Sammy Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

I have had cause to return and purchase 4 cards from the team. Each time my contact and interaction was very friendly and clear. This morning I had need to recover my account on one of my cards, on... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

My guy Sammy a lot is gentleman with a great sense of deference and humility. He is one of the tightest men ever recorded. JOKE MY GUY) He if doesn't give me the right price for the xbox roadshow... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Met Sammy deel jij je gegevens waar en wanneer je maar wil. Sammy, the digital business card of tomorrow.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Er gaat soms wel eens wat fout

Er gaat soms wel eens wat fout. Als dan de manier waarop het opgelost wordt je een glimlach geeft, dan is ook dat het vermelden waard. Dankjewel Paul voor het reageren op mijn mail en ervoor zorgen dat alles in orde kwam!

6 lipca 2023

Goede customer service

Ik had toch wat vragen en was verrast dat je meteen antwoord kreeg en men ook met je meedenkt. Tegenwoordig is contact met leveranciers niet vanzelfsprekend. Dit is een nieuw product van deze tijd maar de service is zoals we vroeger gewend waren, top!

26 czerwca 2023

Klantenservice 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Bestelling geplaatst maar had zelf iets niet goed in mijn aflever adres gezet. Via whatsapp benaderd op 2e pinksterdag en gelijk goed geholpen door Lotte. Zeer attent en behulpzaam
5+ 🌟 ik zie graag mijn bestelling tegemoet voor nu al een dikke aanrader. En mocht je Lotte op de whatsapp krijgen doe haar de groeten van mij.

30 maja 2023

Very helpful

Customer service has been super helpful - great communication and they went out of their way to get to a solution. Would highly recommend!

16 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

Geen hoogwaardig product

Doet wat het moet doen maar vind het geen hoogwaardig product.

De kleur zwart op het kaartje zie je de print strepen in en het lijkt of er nog een snijrand aan het kaartje zit.

De app/site is niet echt veelzijdig. Er is maar 1 lettertypen. Het logo boven in wordt door gelinkt naar hun eigen site. Onder in staat ook groot het logo van Sammy.

Ik heb gevraagd voor een demo. Daar is niet op gereageerd. Bericht gestuurd op Instagram maar tot nu toe ook geen reactie op gekregen.

Levering ging redelijk snel. En zoals ze beloven op de site kan je hem binnen 14 dagen retourneren. Ik overweeg dit te doen.

31 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Zeker aan te raden! Duurzaam en kwaliteit

Erg tevreden met de Sammy cards welke wij vorige maand bestelden. Wij hebben ze eerst voor een afdeling van ons bedrijf besteld om uit te proberen en dit is erg goed bevallen waarna wij besloten hebben ze voor alle afdelingen te bestellen. Kaarten zijn van goede kwaliteit en zijn daarnaast ook een stuk duurzamer dan ´´normale´´ business kaartjes. Conclusie: zeker aan te raden! :)

5 października 2022

Kaart werkt prima

Kaart werkt prima, bespaart weer hoop geld voor nieuwe kartonnen die ik niet meer nodig heb. Ondanks dat ik een verkeerd adres had opgegeven kon ik dat alsnog aanpassen na bestelling door de snelle service die Sammy mij gaf

12 października 2022

Een aanrader

Door Sammy.nl kan ik eindelijk afscheid nemen van traditionele kartonnen visitekaarten. Sammy levert goede kwaliteit, uitstekende service en snelle levering. Kwam alvast zeer professioneel over toen ik ze laatst gebruikte op enkele netwerkevenementen. Een aanrader!

12 października 2022

Top product!

Ik heb kaart gehaald bij sammy en ben super tevreden! Ik kon mijn eigen design kiezen en de kaart maakt netwerken makkelijker en sneller! Ik raad dit iedereen aan!

17 października 2022

Zeker de aankoop waard!

Heb de sammycard nu sinds een paar maanden. Ik vind het echt een vooruit gang op de ouderwetse bedrijfskaartjes. Makkelijk en snel je gegevens delen zonder dat je altijd een stapel bedrijfskaartjes op zak te moeten hebben.

5 października 2022

Top product

Goede ervaringen met dit bedrijf.
Duidelijke en snelle communicatie!
Het visitekaartje werkt eenvoudig en is makkelijk in gebruik.
Een echte aanrader!

9 października 2022

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej