Saga Senses Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Fik massage hos Jon og det var mere end bare en massage. Det var massage, afspænding, meditation og afslapning i en pakke. Helt igennem en fantastisk oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Healende atmosfære, beroligende behandling efter dit ønske. Overanstrengt system var intet problem for Jon. Jeg kommer jævnligt hos Saga senses og kommer ikke andre steder - går altid derfra med et s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jon er en rigtig dygtig behandler. Jeg er kommet hos Jon, efter at jeg havde været til fysioterapeut mange gange og følte at jeg ikke kunne komme længere. Jon har givet mig sindssygt meget lindring i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I had a wonderful 90 min healing massage experience at Saga Senses. Jon was incredibly calm and present. He took the time to listen to my challenges, and took a combination of both gentle and deep app... Zobacz więcej

1. Masażysta
  2. Gabinet medycyny alternatywnej
  3. Masażysta – masaż azjatycki
  4. Dzienne spa
  5. Salon masażu stóp
  6. Terapeuta – masaż sportowy

Napisane przez firmę

Saga Senses er en holistisk massage- og velværeklinik på Strandvejen i Snekkersten, lige ud til Øresund og få minutter fra Helsingør. Bag klinikken står Hallur Jon Bluhme Sævarsson — uddannet fysiurgisk massageterapeut, RAB-registreret behandler, dobbelt sølvvinder ved DM i Massage og del af det danske landshold i massage. Vi arbejder holistisk med energi og flow. Hver behandling formes intuitivt efter dig: dybe fysiurgiske greb væves sammen med energiarbejde, varme, lyd og aroma, så spændinger og blokeringer får lov at slippe, og krop og nervesystem finder tilbage til balance. Vores behandlinger tæller blandt andet Saga Signatur, Saga Massage, gravidmassage og Biodynamisk Kranio Sakral Terapi — alt sammen i rolige, smukke rum ved vandet. Tak til alle jer, der tager jer tid til at dele jeres oplevelse her. Jeres ord betyder alt for os — og hjælper andre med at finde vej til ro. Book online på sagasenses.dk.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

75 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Tilbage til balancen

Jeg fik en behandling, der virkelig førte mig ned i min krop. Dagen efter skulle jeg certificeres, og jeg følte en kropslig nervøsitet, som jeg håbede en kropsmassage kunne afhjælpe. Det blev en enormt god oplevelse, hvor behandleren havde en klar forståelse af, hvad min krop havde brug for.

Kombinationen af at få masseret og udstrakt de store muskelgrupper, sammen med hele oplevelsen af varme klude, skønne dufte og klangskåle, gjorde det virkelig fantastisk.

11 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Jon giver en rigtig god massage

Jon giver en rigtig god afslappende og afstressende helhedsmassage. Hvis man ønsker en lidt "hårdere" massage er jeg ikke i tvivl om, at Jon også kan opfylde dette. Jeg oplever, at Jon fagligt er rigtig dygtig.

8 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en saga senses behandling af…

Jeg fik en saga senses behandling af Jon, og det var virkeligt skønt! Så rart med varmen i underlaget og fra de infrarøde lamper. Jeg følte mig meget tryg og i gode hænder.
Lækkert at flere af ens sanser kom i brug med både lyd og æteriske olier.

Nok den bedste massage jeg har fået :) og bare så skønt, at mærke healingen fra Jons hænder oveni ✨

15 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Magisk behandling for både krop og sjæl

Jeg fik en Saga Senses behandling af Jon og må anbefale den til alle som trænger til at få renset ud eller hjælp til at få løsnet op i knuder. Hvad enten det er fysisk eller energimæssigt.
Jon er tydeligt et menneske som lever og ånder for at hjælpe mennesker og man mærker hans healende evner nærmest allerede inden man er trådt ind over dørtærsklen.
Jon er en fantastisk massør - absolut ingen tvivl om det! Men han er en mindst ligeså dygtig healer.
Både før, under og efter behandlingen skaber og holder Jon det tryggeste rum/space, så både krop og sind ikke kan gøre andet end at give slip og tage imod hvad behandlingen nu har at give. Denne ro og tryghed der fylder behandlingsrummet, er absolut magisk.
De allervarmeste anbefalinger!

18 marca 2024

Fuldendt forkælelse...

Fuldendt forkælelse...
Jeg fik 75 min. Massage af Jon, som har en utrolig rolig, nærværende og rar energi, følte mig i meget trygge hænder, og den energi gjorde jeg bedre kan slappe endnu mere af.

Det var ikke bare en massage, men det var med forskellige teknikker som kropsterapi, healende berøring, sanselig berøring ( de 5 elementer) lydhealing, behandling afdæmpet musik i baggrunden, rolige omgivelser, varme tæppe, infrarød varme lampe, indiansk ansigts olie.

Mit nervesystem kom helt i ro, af den meget sanselige og nærværende behandling jeg fik, en ren gave for kroppen 🙏

Jon skiftede imellem blide strøg og til dybe tryk og spurgte mig hvor hårdt han måtte trykke, hvor han fik grønt lys til at trykke løs. Jeg sagde også ja tak til massage hvor Jon bruger primært sine fødder til at massager, da kan han bruge flere kræfter og komme i dybden, det var meget effektivt.

Dette er en meget unik og helt igennem fantastisk behandling og jeg skriver behandling, fordi det var meget mere end bare massage. Utrolig healende mærker jeg og var og er stadig nu her om aften, helt afslappet i min krop og er meget taknemmelig for den fantastiske oplevelse 🙏 en meget healende oplevelse, som kan få din krop og nervesystem i hekt ro 🙏

14 marca 2024

Den bedste massage nogensinde

Jeg havde fornøjelsen af at opleve en magisk og afslappende massageoplevelse hos Saga Senses, og det var simpelthen en uforglemmelig behandling fra start til slut.

Den infrarøde varme, der blev anvendt under massagen, tilføjede en ekstra dimension af afslapning og lindring til hele oplevelsen. Den dybdegående massage på kroppen, hænderne, fødderne og endda hovedbunden, var utrolig professionel og målrettet. Jeg følte virkelig, at hver muskel og hver spænding blev taget hånd om med omhu og ekspertise.

Det, der gjorde denne massageoplevelse unik, var også lydterapien fra skålene. Lydene skabte en beroligende atmosfære og bidrog til at forstærke den overordnede afslapning. Det var som om, jeg blev transporteret til en anden verden af ro og velvære.

Lokalerne var lyst og indbydende, og jeg nød især det naturlige lys, der strømmede ind og skabte en beroligende atmosfære. Udsigten til naturen udenfor var en ekstra bonus og tilføjede en ekstra dimension til hele oplevelsen.

Jon er yderst professionel, opmærksom og imødekommende. Han gjorde alt for at sikre, at jeg følte mig velkommen og komfortabel under hele behandlingen.

Alt i alt var min oplevelse hos Saga Senses intet mindre end magisk. Det er tydeligt, at Saga Senses lægger stor vægt på at skabe en holistisk og terapeutisk oplevelse for deres gæster. Jeg kan varmt anbefale Saga Senses til enhver, der leder efter en dybdegående og helende massageoplevelse.

8 lutego 2024

Den bedste massageoplevelse længe

Massagen hos Jon er meget grundig, healende og behagelig. Der er en god stemning, og behandlingen med varme i briksen og varme sten gør det hele til en rar oplevelse. Jon er virkelig dygtig til at mærke spændinger og arbejde ikke kun fysiologisk med dem, men også med føling og spiritualitet ved at bruge bl.a. klangskåle. Det føles som en lettelse både kropsligt og åndeligt, og det er svært at sammenligne med andre former for massage. Jeg ved at der også er spirituelle aftener som jeg glæder mig til at deltage i på sigt.

8 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg havde høje forventninger ud fra de…

Redigeret: job reagerede prompte på nedenstående anmeldelse og jeg fik en skøn massage som fuldt levede op til forventningerne

Massage, duft og lyd, en dejlig julegave.

Tak

Oprindeligt:

Jeg havde høje forventninger ud fra de eksisterende anmeldelser, men havde en meget underwhelming oplevelse idag. Massage uden på tøjet har jeg lige godt aldrig oplevet før. Behandleren tjekkede lidt mobilitet osv, og gennemgik på den måde kroppen, men ikke hvad jeg forventede, og er ret tvivlende overfor hvad der kan mærkes gennem 2-3 lag tøj. Jeg gik ikke derfra med en lyst til at lægge penge der igen. Jeg kunne selvfølgelig have spurgt ind til det, men det oplevede jeg ikke der var rum til.

20 grudnia 2023

Fantastisk kropsbehandling

Kropsbehandling hos Jon er min ultimative selvforkælelse. Da jeg startede havde jeg lændesmerter- de er væk nu, men jeg forbliver klient. Jon er ekstremt dygtig og rolig, og hver gang går jeg afbalanceret og afslappet fra en behandling. Det må blive et 12-tal for den fremragende præstation.

1 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk massør, Jon, med healings evner.

jeg er så heldige at have en massør firmaordning hvor Jon fra Saga massage kommer hver uge. Det er virkelig skøn massage, hvor Jon formår at finde de steder der særligt trænger. Jon har en rar, behagelig personlighed og jeg går derfra med en fantastisk følelse i kroppen. Jon har desuden healings evner.
Jeg kan varmt anbefale Saga massage.

