Reakcja na opinię
Har som frivillig musikforening (roskildebeat) nu brugt Safeticket i et år og har aldrig haft noget at klage over. Pengene fra billetsalget bliver udbetalt straks billetsalget er stoppet. Det er n... Zobacz więcej
Skulle i forbindelse med en byfest oprette et billetsystem, og valgte derfor Safeticket, da de umiddelbart så ud til at have det bedste produkt. Det valg fortryder jeg bestemt ikke. Der var selvføl... Zobacz więcej
Safeticket leverer et komplet billetsystem til en lang række arrangører. Den enkelte arrangør håndterer selv billetsalget af sine arrangementer via Safeticket. De er derfor selv herre over, hvilke arrangementer de udbyder, og hvilke billetpriser de har. Safeticket leverer billetsystemer til mange forskellige arrangører, heriblandt festivaler, uddannelsesinstitutioner, sportsklubber, spillesteder og mange flere.
Gunnar Clausens Vej 26B, 8260, Viby J, Dania
Rigtig godt system med mange tilpasningsmuligheder, virkelig god kundeservice og rigtig gode kundevilkår i fht. branchen generelt, og ovenikøbet rigtig gode priser.

Odpowiedź od Safeticket A/S
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med safeticket. Vi er et fest udvalg i en lille by der afholder Halfest en gang årligt og for første gang, er vi gået digitalt med billet salget og det er bare gået så godt.
Vi har altid været i tvivl om vi kunne finde en løsning digitalt der passede os og vores behov for bordinddeling, men det har ikke været noget problem. Jeg har haft tæt kontakt med Signe og brugt hendes hjælp hver gang der var det mindste jeg har været i tvivl om. Jeg er blevet mødt af Signe og hendes kollegaer med god energi og en del tålmodighed, så man kan blive sat godt ind i tingene.
Vi kommer til fremover at anvende safeticket hvert år🤩
Kæmpe anbefaling!
Mvh. Matilde

Odpowiedź od Safeticket A/S
Fantastisk service, hurtig hjælp og utrolig imødekommende og hjælpsomt personale. Meget nemt, intuitivt og overskueligt system der skaber et godt overblik for os som arrangører. Kan klart anbefales! Vi har kun positive oplevelser med Safeticket.
Mvh Apetit.dk / Musikforeningen Tråd

Odpowiedź od Safeticket A/S
Jeg har lige oprettet mit første arrangement hos dem, og jeg vil først og fremmest rose platformen.
Jeg synes det hele giver så god mening og er nemt at bruge for både mig og mine kunder, og så er prisen virkelig god - især når man ser deres høje serviceniveau.
Deres prismodel er så god og meget retfærdig.
Jeg har en lille bitte virksomhed, med en lille omsætning, så det betyder rigtig meget at finde en platform som denne.
Det betyder at selv jeg, kan fremstå professionel og min kunde får en god og ordentlig oplevelse.
Der er rigeligt at skulle stå for når man er selvstændig, så jeg frygtede virkelig at skulle opsætte sådan et bookingsystem - men det har vitterligt ikke taget mig mere end 30 minutter at oprette min konto, første event og venteliste, takket være deres brugervenlighed.
Derudover har jeg ikke skulle vente mere end et par timer på at få svar fra deres support, og har fået så mange gode tips og hjælp fra dem.
KÆMPE ANBEFALING herfra!

Odpowiedź od Safeticket A/S
Et billet system der virkelig skalere med dit behov - fra den lille skole til det store arrangement med mange tusinde mennesker. Og så til den rigtige pris! Har kun haft gode oplevelser både med opsætning og senest som køber af billetter på den anden side.

Odpowiedź od Safeticket A/S
Super nemt at sætte op og en hurtig kundeservice, der er klar til at hjælpe, hvis du har brug for det. Anbefaling herfra.

Odpowiedź od Safeticket A/S
Safeticket er en virkelig god samarbejdspartner, som er enormt hjælpsomme og virkelig hurtige til at besvare dine henvendelser, så du altid kan komme videre i udvikling og gennemførsel af dine arrangementer.

Odpowiedź od Safeticket A/S
Jeg bruger dagligt Safeticket i mit arbejde, og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Systemet er intuitivt og brugervenligt, og supporten er i top – eventuelle spørgsmål besvares altid hurtigt og grundigt.
Platformen udvikles løbende med nye funktioner, og vi har flere gange haft specifikke ønsker, som Safeticket har været utroligt lydhøre overfor. De har ikke bare implementeret forbedringer, men har også fungeret som en værdifuld sparringspartner i udviklingen af de bedste løsninger til vores behov.
Hvis du leder efter et pålideligt billetsystem med stærk support og løbende innovation, så er Safeticket et fremragende valg.

Odpowiedź od Safeticket A/S
Rigtig god support og hjælp til at komme i gang med tilmeldingssystemet, som jeg kun kan varmt anbefale til andre.

Odpowiedź od Safeticket A/S
Hos Politiken har vi gennem tiden arbejdet med forskellige billetsystemer, men efter at have benyttet Safeticket som kunde i anden sammenhæng og haft en smidig købsoplevelse, valgte vi at skifte til dette billetsystem.
Beslutningen er taget for flere år siden, og er aldrig fortrudt. Tværtimod får vi løbende forbedringer og nye features, og oplever en virksomhed, der lytter og ønsker at være en reel sparringspartner med interesse i vores forretning.
Hos Safeticket er både produkt og service af høj kvalitet – og her får du meget for pengene.
Stor anbefaling herfra :-)

Odpowiedź od Safeticket A/S
Super nemt at komme igang takket være den fantastiske support!

Odpowiedź od Safeticket A/S
Hos Arturel har vi brugt Safeticket til at styre vores pre-access til vores lagersalg. Det har fungeret uden problemer! Vi har før brugt andre billetudbydere, men fremover kommer jeg kun til at bruge Safeticket 🙏🏼

Odpowiedź od Safeticket A/S
Silkeborg Gymnasium bruger dette utrolige ringe betalingssystem.
Hvis I går og overvejer dette system til at styre jeres indbetalinger, så find for Guds (Eller burde man skrive Trumps) skyld et andet.
Hvad sker der for jeres dato vælger.. hvorfor kan man ikke bare vælge år, måned og dag og så trykke OK til det valgte, næææ det skal da være super gammeldags så man vælger dag, så lukker kalenderen ned, så åbner man og vælger måned så lukker kalenderen ned osv. når man så tænker nu er den der, så er den ikke for så er den hoppet tilbage til januar og man kan starte forfra.
Set fra den lyse side så skal jeg ikke bruge penge på frisør de næste par måneder, alt hår er rykket af i processen for at få betalt en studietur for datteren.

Odpowiedź od Safeticket A/S
Pengene fra billetsalget bliver udbetalt straks billetsalget er stoppet.
Det er nemt at opsætte billetter og har man brug for support er der altid hurtige og kompetente svar.
Vi oplever også at vores gæster finder det nemt at købe billetter og systemet i øvrigt er meget stabilt.
Der følger også en app med til kontrol af billetter, der fungerer fremragende.
jeg bruger det som virksomhed og kan fint anbefale systemet.
jeg har altid fået den kundesservice jeg har haft brug for.
Vi er glade og tilfredse, både som arrangør af events men også som køber.
Alt i alt super stærkt brand som også altid er hurtige og hjælpsomme.
Vh Julie
Altid venlig og løsningsorienteret kundeservice, hvis der er spørgsmål.
Meget brugervenligt system.
I forbindelse med et arrangement på AAU skulle mine venner og jeg købe billetter gennem SafeTicket, dette var dog ikke muligt. Selvom man kunne vælge en af de fire forskellige billetmuligheder, så kunne de ikke placeres i indkøbskurven. Dette skyldes ifølge arrangøren, at der var for mange personer som ville købe billet på samme tid. Såvidt jeg har forstået, så var der 178 billetter til rådighed.
Mine venner og jeg prøvede løbende, at købe en billet til arrangementet uden held. Efter 40 minutter var der udsolgt og vi stod uden billetter. Dårlige servere? Jeg ved det ikke, men oplevelsen var rædselsfuld.

Odpowiedź od Safeticket A/S
Fuldt tilfreds! Der er aldrig noget bøvl og det virker bare. Vi har været kunder i et par år nu, og er rigtig glade for samarbejdet.
Torsdag d. 27.2.20 skrev jeg til safeticket, at jeg ønskede at oprette en bruger i deres system som type sportsklub. Jeg laver mindfullnesskurser og hold.
Mandag d. 2.3. får jeg et spørgsmål om hvad jeg skal bruge det til for aktiviteter. Jeg svarer mindfullnesskurser.
Der går en uge - før jeg mandag d. 9.3. får yderligere spørgsmål om hvad deltagerprisen er på mine kurser og hvor mange jeg forventer at sælge og hvor lang tid i forvejen.
EN UGE!!
Allerede her syntes jeg at jeg har fået enormt dårlig behandling pga. den lange behandlingstid. Samtidig er min forventning om, at jeg kunne få en bruger hurtigt og komme igang med et sidste salgsfremstød med nem betaling gået fløjten, for kurserne skal til at starte.
Nu har vi d. 16.3.
Jeg har endnu ikke hørt yderligere, modtaget brugeroplysninger, tilbud eller andet. Det er simpelthen ALT for dårligt og ikke til at arbejde med.
Synd for SafeTicket, jeg anbefaler dem ikke.

Odpowiedź od Safeticket A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.