ik ga nu mijn tijd besteden aan een bedrijf waar ik hooguit een paar tientjes aan goederen heb besteld: ik geef dat bedrijf 3 sterren want ik denk dat het een serieus bedrijf is maar ze moeten nog h... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij hadden RVS-hangerstjes voor onze kapstok besteld en die bleken er niet bij te passen qua maat. Na telefonisch contact kregen direct andere artikelnummers van hangers die er wel bij pasten. De ve... Zobacz więcej
Goede service. Eén product was helaas niet voorradig, dus ontving een keurige e-mail daarover, met het voorstel de order te splitsen. Een telefoontje was voldoende om snel een alternatief uit te zoek... Zobacz więcej
Groot assortiment, gemakkelijk om te bestellen via de website, verzenden is goed te volgen via Track&Trace. Helaas was er 1 item verloren gegaan tijdens de verzending via UPS. Klantenservice heeft n... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
RVS Products is de one-stop-shop voor RVS producten met het meest complete assortiment. Al meer dan 15 jaar hebben wij kennis van zaken en adviseren wij onze klanten de juiste RVS producten. Onze hoog gewaardeerde service ervaart u zelf na het plaatsen van een bestelling in onze webshop.
Dane kontaktowe
Mient 2, 2903 LC, Capelle aan den IJssel, Holandia
- 010 451 89 71
- klantenservice@rvs-products.nl
- www.rvs-products.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Klink voor glazen deur
Één beetje moeten zoeken om het te installeren. Misschien een duidelijke handleiding er bij steken.
Tevreden over de geleverde goederen en…
Tevreden over de geleverde goederen en levertermijn.
Alles correct geleverd.
Ondanks dat de levering gestolen was
Ondanks dat de levering gestolen was, top geregeld. Helaas was het geen voorraad product. Dus duurde wat langer.
Verder top gecommuniceerd en telkens op de hoogte gehouden worden.

Goede zaak.
Duidelijke site
Duidelijke site, met relevante info. Goede categorien en zoekfunctie. Bestellen gaat makkelijk, spullen netjes verpakt en volgens planning bezorgd.
Vorm en kwaliteit van de vleugelmoer…
Vorm en kwaliteit van de vleugelmoer overtroffen mijn verwachtingen.
Snelle en correcte levering
Meer dan 3 weken moetten wachten op…
Meer dan 3 weken moetten wachten op roosters die volgens de site voorradig waren , dit met de feestdagen besteld en dan kan ik begrijpen dat er een iets langere ( lees 1 week) wachttijd is.

Uitstekende service
Gemakkelijk bereikbaar per telefoon, duidelijke communicatie en goede service. Een net bedrijf.
Ik zocht een rvs grondsluiting voor een…
Ik zocht een rvs grondsluiting voor een hek. Zag dit product voorbij komen voor een nette prijs. Condities goed en netjes en vlot verzonden

Odpowiedź od RVS Products
Levering duurde veel te lang
Goede producten en snelle levering
alles 100 % ok
Snelle vriendelijke reactie