15 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Den bedste massage, jeg nogensinde har fået!

Den bedste massage, jeg nogensinde har fået. Jon er nærværende, passioneret og virkelig dygtig. Jeg føler mig i trygge hænder hver gang, glemmer tid og sted, og kommer fra hovedet ned i kroppen. Ren velvære for krop og sind, stærkt vanedannende og helt klart anbefalelsesværdig!!

21 września 2023

Saga Massage - One of the best

Saga Massage is one of the best massage experiences I ever had.
Jon spots immediately what your body needs and adjusts the massage accordingly.
Furthermore it goes beyond the usual massage experience – it includes breath work and relaxing music.
After each session I felt like “reborn” and any kind of tension was gone.
I can only highly recommend Jon!

20 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Rolige omgivelser med behagelig og…

Rolige omgivelser med behagelig og afslappende baggrundsmusik.
Jon er en super dygtig, passioneret og professionel massør, der altid formår mærke på kroppen hvad den har brug for. De bedste anbefalinger herfra.

20 kwietnia 2023

Odpowiedź od Saga Senses

TAK for din flotte anbefaling, Ulla, det er jeg virkelig glad for at høre :)

Firmamassage hos Saga Massage

Vi har så heldige at have en firmaordning med Jon og Saga massage. Det er virkelig skøn massage, hvor Jon formår at finde de steder der særligt trænger. Samtidig er Jon en dejlig person og man går derfra med en fantastisk følelse i kroppen. Kæmpe anbefaling herfra!

31 maja 2023

Odpowiedź od Saga Senses

Mange tak for din flotte anbefaling!

Oceniono na 5 z 5

Amazing experience by skilled therapist!

The massage by Jon is extremely relaxing, both with the scenery he sets with the warm pillows, breathing instructions and kind approach, but also with his skills. I have been struggling with neck pain due to a herniated disc and he has managed to stretch my muscles and relax the whole area, taking the pain away with every treatment.

I would recommend a session with Jon to anyone who has had some kind of injury from sports or sitting lifestyle and to anyone who wants to relax and treat themselves!

17 maja 2023

Odpowiedź od Saga Senses

Thank you very much for your kind words, I am happy to hear that :)

Oceniono na 5 z 5

Bedste dybdegående massage for både krop og sjæl

Jeg fandt helt tilfældigt Jon og Saga Massage blandt mange massører via en firmaordning, men det er bestemt ikke tilfældigt, at jeg stadig bruger Jon. Han er vanedannende, så er I advaret! Efter Saga Massage ikke længere var en del af vores firmaordning valgte jeg at købe klippekort og fortsætte hos Jon.
Det er ikke uden grund at Jon har vundet DM sølv i 2023. Jon kan noget fantastisk. Han er nærværende, sindssygt dygtig, rolig, empatisk og meget behagelig. Hos Jon får du den bedste dybdegående massage for både krop og sjæl. Jon får løsnet op for spændinger og finder lige de steder, der trænger til ekstra opmærksomhed. I rolige omgivelser, med vejrtrækningsøvelser og varmepuder kommer man samtidig helt ned gear. Jon fornyer sig hele tiden og ikke to gange er ens hos Jon. Det seneste jeg har prøvet er varm olie, hvilket giver en helt ny form for velvære.
Man går fra Jon med en total afslappet og skøn fornemmelse i kroppen. Jeg kommer også selvom jeg ikke har voldsomme spændinger, alene for velvære.

Jeg kan varmt anbefale Saga Massage/Jon og vil anbefale dig at prøve 90 min.

18 maja 2023

Odpowiedź od Saga Senses

Af hjertet TAK for dine flotte ord, Regina! Det sætter jeg virkelig stor pris på. Jeg er enormt glad for at du valgte at fortsætte hos mig :)

Dygtigste massør

Hos SagaMassage får jeg en unik oplevelse, da Jon er utrolig dygtig til at fokusere sin massage og viden, der hvor kroppen har behovet. Jon er nærværende og dygtig.

3 kwietnia 2023

Odpowiedź od Saga Senses

Tusind TAK for de flotte ord! Jeg er meget glad for at du synes godt om behandlingerne :)

Firmamassage hos Jon

Firmamassage hos Jon er en skøn helhedsoplevelse, der giver afslapning i kroppen og mentalt. Jon mærker efter og giver ekstra fokus, de steder der trænger mest.

3 maja 2023

Odpowiedź od Saga Senses

Af hjertet TAK, Birgitte, for de fine ord! Jeg er glad for at kunne hjælpe :)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej