Heel goed bedrijf heb 2 shirtjes besteld helaas waren die te klein communicatie is heel goed kon de shirts makkelijk terug sturen kreeg toen een shoptegoed. Heb gelijk schoenen ervan besteld kwamen sn... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
TOPPPPPP! Ik heb al diverse malen kleding en schoenen bij Rozzano Exclusive besteld en iedere keer weer perfect, alles conform afspraak, volgende dag in huis en natuurlijk zeer correcte prijzen. Een... Zobacz więcej
De kwaliteit van hun spullen is heel goed echt A1 kwaliteit Retourneren kan maar duur dan betaal je 2x verzendkosten nl het terugsturen en de nieuwe verzendkosten dus niet echt interessant. Ze verze... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Hele goeie kwaliteit kleren
Hele goeie kwaliteit kleren. Betrouwbare verkopers. En hele snelle verzending. Zeker een aanrader. Uitstekend!!
Super tevreden met de kwaliteit &…
Super tevreden met de kwaliteit & service!
Super tevreden van mijn bestelling bij Rozzano Exclusive!
Super tevreden van mijn bestelling bij Rozzano Exclusive! Ik bestelde 3 truien van CP Company, Stone Island en AMI Paris. Alles werd snel en netjes geleverd, de kwaliteit was top en volledig zoals op de foto’s. Ook nog eens kunnen kopen met korting. Zeker een aanrader!
Alles perfekt!
Kleding is top
Kleding is top. Mooie prijzen en goede deals, kwaliteit van de kleding is top. Ook zijn ze erg klantvriendelijk
Prodotti favolosi
Al aantal jaar vaste klant
Al aantal jaar vaste klant, ze stellen nooit teleur. Als iets niet naar wens is wordt dat snel gecompenseerd en geregeld door de snelle communicatie die dit bedrijf heeft.
Poloshirt en t-shirt van zeer goede…
Poloshirt en t-shirt van zeer goede kwaliteit voor een schappelijke prijs! Ik kan Rozzanoexclusive aan iedereen aanraden.
Service
Had een trui besteld maar deze kwam maar niet binnen. Na een week contact met hen opgenomen en na een snelle reactie bleek dat PostNL mijn pakketje is kwijtgeraakt. Dit is heel netjes opgelost, ik kreeg vanuit Rozanno de optie:
Of het aankoopbedrag terug (incl bezorgkosten), of een waardebon voor hun website ter waarde van het dubbele bedrag waar ik voor heb besteld. Echt hele eerlijke/nette service!
Perfecte levering kleding goede…
Perfecte levering kleding goede kwaliteit niet te onderscheiden!
Review rozzano
Maandag 2 ralphlauren shirtjes bestelt.
Donderdag binnengekomen. Opnieuw snelle levering, alles tiptop in orde. Prijs is ook goed. Bedankt voor het snel handelen van mijn bestelling👌
Doświadczenie Trustpilot