Vi var til fest i går på rust og der var for mange mennesker og for lidt plads,og vi gik efter en times tid, sammen med en del andre, det er sidste gang vi gider det æv.
Burde kunne give 0 stjerner. Der var booket en masse armbånd og garderobe til en 40 års fødselsdag. Vores mest ædru gæst til fødselsdagen bliver afvist i døren for at være for fuld. Selv selve føds... Zobacz więcej
Til Rust og især kommende bruger… Mere elendig lydmand skal man lede længe efter..ene og alene ødelagde han koncerten d.26 april 2022. Stor dag for kunstnerne han total fuckede op…skammeligt😡 OG... Zobacz więcej
Kan det virkelig være rigtigt, at man både skal betale indgang og garderobe, når gulvet for det første er så klistret, at man hænger fast, størstedelen af toiletterne er oversvømmede, lyden ikke er... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Koncertoplevelser i hjertet af Nørrebro siden 1990.
Guldbergsgade 8, 2200, København N, Dania
- info@rust.dk
- www.rust.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
god game lolololololol
Rust is a great game! Fun to play with friends although it might be a bit inappropriate.
Super fedt sted at spille 😊
Helt til grin
Vil du have blæst hørelsen ud imens at du lænser din pensionsopsparing for at give en omgang til noget klappekage-musik? Say no more, fam.
Jeg forstår godt at man gerne vil have et Funktion-One anlæg, men jeg forstår ikke at man så sætter det op i et lokale der arbejder imod det og hyrer ''lydmænd'' der konsekvent sørger for at det er ulideligt at være til koncert. Det er tragikomisk at man ovenikøbet vælger at sætte en diskant-højtaler-enhed op overfor baren, således at det er komplet umuligt at gennemføre en bestilling uden at skrige af sine lungers fulde kraft.
Det stødt svigtende fremmøde kommer virkelig til udtryk i priserne, og det føles ærligt talt som om at man bliver straffet for at de ikke selv har promoveret deres arrangementer ordentligt igennem årene. At stedet så også presser mindre navne til at løfte hele deres promoverings-problem er længere ude end Hundested. Hvis stedet var fedt, lyden var god, priserne var til at betale skulle det jo nok flaske sig.
Derudover er det rigtig fint at lade mindre navne komme til, men man når også til et punkt hvor det bliver svært at skelne mellem RUST og Børneteatret.
Dørmændenes attitude er fuldstændig uhørt. Hvis jeg vil tales ned til af et uintelligent brød, så tager jeg i træningscenteret og sætter ABBA til at spille fra telefonen. Det er fint nok at hyre nogle hårde bananer til den opgave, lokation og historie taget i betragtning, men det havde nok hjulpet at finde folk der evner empati, tålmodighed og forståelse.
Stedet gør sig selv et utal af bjørnetjenester, og det betyder ultimativt at der ikke er nogen fremdrift.
Ej! Ellers tak.
Helt perfekt.
Hvis du er til god dancehall/R&B og hip hop musik og sætter pris på søde og professionelle dørmænd, så vil du elske Rust.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.