Godt: Langsom og tydelig udtale og gode lange pauser. Du kan faktisk nå, at gentage navneordene både i bestemt, ubestemt form både i ental og flertal i pauserne (når du er blevet nogenlunde for... Zobacz więcej
Jeg har arbejdet med "Tid til spansk" og modtager privat undervisning. Materialet er godt opbygget og fungerer super fint med lydfiler til ex. bilen. Undervisningen er meget intensiv og udbytterig, He... Zobacz więcej
Jeg har tidligere købt et begyndermateriale i tysk med CD'er og en bog. Glimrende med begge dele. I spanskmaterialet er der kun CD'ere, godt nok med indstruktion på dansk. Og en CD Rom man kan printe... Zobacz więcej
Nemt at købe og god bruger-service, da jeg uden indvendinger kunne få refunderet mine penge. Produktet synes jeg dog var meget gammeldags, kedeligt og ikke specielt lærerigt. Jeg købte kurset på... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Lær sprog i bilen. Lær spansk, italiensk, fransk, engelsk, tysk, thai, portugisisk og brasiliansk med sprogkurser på cd og cd-rom. Alle kurserne er danskproducerede. Vi har også letlæsningsbøger med cd på 5 sprog i flere sværhedsgrader.
Emiliedalsvej 197, 8270, Højbjerg, Dania
- - Send os en mail!
- romanskhus@romanskhus.dk
- www.romanskhus.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Et kedeligt produkt
Produktet synes jeg dog var meget gammeldags, kedeligt og ikke specielt lærerigt. Jeg købte kurset på "avanceret" niveau, men det var nogen meget lette øvelser og som også foregik meeeget laangsomt.. :)
Det ville være bedre at skabe et noget mere dybdegående kursus og så hæve prisen, fordi det I tilbyder lige nu, kan man sagtens finde på Youtube til 0 kr.

Odpowiedź od Romansk Hus
Gode sprogkurser og fantastisk service
Jeg er nu gået igang med mit 3. sprogkursus. Efter fransk og spansk (begynder/øvet) er turen kommet til en opfriskning af mit tyske. Kurserne er opbygget over de samme temaer, hvilket er en stor fordel. Kan kun anbefales. Jeg har været så uheldig at ødelægge en CD fra mit franskkursus. Pr. kulance fremsendte Romansk Hus straks en ny lydfil. Fin service.
SUPER TILFREDS
SUPER TILFREDS
Købte Tysk Komplet Mp3, var let at installere, kunne starte 15 min. efter jeg havde købt. Er også godt tilfreds med det jeg har hørt indtil nu.
Så kan kun varmt anbefales.
En stjerne
En stjerne - men det er fordi jeg ikke bryder mig om trustpilot !!!!!!
Jeres service mm har fungeret 100%!!

Odpowiedź od Romansk Hus
Tid til Tysk.
Har endnu ikke taget kursusset i brug...
Men stor ros for hurtig betjening og levering.
Produktet er helt som forventet i top
Produktet er helt som forventet i top. God og hurtig service
Tid til Tysk komplett som Download.
Tid til Tysk komplett som Download.
Det leverede produkt er meget omfattende og ud fra det skriftlige materiale svarer det nøjagtigt til mine forventninger.
Download sker med Win-Zip. Ved problemer hermed fik jeg hurtig, god og venlig service per Email med alternative løsninger.
Ombytning af revnet CD uden problemer
Da jeg fik leveret en CD sammen med en italiensk bog, viste det sig, at cd'en var revnet. Øv, MEN Trine fra Romansk Hus var så sød og sendte en ny CD til mig. Den kom få dage efter jeg skrev sammen med Trine. Super dejlig service! Jeg kan kun sige "tusind tak for hjælpen".
Jeg vil helt klart anbefale Romansk Hus videre til mine venner og familie.
Dejlig hurtig levering 😏😏😏😏
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering. Nem hjemmeside at bestille på.
alt fungerede perfekt;
alt fungerede perfekt;; kan "varmt" anbefales ,
Hurtig og god service
Hurtig og god service, har handlet er en del, har altid været meget tilfreds
Kurset blev sendt til min iPhone med…
Kurset blev sendt til min iPhone med det samme. Kurset er virkelig godt bygget op og med en behagelig stemmeføring.
Sidst i kurset er der et skriftligt kompendie medsamtlige lektioner. Det har stor betydning for læreprocessen.
Utroligt
Så oplevede jeg også det! Levering på en Søndag😊 Havde forventet en højere sværhedsgrad til materialet
En reklamation blev prompte besvaret og…
En reklamation blev prompte besvaret og løst til min fulde tilfredshed. Bravo!
Spansk på Mp3
Dejligt at kunne udnytte al den tid jeg dagligt tilbringer i bilkø til noget fornuftigt. Man glemmer helt at blive stresset når man bøjer spanske verber
Fantastisk service
Fantastisk service. Her vil jeg anbefale alle at handle.
Findes ikke bedre måde at behandle kunder på end den de bruger her.
Det er godt at bestille bøger o.a
Det er godt at bestille bøger o.a. Fra Romansk Hus.
Det går hurtigt fra man har bestilt varen til man får den.