Jeg har været kunde hos Salling Bank i Skive siden jeg var 18 år, men banken er gået ned af en 90 grade bakke siden deres merge. De snakker til en med en flad og kedelig tone, som om man spilder deres... Zobacz więcej
This Bank is by far the worst in Dk. They do not communicate with their clients. Expect to never be informed of any issues that affect you personally until they have acted, at which time they will spe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Denne side er lukket for nye anmeldelser. Salling Bank er i efteråret 2020 fusioneret med Sparekassen Vendsyssel. Vi henviser derfor til Sparekassen Vendsyssels side på Trustpilot.
Frederiksgade 6, 7800, Skive, Dania
- sb@sallingbank.dk
- www.sallingbank.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Er sååå skuffede
Er sååå skuffede.
Har været kunde i mange år, ALTID betalt mine afdrag på lån og udbetalt et billån. Har lige fået et nej til og låne til et indskud.
Et er sikkert, jeg betaler hvad jeg skylder jer og så skifter jeg bank.
Fik kunder undersøgelse da jeg var til opfølgning møde og alt var ok først på året, jeg gav jer en god anmeldelse. Fik sjovt nok ingen undersøgelse nu..... Så derfor kommer det her.
Er virkelig skuffede.
Elsa, midlertilig kunde.

Glimrende bank!
Glimrende bank!
Simpelthen uovertruffen service og rådgivning. Jeg har haft flere banker - denne kommer jeg aldrig fra. Kan klart anbefales til alle. Stor som lille, rig som fattig.
Er du misfornøjet med din nuværende bank, så skift til Salling. Du fortryder det ikke.

Odpowiedź od Salling Bank (nu Sparekassen Vendsyssel)
Bliver smidt ud af banken fordi jeg har…
Bliver smidt ud af banken fordi jeg har Nordea som hovede bank og det kan de ikke acceptere selvom jeg gerne må have flere banker. Absolut den dummeste undskyldning jeg har hørt

Odpowiedź od Salling Bank (nu Sparekassen Vendsyssel)
I mere end 30 år har jeg været en glad…
I mere end 30 år har jeg været en glad og overordentlig tilfreds kunde i denne bank. Jeg skiftede fra Nordea (hed vist Unibank dengang) da jeg ikke brød mig om deres behandling af kunderne, og hvor er jeg dog glad for det!!!!!!!
Min bank har nemlig evne, vilje og tid til at støtte mig i bankrelaterede opgaver, og gør det endda super godt og hurtigt. Altid et smil i telefonen og altid fin information om alt man behøver.
Et kæmpe tak til og stor stor anbefaling af denne bank.
Altid nærværende og lokale
Altid nærværende og lokale. Sætter sig ind i sagerne. Super service
Lokal og ligetil....
Jeg har været kunde i Salling Bank i over 40 år og vil varmt anbefale banken til alle som ønsker en lokal forankret bank med fokus på hele din økonomi. Jeg har haft glæde af banken både som studerende, huskøber, aktionær og investeringsrådgiver. Jeg bor i dag lokalt, men har ligeledes brugt Salling Bank mens jeg var bosat i Århus, København og uden for landets grænser.
Ikke en bank for kundernes bedste interesse.
Salling bank har kun deres egne interesserer i minde. Ikke kundernes!
Jeg har oplevet Salling bank, som en pengegrisk diktaturdrevet virksomhed. Banken har opkrævet urimelig høje gebyrer på deres kunder, hvis de befandt sig i udlandet. Udover de høje gebyrer i udlandet, så skulle jeg betale 2 x 500,- til Salling bank for at få adgang til mine egne midler.
Men Salling bank bliver desværre heller ikke meget bedre i danmark. Her har de været kontrollerende med mine egne lovlige midler ( har ikke noget lån i salling bank ), så mine helt egne hårdtarbejde kroner, som de nu vil bestemme over. Når jeg har bedt om en forklaring om deres grund til at skulle have en stor indflydelse over mine midler, så kommer forklaring at det ved de ikke, men det kommer fra topledelsen. Jeg har så prøvet at kontakte denne diktatur ledelse for at få en forklaring, men efter flere dage, så får jeg stadig den kolde skulder..

Dårlig bank
Dårlig bank. Nedladende attituder over for alt anderledes der ikke har rod i deres eget univers og de holder ikke deres aftaler. Vi har haft 5-6 forskellige bankrådgivere på 5 år hovedparten unge nyansatte.. alle er skiftet til andre banker.. så den interne stemning virker heller ikke god. Også en helt umulig iværksætterbank, nærmest modarbejdende. Holdt os fast i en dyr og sundhedsskadelig lejebolig.. og her 8 mdr efter vi har skiftet bank og købt hus, kan vi stadig ikke få dem til at lukke vores konti og nu opkræver de os så endnu en gang 610 kroner for en forsikring på et lån, som vi betalte ud for 1½ år siden og som vi kun under protester, betalte sidste år. Her lovede vores daværende rådgiver at det var slettet fremadrettet .. Men det blev åbenbart heller ikke ordnet... alt i alt en rigtig kedelig oplevelse.

Odpowiedź od Salling Bank (nu Sparekassen Vendsyssel)
føj for led behandling...
Undgå for alt i verden denne bank.
Banken er langsom, utroværdig og overholder ikke egne tidsfrister.
Måden de behandler andre mennesker er så overlegen og bedrevidende, så det næsten er utroligt.
Kan kun sige, at jeg er meget glad for, at jeg intet samarbejde har med Salling Bank og at vores datter heldigvis undgik deres fangarme.
Godt jeg slap ud af det
Var kunde indtil 2012. Renterne på mine lån blev konstant forhøjet, både når renten i nationalbanken blev hævet og sænket. Der var fuld dækning for mine lån i banken i form af en forsikring. Brokkede mig og fik en lille rentesænkning - men forlod banken meget kort tid efter og fandt nemt en anden bank med meget lavere renter.
En bank der er ligeglad med sine kunder
Skiftede til Salling Bank, men oplevelsen har kun være negativ! Jeg lavede en mundtlig aftale før jeg blev kunde (de havde alle mine oplysninger), men da jeg først var blevet kunde ville de ikke leve op til aftalen. Ligeledes undlader de til tider at svare på mails og de ignorer visse simple ønsker (de undlader sågar at kommentere dem), som ikke er af økonomisk natur. Derudover, skylder man dem først penge behandler de, trods rettidige betalinger, én uværdigt, nedladende og uprofessionelt. Jeg ville aldrig anbefale denne bank. Dette er en bank, hvor rådgiveren aldrig bliver din, kun bankens.
føj for led behandling...
snakker med min rådgiver, hvor jeg bliver talt så meget ned til. 5 min efter samtalens slut står jeg nede i nærmeste bank og spørger om de er interesseret i en ny kunde..
Har aldrig oplevet noget lignende... Kundeservice er da ikke-eksisterende. det drejer sig om hvem der kan svine sin kunde mest til..
Jeg har kun godt at sige om Salling Bank, og deres service. Jeg får hurtigt svar på mine spørgsmål, og de er altid villige til at hjælpe.
Dårlig service og brudte løfter
Min erfaring med Salling bank (Viborg afd.) er, at det er en bank der ikke varetager sine kunders interesse. Da jeg først var blevet kunde faldt nogle af deres løfter bort og de var ofte arrogante eller nedladende når man konfronterede dem med det...nogle gange selv ved almindelige henvendelser. Det er både min personlige erfaring, men har hørt den samme historie fra anden side. Jeg har aldrig oplevet at min tidligere bank har været på den måde.
At det er en bank uden empati for deres kunder illustreres også meget godt når nationalbanken vælger at hæve renten...for så lægger Salling Bank ekstra oveni (som det fint hedder: Så forbeholder de sig retten til også at justere når nationalbanken hæver renten)...i ét tilfælde blev renten fordoblet i forhold til nationalbankens sats.
Bedste bank jeg har haft!!
Har været kunde ved Salling bank siden 2008. Og har altid fået rigtig god service, og hjælp til at realisere drømme. Man får rigtig god rådgivning, og personlig kontakt, selv om jeg i mit tilfælde er fjernkunde.
De kan varmt anbefales, og skal siges at 2 af mange jeg har anbefalet, er skiftet over til Salling bank og har ikke fortrudt. Nærmere undret sig over hvorfor de ikke havde hørt noget før om Salling bank. :)
Kan varmt anbefales, og tror ikke i bliver skuffet!
Er der styr på noget i denne bank?
Det første år jeg var i banken, var ikke det store problem, havde bare et VISA Electron kort, da det kun koster 50,-
Men så i 2010, begynder der en masse problemer, alle mine transaktioner i udenlandske betalinger, for forhøjet priser, hvilket gør at det ikke kan betale sig at bruge VISA Electron til at betale med i udlandet. Fx. Lettiske Lats: Alm. kurs 10,49 - Køb med Sallingbank 10,71 - og jeg kan veksle pengene i Letland til 10,64 - (Normalt før problemerne lå kursen i 10,55 og kursen har ligget helt fladt siden) Samme tendens gør sig gældende for Euro og GBP.
Desuden, havde de smidt nogle papir væk, så de mente ikke at jeg kunne være kunde i banken, hvis jeg ikke indsendte beviser for hvem jeg var. Jeg sender dem mit pas, men får ikke lige sendt adresse bevis, da jeg rejser meget og ikke lige har en scanner tilrådighed. De lukker så helt min konto uden at informere mig.
Al kontakt med banken, har kun været sure mennesker, som ikke havde forståelse for at løse problemerne eller viste hvad deres kollegaer lavede. Ydermere, skiftede de min kontakt person hele tiden.
Normalt er bankerne ikke venlige, men Sallingbank er under al kritik og det er FØRSTE gang, at jeg virkelig ikke kunne tænke mig at prøve deres bank igen. Selv på kontoen er der så mange små gebyr, som andre normale banker ikke har, så det er måske bedst at de selv lukkede min konto, så sparer jeg da en masse penge på de gebyrer på overførelser som er gratis i alle andre danske banker.