Rosens Aura Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

har lige modtaget min pakke og er så tilfreds jeg glæder mig til at handle i 2023 og iøvrigt super god kundeservice 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁.

Oceniono na 5 z 5

Har handlet een gang i Rosens Aura og har nu aflagt min anden bestilling. Håber det forløber som første gang:-) Kan varmt anbefales. Service i topklasse og utrolig lækre varer, der mere end, le... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Er tilhænger af røgelse af top kvalitet, og det er netop det Rosens Aura kan levere. Ud fra hvert produkt kan man orientere sig på hjemmesiden om røgelsen betydning, indhold og duft. Efter en lang o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg har handlet hos Rosens Aura 2 gange nu, og det er bestemt ikke sidste gang. Begge gange har budt på dag til dag levering, og de produkter der føres er af ekstremt god kvalitet. Virkelig god kontak... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Rosensaura.dk - Netbutikken til det spirituelle Danmark. Vi har et stort udvalg i sten og krystaller, rå og poleret samt til smykker, Vi har måske Danmarks største udvalg i magnetterapi smykker. Vi sælger engle,- gude,- religiøse,- og Buddha-figurer, Ametyst lysestager, smykker, drømmefangere, Feng Shui tilbehør, røgelse, røgelsesholdere, bøger, CDér, himalayasaltlamper og meget mere - alt til rimelige priser.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

100% super

Lynhurtig levering. Pakken i fin stand. Her vil jeg gerne handle igen.
(og så endda frankeret med frimærker-ekstragodt for en frimærkesamler-pige som mig).

10 lutego 2015

Rigtig god service

Varen levede op til billedet på hjemmesiden. Bestilte varen som en gave for en veninde. Hun var meget tilfreds med vedhænget og den hurtige ekspedition. Både hun og jeg vil bestemt kigge her igen - hvis vi skal bruge flere af den slags gaver.

9 lutego 2015
Oceniono na 5 z 5

Godt sted at købe Himalaya salt lampe

Jeg køber sjældent uden at undersøge hvor findes det bedste forhold mellem kvalitet og pris og derfor har jeg valgt Rosens Aura for at købe min første Himalaya salt lampe.
Den kom rigtigt hurtigt og var pakket godt ind med brugte aviser og i fin form. Jeg har også købt en lille pære med hos Rosens Aura, som passer nemlig til Himalaya lamper, derfor kunne bruge den med det samme. Jeg er helt sikkert tilfreds og har allerede anbefalet deres Himalaya lamper til mine venner!
Min eneste anbefaling, for butikken, hvis det skulle være, ville være at bruge lidt bublewrap om selve lampen da man aldrig ved hvad der kan ske med pakken undervejs, eller sætte en klistermærke der siger "Forsigtigt: glas", så er jeg sikker på at varen er blevet omhyggeligt behandlet ikke kun af Rosens Aura medarbejdere, men også af folk som skal levere den :)

4 stycznia 2015

Perfekt!

Nu har jeg handlet på Rosens Aura et par gange. Og må nok sige jeg er imponeret af deres gode service. Hurtig levering. Og super gode priser. Har været en rigtig god oplevelse, at handle der hver gang.

3 stycznia 2015

Superb :-)

Hurtig ekspedition, forsvarligt indpakket, ingen ko på isen der :-)
Bestemt ikke sidste gang, jeg handler der :-)

17 grudnia 2014

saltlamper

Jeg er rigtig godt tilfreds med købet af de 2 saltlamper, som kom
hurtigt efter min bestilling.

med venlig hilsen
Birgit Kristensen

17 grudnia 2014

Mit køb i Rosens Aura

Jeg har handlet for første gang her,da jeg skulle bruge Bagua spejl

og andre ting til Fengshui,jeg var fuldt tilfreds med denne handel.
og handler helt sikkert her igen,når jeg skal bruge andre produkter.
her var en god service.
Jeg skal lige tilføje at der var en smuk gave med tak for den.

19 października 2014

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej