Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi valgte at fejre en rund fødselsdag hos San Giorgio sammen med familie og venner, og restauranten samt personalet gjorde aftenen helt perfekt. Lokalerne er utroligt hyggelige og ideelle til stør... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Restauranten lancerer en italiensk "tasting menu" med 10 småretter. Kokken har muligvis aldrig opholdt sig i Italien. Vi sad alene og gruede over, hvad den næste tallerken ville indeholde, og samtid... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har spist her nogle gange nu og det er hver gang en fantastisk oplevelse. Så fantastisk mad. Det er som at være i Italien/Sardinien. Ejeren er fra Sardinien - personalet er fantastisk serv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi bestilte deres 9 retters menu samt vin menu. Vi pressede dem ved kun, at ville have hvidvine. Og de leverede en fantastisk oplevelse, på både mad, vin og service......Vi kan kun sige arrivederci.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

En Aften i Verdensklasse hos San Giorgio

Lokalerne er utroligt hyggelige og ideelle til større selskaber, da akustikken er god og støjniveauet behageligt lavt.
Menuen bestod af en smagsmenu, som var både veltillavet og fuld af smag. Som en ekstra gestus tilføjede restauranten en ekstra ret, der – ligesom de øvrige – var udsøgt.
Betjeningen var i særklasse. Personalet havde styr på alle gæsternes individuelle ønsker og huskede præcis, hvem der havde hvilke præferencer. Servicen blev ledet af en yderst kompetent overtjener/sommelier, som sikrede, at alt forløb præcis som vi ønskede.
Alt i alt en uforglemmelig aften – vi kan varmt anbefale San Giorgio til enhver, der ønsker en perfekt ramme for en særlig begivenhed.

6 grudnia 2025

Assistenza inesistente

La mia lavatrice ha funzionato neanche un anno, ho dovuto chiamare l’assistenza senza nessun riscontro, pessimo il servizio di assistenza, prodotto di bassa qualità.

31 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Brækkede en tand pga deres mad

Brækkede en tand pga. Der var en hård skal i deres pasta. Jeg klagede til dem men de afviser alt og har sendt en forsikringsmægler på sagen som ikke svarer på mails, sms og telefonopkald. Meget dårlig stil!

13 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk mad, vin og betjening

Fantastisk mad, vin og betjening.
Tak for en dejlig aften, hvor vi sad et selskab på 15 i vinkælderen. Det var hyggeligt og der manglede ikke noget. Flot anrettet 10 retters menu - vi kommer helt sikkert igen og vi kan anbefale restauranten.

3 kwietnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Vi besøgte stedet 11/12-21 (vores andet…

Vi besøgte stedet 11/12-21 (vores andet besøg) og som den første gang gik vi hjem med et løfte til os selv om at det er et sted vi helt sikkert kommer igen. Fantastisk mad, dejlig vin og en SUPER betjening. En dejlig helhedsoplevelse

12 grudnia 2021

Kød til vegetar.

Ville gerne give en god bedømmelse for betjeningen. Uheldigvis kom personalet til at give min kone en ret med kød, istedet for hendes vegetar ret. Hun opdagede det ikke før hun havde spist det, da der efterhånden findes rigtig mange kød erstatninger, som minder om rigtigt kød. Det var først da hun havde spist forretten, at vi blev opmærksom på det. Man kunne godt fornemme, at det ikke var en fejl man var stolt af, og vi fik at vide, at vi selvfølgelig ville blive kompenseret for det.
Vi blev lidt overrasket over at kompensationen bestod af en kop kaffe med ordene "det var en fejl. Jeg hører at du ikke har spist kød i 6 år, men du skal ikke tænke mere på det ".

Umiddelbart en lidt nedladende kommentarer om vigtigheden i fejlen. Tror ikke der helt var forståelse for, hvor stor fejlen var.?? Vi var lidt lamslået over måden det blev håndteret. Håber man i fremtiden ikke laver en fejl af denne størrelse.

29 października 2021

Value for money!

En super god oplevelse. Opmærksomme og smilende tjenere. Rigtig god mad. Skønt at spise uden tidsbegrænsning. Vi kommer snart igen!

19 września 2021

Fantastisk !!

Og de leverede en fantastisk oplevelse, på både mad, vin og service......Vi kan kun sige arrivederci. Vi glæder os allerede til næste gang

21 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse med perfekt betjening i…

Super oplevelse med perfekt betjening i lækre omgivelser. Dette er bare klasse!

Det var en fantastisk fødseldags middags oplevelse - og det var pengene værd - så dyrt var det heller ikke selv om det var med vin menu.

Det var vores andet besøg - og der bliver helt klart også til et tredie besøg på et tidspunkt.,

Hilsen Helle & Just

3 września 2019

Autentistik og højt niveau

Autentisk og højt niveau. Overraskende retter fra Sardinien. Intet smart, ingen hipstere, ingen støj. Fødselsdag med medbragte topvine til meget rimelige proppenge. Fik deres menu - en koncentreret smagsbombe efter den anden. Jeg gav ikke, men det var høj værdi for pengene. Professionel, venlig og vidende betjening. Særligt imponerende var deres diskrete og dygtige sommelier.

11 listopada 2018

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej