hjertet af Aalborg

Min kæreste og jeg spiste på SanGiovanni i anledning af min fødselsdag, og det var desværre en kæmpe skuffelse. Vi er lige flyttet til Aalborg og valgte stedet på baggrund af de mange gode anmeldelser, men vi forstår virkelig ikke hypen!

Servicen virkede snobbet og uopmærksom, og stemningen var mere “turistfælde” end hyggelig italiensk restaurant. Maden var kedelig og uden smag. Jeg fik for eksempel carbonara, som simpelthen var intetsigende, bortset fra den overkogte spaghetti… Vi bestilte også drinks, men de smagte slet ikke, som de skulle. En “Gin Hass” smagte eksempelvis overhovedet ikke af Gin Hass.

Alt i alt en rigtig skuffende oplevelse, hvor vi er så kede af at have brugt +1000 kr., så det er bestemt ikke et sted vi kommer igen. Jeg vil faktisk fraråde andre at spise der, hvis man leder efter ægte italiensk mad og god service… der må findes langt bedre steder i Aalborg.

7 października 2025
Oceniono na 5 z 5

FANTASTISK mad og betjening!

Vi kommer jævnt ofte på San Giovanni og det er altid.... ALTID... en god oplevelse. For det første så modtages man altid på en måde, som alene var nok til at få en til at komme igen...

Maden er fantastisk også. Vi får altid en ret der hedder Salt en boca (Eller noget i den stil). Stykker af kalve filet som lægges ovenpå hinanden med alt muligt lækkert i mellem. Ved siden af risotto og tomat salat.

Bordene er som regel fulde og vi kigger tit rundt og ser andre lækre ting og sager, men det vi får smager alt for godt, så vi vælger altid det samme igen og igen 😂

Jeg er fuldstændig rystet over at se alle de dårlige og halvgode anmeldelser der er her. Det stemmer hverken overens med det vi oplever de +15 gange vi har været der (hvis ikke mere) eller med det faktum at stedet har været fyldt med mennesker, næsten hver gang vi har været der...

1 sierpnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Saltet pizza

Har spist mange gange på Sangiovanni, men denne gang var det en virkelig dårlig oplevelse. Alle 4 pizzaer smagte kun af salt. Øv 800 kr lige ud af vinduet. Bunden smagte af snobrød. Kaffen og Tiramisu smagte dejligt.

16 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Very rude and prejudice against the…

Very rude and prejudice against the colour of your skin when they know you’re a different colour they will not accept you I have tried for 6 months and they never let you in just because of the colour of my skin always rude when I speak two them on the phone or I even went in person and my friend said they ring and got a table so I then understood they are prejudiced

1 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Tried to book a table for the second…

Tried to book a table for the second time now and was told to ring back as they were too busy to take my booking . Doesnt bode well if you can’t even find crime to take a reservation or have a person at the front of house to do this

21 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Ekstrem dyr og nærmest uspiselig pizza

Vi gav 185 kr pr. stk for 2 pizzaer.
Aldrig har vi fået så dårlige pizzaer. De var nærmest forkullede i siderne og under bunden. På vegetar pizzaen var der ikke for 5 kr fyld på og selve pizzasmagen manglede. Vi var sultne og ville spise efter at have ventet på dem. Da tjeneren spurgte til maden, klagede vi ang. ovennævnte. Han forelagde det for kokken der tilbød en anden pizza, men jeg havde spist halvdelen og havde absolut ikke lyst til mere. Han burde selv have kunnet se at man seriøst ikke kan servere sådan en pizza.
Den unge mand der betjente os var sød og høflig, men vi kommer aldrig igen.

15 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Maden var bare generelt dårlig

Maden var bare generelt dårlig - fiskeforretten lugtede af rådden fisk - jeg forholdte ansvarshavende - han insisterede på at fisken var frisk - og ville vise mig en dags to dags kvittering - men jo ikke en forsikring på at den forret jeg havde bestilt var af samme ordre. Jeg havde mistet appetitten og fik et stykke af min mands pizza - som heller ikke - til prisen - overhovedet leverede op til forventninger - man kan ikke tage den pris for en almindelig pizza - eneste - god hvidvin de har - men det er jo ikke deres fortjeneste - helt igennem en rigtig dårlig oplevelse. Mvh Jette

14 marca 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej