Safco International A/S Recenzje 3

Wynik TrustScore: 3 na 5

2,8

1. Dom i ogród

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Safco International sælger køkkenlåger, døre, karme og Unik skydedøre. Låger og tilbehør til baderum og garderobe.

2,8

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Råd i dørkarm efter 7 år

Vi købte en Safco CL230 hoveddør i december 2017, som blev monteret af en professionel tømrer. Dens karm sidder ca. 22cm forsænket i muren og der er 2 trappetrin op til den. Allerede kort tid efter monteringen begyndte fodlisten at bue op og det tog en krig at få Safco til at anerkende, at det var en garantifejl, som de så også udbedrede.
Nu, efter næsten 7 år har vi opdaget råd på ca. 90cm nedefra i ydersiden af den ene del af dørkarmen.

I butikken fik jeg at vide, at både butiks- og firmagaranti udløber efter 5 år. Jeg har så alligevel skrevet til Safco, men aldrig fået et svar.
Selvfølgelig er jeg nødt til at acceptere, at garantitiden er udløbet. Men jeg synes ikke, at det ved en hoveddør drejer sig om en artikel, der allerede efter 7 år skal udskiftes eller repareres, når den er blevet monteret professionelt og blev brugt helt normalt.

24 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Dårlig stil/service

Lang leveringstid, leveret uden bundstykker uden at have spurgt ind hertil ifm bestilling. Endnu mere uforståeligt, når jeg så får at vide efter levering at det kun er deres egne bundstykker, der passer… Forkert karm leveret, afsender anden karm før dette var endeligt aftalt, hvor jeg imellemtiden har ladet min tømrer tilpasse den forkerte. Nægter kompensation herfor, selvom jeg tilbyder at være behjælpelig med returnering af fejlforsendelse nr. 2. Der er tale om en ordre på 2 alm. døre og 1 dobbeltdør. Jeg betaler ekstra fragt på bundstykker (leveret i eg uden info herom, hvor bøg vel må påregnes som standard) efter også at ha’ betalt fragt på første levering.

2 lutego 2022
Logo Safco International A/S

Odpowiedź od Safco International A/S

Hej Kristian
Vi er kede af at du syntes vores service har været helt hen i skoven.
Vi har gennemgået sagen her hos os.
Du har ret i at der var produceret en forkert karm til dig. Det er irriterende, men vi er kun mennesker. Vi får sendt en ny karm til dig med det samme du gør os opmærksom på det. At du så får din tømmer til at tilpasse karmen er uden for vores hænder. Hvis du havde ventet til dagen efter, så havde du den rette karm.
Du bestiller ikke bundstykke. Vi kan ikke vide, at du skal bruge et bundstykke, når du ikke siger det. Derfor har du ikke fået det leveret. Alle vores bundstykker er lakeret eg. Standard er ikke bøg, som du antager. Vi har dem simpelthen ikke i vores sortiment, så det er heller ikke noget vi havde kunne hjælpe dig med.
Håber du fandt ud af det til slut. Vi syntes herfra at vi har gjort alt hvad vi kunne for at afhjælpe først den forkert leveret karm. Dernæst afsendelse af ny karm og vi fik bundstykkerne afsted til dig med det samme, da du kontaktede os.

Pia, Safco Doors

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk Service og fantastiske produkter

Vi havde bestilt 2 sæt døre til levering et stykke tid før vores byggeri var klar til dem. Efter et godt stykke tid efter modtagelsen opdager vi at den ene karm er for bred (dørene var lavet efter specialmål). Efterfølgende fik vi super service, og lyn hurtigt havde vi en ny karm der passede uden nogle omkostninger for os. Blot det, at vi efter leveringen fik en mail, hvor vi blev spurgt om vi var tilfredse med dørene, er jo unikt. Men jeg må også nævne at dørene var flot udført og i kvaliteten oversteg vores forventninger. Samtidig havde vi samme medarbejder, der varetog vores bestilling- køb og ny levering, så der var ingen problemer med at skulle gennem en række medarbejdere, da vi opdagede fejlen med den ene karm. Vi har aldrig før oplevet en sådan service!!! Vi kan kun på det varmeste anbefale dette firma på grund af både kvaliteten og deres serviceniveau.

26 lutego 2013
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej