Bruger lang tid på at lægge en ordre men bliver så ringet op efter noget tid og de fortæller mig de er nød til at annullere min ordre. Så få dog slettet det nødvendige på jeres hjemmeside. Spild a... Zobacz więcej
Fik uheldigvis bestilt hos en restaurant, som Room Service trods utallige forsøg ikke kunne komme i kontakt med. Men med hjælp fra kundeservice kunne vi finde en anden restaurant, som leverede en supe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
"Super god service! Bestilte og 22 minutter senere modtog vi maden. Vi bestilte maden til levering hurtigts mulig og de lovede levering indenfor 25-40 min. Da sulten allerede havde meldt sig da vi bes... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Room Service tilbyder et godt og bredt udvalg af mad fra restauranter i København. Vi leverer den mad du ønsker direkte til din hoveddør, og i København kan vi levere på kun 1 time.
Nikolajgade 20, 1068, København SV, Dania
- kundecenter@roomservice.dk
- www.roomservice.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg har kun godt at sig, stor ros.
Jeg har kun godt at sig, super dejlig mad, mine gæster roser det også til skyerne, altid den bedste betjening, stor tolmodighed og hjelpsomhed, hvis man har brug for det.

Odpowiedź od Room Service
Det tog længre tid at få leveret end…
Det tog længre tid at få leveret end anvist. Men burgerne er rigtig gode.

Meget tilfreds
God brugervenlig hjemmeside. Levering som lovet - endda før tid. Kan klart anbefales.

venter mere end 2 timer
På trods af en estimeres ventetid på 2 timer, så skal man ikke forvente at få sin mad leveret til tiden. Og kundeservice er der ikke noget af når man ringer.

Odpowiedź od Room Service
Kan levere uanset hvorfra i Kbh
Kan levere uanset hvorfra i Kbh. Det koster lidt, men det er ok. Har gode spise steder med varieret udbud. Jeg ender ofte med at vælge roomservice. Feedback: Lidt svært at tyde på bestillingssiden, om restauranter har lukket pga. ferie eller bare først åbner senere på dagen. Det er først der hvor man ikke kan trykke bestilt det rigtig går op for en.

Odpowiedź od Room Service
Som førstegangskunde må jeg bare sige
Som førstegangskunde må jeg bare sige: Nemt at bestille, mad af høj kvalitet (vi fik fra Sticks 'n sushi), levering PRÆCIS til bestilt tidspunkt (19:10) !!

Fin oplevelse
Fin oplevelse - maden kom til tiden. Maden var dog ikke varm - smager godt - veltillavet.

Odpowiedź od Room Service
Lækker mad som kom til tiden.
Vi fik mad fra frk. Barners. Det blev leveret til tiden og smagte virkelig godt.

Odpowiedź od Room Service
Det var godt nok ment at bestille
Det var godt nok ment at bestille, jeg havde aldring prøvet det før, det der var sværest var at skulle vælge imellem de mange lækre ting.
Det vi valgte var super, varm og kom til tiden.
Kan kun anbefale jer.
Claus

Odpowiedź od Room Service
Høflig betjening ved henvendelse til…
Høflig betjening ved henvendelse til Kundeservice. Efter mit problem var løst. Hurtigt levering af meget venlig person.
Bente Juul Posselt