Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Product besteld, retour aanvraag, terugbetaling na 3 maanden nog steeds niet ontvangen. Al bijna 10 mails verstuurd met telkens het antwoord "we proberen of we hebben het opnieuw proberen storten"... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy
  2. Producent mebli
  3. Sklep z meblami do salonu

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

kappersgroothandel in meubilair. Kapperstoelen, wasunits, salonlease.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Wacht al 3 maanden op terugbetaling

Al bijna 10 mails verstuurd met telkens het antwoord "we proberen of we hebben het opnieuw proberen storten" en geven me maar geen terugbetalingsbewijs. Ik voel me echt bedrogen.

14 stycznia 2026
Oceniono na 4 z 5

Christy Mirplay kapperstoel als fauteuil .....

Op 21 dec. 2025 kappersstoel Christy Mirplay besteld. Winkelier denkt in zijn overtuiging een gelijkwaardig exemplaar snel toe te sturen, Kon niet met mij overleggen want tijdens een uitvaart 22/12 moeten alle telefoontoestellen uit. Op 23 dec. ontving ik snel het ongewenste exemplaar, die heb ik bij de expediteur geweigerd zoals afgesproken. Mijn gewenste stoel moet voldoen aan eisen o.a. minimale zithoogte 45cm of nog minder. De stoel gebruik ik (76) niet als kappersstoel maar om de hele dag op te zitten en niet de huidige veel vertoonde fauteuils die je dagelijks op de TV ziet. Ik zit zo rechter kan de stoel draaien, sneller opstaan en nog meer voordelen. Door de feestdagen was de levertijd wat langer doordat de stoel uit Spanje moest komen maar op 6 januari 2026 stond mijn bouwpakket voor mij klaar en hoop ik er nog lang van te mogen genieten.

22 grudnia 2025

Super service

Super service! Hebben me super geholpen met uitleg met het kiezen van massage units! En hebben goede feedback gegeven ipv een climazone ‘👌Ik raad deze site zeker aan!!! Top kwaliteit en zeker niet te duur!

19 grudnia 2025
Oceniono na 3 z 5

De helft van mijn bestelling alles goed…

De helft van mijn bestelling alles goed mee
Loupelamp gekocht LED LUPA LED GLOW 8021
Gewoon andere lamp ontvangen en deze zakt door de borg heen wanneer je hem naar achteren drukt
Vreselijk ieritant bij gebruik

29 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Mooie uitgebreide showroom en goed geadviseerd!

Ze hebben een mooie uitgebreide showroom en ben goed geadviseerd. Ik kwam voor een volledige inrichting voor mij kapsalon. In eerste instantie kwam ik voor een wat goedkopere merken stoelen en wasunit. In de showroom hadden ze ook veel kwalitatieve merken staan. Ben uit eindelijk toch overstag gegaan om voor een ander iets duurder merk te gaan en daar erg blij mee. Krijg van klanten ook veel complimenten over de inrichting. Ze hebben veel staan in de showroom en je wordt goed geadviseerd. Eigenaar heeft zelf ook veel ervaring als kapper, dat is wel prettig.

3 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Super fijne ervaring bij salonvoordeel

Super fijne ervaring bij salonvoordeel, warm ontvangst met koffie. Ze hebben een groot assortiment aan kappersinterieur. Ook in speciale kleuren/ stoffen, wat super fijn is als je iets anders wilt dan zwart! Goed en eerlijk advies gekregen tijdens het uitzoeken van het meubilair. Daarna ook nog nauw contact gehad met duidelijke communicatie! Al met al een aanrader.

25 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Prijs/kwaliteit en service waren top…

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen met een kop koffie. Vervolgens een goed en eerlijk advies gekregen. Uiteindelijk was de verkoper erg behulpzaam bij de levering en heeft geholpen de behandeltafel op de plek te zetten. Prijs/kwaliteit en service waren top.

16 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Veel beloftes maar probleem oplossen ho maar..

Spijtig dat ik niet eerst hier heb gekeken alvorens een bestelling te plaatsen. In maart een handdoekverwarmer besteld. Levering liet een tijd op zich wachten. Na levering bleek de handdoekdrager niet te voldoen, de beloofde temperatuur wordt bij lange na niet gehaald. Contact opgenomen via Whatsapp. Wat volgde was een hoop beloftes (contact opnemen met de leverancier, andere apparaat mogen uitzoeken). Telkens beloftes maar daarna geen reactie. Elke keer weer zelf erachteraan moeten gaan. Uiteindelijk een andere handdoekverwarmer uitgezocht. Zou geregeld worden. 2 maanden later nog steeds niet geregeld en nu wordt er niet meer geantwoord. Blijf weg bij deze winkel, stelletje oplichters.

5 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Top service en snelle levering ondanks foutje!

Ik heb ondanks vele slechte recensies toch het risico genomen om 2 behandelbedden bij Salonvoordeel te bestellen. Ik vind hun relatief goedkoper dan de meeste bedrijven. Ik heb tot tegenstelling tot veel mensen heel goed contact gehad met Gregor en Patricia. Toen mijn bestelling op de afgesproken dag niet geleverd kon worden door een fout met het transport bedrijf, was het even knijpen maaaarrr Patricia heeft heel netjes excuses aangeboden en 2 dagen later waren de bedden er, het heeft ongeveer 2 weken geduurd. Ik ben super blij dat ik bij dit bedrijf heb besteld en ik wil ze dan ook bedanken voor de goede service. Voor de mensen die twijfelen zou ik zeggen, neem gewoon contact met ze op en ga op je gevoel af niet van alle slechte recensies.

5 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Slechte service en Totaal geen reactie

Op website stond de Basis voor pompstoel Round Chrome HG Base die van ons is stuk en dus een nieuwe besteld. Nu blijkt dat deze helemaal niet op voorraad is en bieden ze een andere aan. Wij hebben aangegeven dat we dat niet willen en dat we het geld terug willen. Nu week later nog geen reactie op Whatspp. Ze zijn online maar openen het bericht niet en reageren gewoon niet meer. Oh ja de base staat nog steeds te koop op hun site.

18 października 2023

Heb een stoel besteld met in3

Heb een stoel besteld met in3.
Betaling voldaan maar geen stoel.
Contact opgenomen en kreeg een screenshot dat de order geannuleerd was. Ik geef aan dat ie wel is afgeschreven en of hij de betaling kan retourneren . Geen gehoor meer .

In3 gecontacteerd en screenshot van hun systeem doorgemaild als bewijs dat ie geannuleerd was.
In3 heeft mij en hem gemaild met het verzoek dat ie het moest doorgeven met een wettelijk termijn. Hij reageert nergens op. Per whatsapp wederom weer contact opgenomen dat ik hier een nare smaak van krijg en zoiets simpels voor een consument geregeld kan worden. Wederom geen reactie . Maar wel alle blauwe vinkjes aanstaan. Hij heeft wettelijk een termijn en anders gooi ik mijn advocaat erop. Dit soort praktijken kunnen niet . Hoe groot of klein het bedrag ook is. Gewoon schijt hebben aan jouw klanten

10 września 2023

Verrassend positief

Voordat ik mijn bestelling plaatste, had ik uiteraard naar de reviews gekeken. Deze leken overwegend negatief, altijd betreffende de levertermijn & de communicatie van de verkopers.

Ondanks deze reviews, besliste ik toch om de bestelling te plaatsen. Omdat ik nergens las dat de artikelen niet geleverd werden. Ik wou het dus toch een kans geven.

Ik zou als tip aan de volgende kopers willen meegeven: probeer toch te rekenen op 2 à 3 weken levertermijn. Dit omdat zij werken met externe leveranciers en zij dus afhankelijk zijn van hun en hun agenda.

Qua communicatie vind ik ook dat de zaakvoerders doen wat ze kunnen. Ze bellen terug wanneer hun dit past en geven eerlijke informatie.

Daarom kan ik salonvoordeel, ondanks sommige slechte reviews, toch aanraden.

8 września 2023

Misleiding

Afgelopen week is meneer Gregor 3 keer langs geweest om hetzelfde 'product' af te leveren. Het 'product' was niet echt bijzonder en van zeer slechte kwaliteit. Het ging niet zoals het hoort te gaan en ik voel mij erg misleid. Zijn reactie daarop was via een app dat hij in het verleden vaak misleid was en dat hij dat nu doortrekt in het heden. Telefonisch onbereikbaar geworden. Zakenman van het jaar.

1 września 2023
Oceniono na 3 z 5

De communicatie is niet best

De communicatie is niet best. Komen afspraken wat betreft levering niet na. Wat 48 uur zou duren heb ik twee weken op moeten wachten. Track and trace code werkte niet en van eerder artikel zelfs niet gekregen. Producten daarentegen zijn goed en meneer en mevrouw zijn vriendelijk áls ze reageren.

31 lipca 2023

Slechte communicatie

Je krijgt geen respons van ze waar je bestelling blijft. Via whatsapp ook niet, ze hebben het wel gelezen maar niets aan gedaan. Dan bel je op naar de klantenservice, zegt ze je wordt teruggebeld wtf. Er wordt later teruggebeld zegt hij je hebt de betaling niet gedaan. Ik had gewoon bewijs van betaling. Doorgestuurd en nog geen respons. En de volgende dag bestelling binnen. Wat een bedrijf. Voor mij bestel ik daar niets meer. Laat staan als ik iets terug moet sturen. Ik moeg er niet aan denken.
Tip voor jullie
Antwoord op de mails, whatsapp dat geven jullie zelf aan.

22 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Klopt wat de rest hier schrijf

Klopt wat de rest hier schrijf . Had idd 6 mnd terug info gevraagd over herenstoelen eerste reactie was mager waarop ik nogmaals iets vroeg totaal geen reactie ! Ik zou idd hier geen zaken mee doen . Was v plan 3 herenstoelen te kopen voor circa 4000 euro ! Na dit alles en de rest v de reviews te lezen is NO GO !!!!

14 lipca 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej