4,4

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Jeg har fået flere behandlinger hos Johanne. Hun er grundig, nysgerrig og behagelig at være patient hos.
Jeg går altid derfra med et smil på læben.
Generelt synes jeg klinikken er utrolig imødekommende, og forsøger så vidt muligt at tilpasse sig mig.

21 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Super behandling hos Nadiia Zaleska med massage!

Jeg har fået massage flere steder, men jeg kan anbefale Nadja fra Rygcenter Nord, som den bedste massør i Århus. Altid venlig og hun ved absolut, hvad hun har med at gøre.
Jeg går der fra med velvære og glæde, og glæder mig til næste gang! Tak hilsen Karin

21 października 2025

Klar anbefaling ⭐️

Simpelthen et hold af enormt rare og kompetente mennesker! Jeg har gemmen lidt over 1 år gået ved både Anne og Sara, som begge har været en kæmpe hjælp til at mindske mine mangeårige smerter. Begge lytter aktivt til ens behov og udfordringer - og de har stor forståelse for at have det mentale med, så krop og sind går i ét 🙏🏼

Begge sekretærer er også altid smilende og byder pænt velkommen.

Klar anbefaling ⭐️

13 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en akut skade med smerter i…

Jeg fik en akut skade med smerter i højre skulder og havde svært ved at løfte armen. Iben fra Rygcenter Aarhus Nord behandlede mig med chokbølger, og allerede efter første behandling kunne jeg mærke en tydelig bedring og mere bevægelse.

Stor ros til Iben – både for faglighed og behandling. Kan varmt anbefale Rygcenter Aarhus Nord!

28 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Man får det bedre bare ved at hilse på…

Man får det bedre bare ved at hilse på receptionen. Kiropraktorerne har hjulpet med så mange problemer; mavesmerter, træt ryg, skrivebords-skulder, hovedpine og meget andet. Der følger råd med om forebyggelse og øvelser. Massagen er også god. Anbefaler stedet på det kraftigste!

24 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk mine smerter ved…

Fantastisk mine smerter ved iskiasnerven er væk efter to behandlinger. Jeg har døjet med smerterne i 18 år. Stor ros til kiropraktor Peter Schaldemose, som udover at være dygtig også er behagelig og empatisk.

11 sierpnia 2022

Virkelig kompetent!

Hvis du døjer med din nakke/ryg, så kan jeg anbefale dig at lade Jesper Overvad hjælpe dig. Han er virkelig kompetent! Jeg har døjet med facetledssyndrom i fire år uden at noget har hjulpet, men efter 5x hos Jesper sker der nu endelig noget!!

21 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Det her er simpelthen den bedste…

Det her er simpelthen den bedste kiropraktor jeg har prøvet. Har on and off i 25 år været kunde hos Jesper Overvad. Han er knaldende dygtig. Denne gang har jeg grundet ny forsikring, været hos en anden 15 gange, derefter fysioterapeut ligeså mange gange. Det har intet hjulpet. Nu har jeg så selv taget fat i Jesper. Han sagde den klarer vi på 3-6 gange. Efter 5 behandlinger er jeg smertefri og kan både løbe og spille tennis. Mine bedste anbefalinger.

3 grudnia 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej