Sana design Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik vond bij Sana Design een urn in de kleuren van onze overleden hond en om het helemaal af te maken, had de urn ook nog eens de naam "Flores". De naam van onze hond. Het was dus meteen duidelijk da... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik zocht een urn die ik mooi kon blenden in het interieur. En bij Saba Design vond ik het. Ook nog voor de normale prijsklasse. Heb het super snel gekregen - vrijdag besteld / dinsdag in huis.... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering en prachtig wat jullie in de aanbieding hebben alleen was ik geen fan van de verzending. Breekbaar pakketje werd in de brievenbus geplet. Kartonnen doosje was helemaal gekreukt. Gelukk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel correct en vriendelijk. Snelle levering. Een persoonlijk handgeschreven boodschap bij de bestelling. De bestelde urntjes waren beschadigd en om die reden niet verstuurd. Netjes geld teruggestor... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep internetowy

Napisane przez firmę

De mooiste momenten beleef je samen. Onze dierbaren geven onze levens kleur. Afscheid nemen is helaas onvermijdelijk, maar bij SANA geloven we dat onze dierbaren nooit ver weg hoeven te zijn. Onze gedenkartikelen geven jouw dierbare herinneringen een mooie plaats in jouw interieur.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 43

Napisz recenzję

Een TOP ervaring met Sana Design

Een TOP ervaring met Sana Design! Vragen worden snel, helder en duidelijk en compleet met video beantwoord. Levering snel en keurig verpakt en onze bestelling was voorzien van een persoonlijke boodschap, kortom complimenten voor Sana! Erg bedankt.

25 października 2023

Bedankt voor deze lieve review. Hier doen wij het voor :)! Liefs

Super leuke urn

Super leuke urn! Nergens online kon ik een mooie urn vinden voor mijn poes Bonnie, totdat ik Sana design zag. Echt mooi en goed kwaliteit. Ik heb de kleine leaf urn besteld en het past perfect bij Bonnie en mijn woonkamer. Ik heb Sana Design al aan iedereen aanbevolen.

17 września 2023

Odpowiedź od Sana design

Wat mooi om te horen dat je een mooie plek voor Bonnie in de woonkamer hebt gevonden. Bedankt voor je review. Liefs

prachtig

Het item dat ik heb besteld is mooi toegekomen. het zat goed verpakt en nog met een lief handgeschreven visitekaartje en kaarsje erbij. het item zelf is ook zeer mooi en goed. ik kende de site niet maar ben er uiteindelijk zeer tevreden over! zeker niet twijfelen om te bestellen

16 września 2023

Odpowiedź od Sana design

Bedankt voor het delen van je eerlijke review, fijn dat het product bevalt. Liefs Daphne & Rhea

Goede ervaring

Het artikel is heel mooi en heeft een goede kwaliteit. De levering was snel.

21 sierpnia 2023

Volle tevredenheid

Snelle levering, goed verpakt vanwege de kwetsbaarheid. De urn is stijlvol en past in elk interieur zonder direct op te merken dat het een urn is. Nu tweemaal besteld bij Sana Design tot volle tevredenheid.
Lief kaartje en waxinelichtje bijgesloten vanwege het verdrietige karakter van deze bestellingen.

24 sierpnia 2023

Odpowiedź od Sana design

Fijn om te horen dat je tevreden bent leuk om te horen dat je twee keer bij ons hebt besteld. Heel veel sterkte toegewenst. Liefst

Top!

Mooi, goed en lieve mensen

3 sierpnia 2023

Super ervaring

Super ervaring
Goed verpakt en mega vriendelijke mensen.

8 lipca 2023

Bedankt voor je lieve review. Liefs Daphne & Rhea

Super service

Super service. Snel en heel aardig persoonlijk kaartje erbij ontvangen.

12 lipca 2023

Oceniono na 5 z 5

Smaakvol geschenk om te geven

Prachtig product en mooi geschenk om te geven. Zorgvuldig ingepakt en snel verstuurd.

3 czerwca 2023

Prachtig product

Wij hebben een prachtige urn ontvangen. De levering ging snel en het product was goed ingepakt. Erg attent kaartje ontvangen bij de bestelling. De urn krijgt een mooi plekje in ons huis

21 maja 2023

Odpowiedź od Sana design

Bedankt voor je review en dat goed om te horen dat de urn een mooi plekje krijgt. Liefs Daphne & Rhea

Oceniono na 5 z 5

Hele mooie producten en ontzettend fijne service

Hele mooie kaars met een heerlijke, rustgevende geur en mooie tekst. De kaars brandt ook erg mooi en gaat lang mee. Een hele mooie manier om iemand om deze manier te kunnen gedenken. De persoonlijke benadering met een lief kaartje en de mooie verpakking, waar heel veel zorg aan wordt besteed, zijn ontzettend fijn, helemaal in moeilijke tijden. Ontzettend bedankt en ik bestel zeker weer bij Sana Design.

21 maja 2023

Odpowiedź od Sana design

Bedankt voor de mooie en uitgebreide review. Liefs

Oceniono na 5 z 5

Overzichtelijke website met mooie urnen

Een hele mooie urn uitgezocht voor mijn schoonvader. De urn was de volgende dag al binnen en helemaal naar verwachting. Mijn zwager ook meteen een urn uitgezocht. De website is overzichtelijk, snel besteld en bezorgd met nog een lief geschreven kaartje er bij.

9 maja 2023

Odpowiedź od Sana design

Bedankt voor je lieve review. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. Veel sterkte. Liefs Daphne & Rhea

Oceniono na 5 z 5

Mooie website en goede producten

Mooie website en goede producten. Wij hebben een prachtige urn voor onze hond aangeschaft. Veel mooier dan alle gangbare urnen en ook nog een voordeliger.

1 maja 2023

Bedank voor je reviews. Liefs Daphne & Rhea

Oceniono na 5 z 5

Goede kwaliteit en oog voor detail!

Ik heb de journal besteld van Sana en die werd netjes op tijd geleverd. Goede kwaliteit en ziet er mooi luxe uit. Het was mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje en voelde alsof ik een cadeau kreeg. Heel leuk en heel fijn!

1 maja 2023

Odpowiedź od Sana design

Veel schrijfplezier en bedankt voor je review. Liefs

Net dat beetje extra

Net dat beetje extra. Was super goedverpakt. Ik opende het pakket, en kwam er een heel lief handgeschreven kaartje met een lief extra attentie uit. Dat was erg waardevol en de tekst raakte me!
Door topdames geleverd. Dikke 10

Johan

29 kwietnia 2023

Odpowiedź od Sana design

Hi Johan, bedankt voor je lieve review. Fijn om te horen dat we een klein lichtpuntje konden zijn in deze moeilijke tijd. Daar doen we het voor. Liefs Daphne & Rhea

Oceniono na 5 z 5

URN voor onze overleden hond

Goede prijs en levering mooi op tijd. Super mooi aandenken voor de mooie 15 jaar samen.

1 kwietnia 2023

Hi Ronald, bedankt voor je review :)! Liefs Daphne & Rhea

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej