Roselille

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har bestilt en del tøj fra Rose og er vildt glad for det, hver gang jeg klæder lille Mille på, ville jeg ønske det var mit tøj :o) hun er så smuk i farverne og størelsen passer perfekt !! Kvalit... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Striktrøjerne er super, men t-shirten er alt for lille i halsen og min lille dreng kan slet få hovedet igennem, ærgerligt.. Jeg holder mig fra t-shirt fremover.Tilgengæld er det øvrige tøj lækkert.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er rigtig glad for alle mine køb hos Rose lille, har dog ikke pakket dem ud, da min lille pige først skal bruge dem om et år. Bestilte mandag kl. 9:00 og alle vare blev leveret tirsdag kl. 10:15 :... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą dziecięcą

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Rose Lille designer og producerer klassisk moderne tøj til børn i alderen 0-12 år. www.roselille.com Rose Lille er en del af Pekänjo A/S

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

sublim

Det er altid en fornøjelse at modtage en pakke fra Roselille; lækker indpakning - god kvalitet !!
Når vores lille søn har tøj på fra Roselille, bemærker folk altid den lækre påklædning!

5 lipca 2011
Oceniono na 5 z 5

Lækkert, hurtigt...holder hvad de lover!

Det er første gang jeg har handlet hos Roselille. Det gik stærkt, der blev leveret korrekt dvs. i henhold til ordre, hurtigt og varerne taler for sig selv. Jeg bestilte straks ordre nr. 2, da jeg nu vidste at jeg fik kvalitet på alle fronter.
Super!

5 lipca 2011

Hurtig betjening

Dejligt med en butik med tøj som man ikke ser alle steder. Glæder mig til at klæde mit barnebarn på, i noget fint tøj:)

23 czerwca 2011

Super...!!

Har aldrig hørt om firmaet før min søster viste mig den. Jeg er vild med stilen, og med udsalgs priserne var det også virkelig gode priser, jeg bestilte med det samme hvad jeg kunne få og allerede dagen efter fik jeg mail med at det var på vej og dagen efter, leveret! Heller ikke kvaliteten skuffede - Super fine ting - allerede brugt flere gange!!! Absolut ikke sidste gang jeg besøger siden.

12 czerwca 2011
Oceniono na 4 z 5

Smukt tøj

Utroligt smukt tøj med fine detaljer og endnu flottere når det kommer på. Hurtig leverance dog med en enkelt irriterende fejl. Der manglede en bluse som jeg havde betalt for. På fakturaen var den mærket med et flueben, men blusen var ikke i pakken. Henvendte mig mandag aften og fik svar dagen efter, at de ville eftersende blusen. Det er i dag onsdag og jeg har endnu ikke modtagen den, men det er jeg ret sikker på, at jeg kommer til en af de nærmeste dage.
Jeg er vild med tøjet, men undrer mig meget over fejlleverancen - havde kun bestilt 6 stykker tøj, så der burde ikke forekomme fejl.
Men alt i alt er jeg tilfreds med tøjet.

1 czerwca 2011
Oceniono na 3 z 5

Manglende info

Super skønne trøjer - perfekte. Men str var helt hen i vejret. str 80 kunne lige gå - godt stor (min datter er på vej til str 86) Str 86-92 var så stor at min 5 årige datter bruger den. Str 9-10 år var super.

31 maja 2011

Virkelig unikt tøj

Jeg har siden jeg faldt over jeres hjemmeside, ikke købt meget andet tøj end jeres. Jeg synes, at jeres "Emil fra Lønneberg eller Maddiken"stil er fantastisk. Der er en nostalgi og en flig af en svunden tid over jeres tøj, som jeg er meget meget glad for, og der er ingen tvivl om, at I - i mine tre børn - har fundet tre kunder, der vedbliver at være kunder, til de fylder 10 år, og derefter jo af gode grunde ikke længere kan være jeres kunder. (det-meget-sværre)

Jeres allerstørste appel er jeres stil sammenholdt med jeres meget konkurrencedygtige priser. Lækkert og kvalitetsbevidst børnetøj kan man nemlig godt finde, men sjældent til jeres prisniveau.

Min eneste anke er, at jeres helt skønne kasketter kun går til størrelse 2 år. Skynd jer, at lade dem følge trop med det andet tøj til str. 10 år.

Fin betjening i øvrigt.

Med venlig hilsen
Babette Bentley

22 maja 2011

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej