ROKA Recenzje 3207

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zeer vriendelijk ontvangst en professionele hulp bij het uitzoeken van een trouwpak. Er werd goed geluisterd naar je wensen en ook echt de tijd genomen om het mooiste pak uit te zoeken. Deze fijne win... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben onlangs langs geweest om een 3-delig pak te passen en ik ben onder de indruk. Het personeel was zeer behulpzaam, professioneel en nam de tijd om mij goed te adviseren. Dankzij hun uitstekende s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De vrouw die ons hielp in de zaak was zeer professioneel en vriendelijk! Zij heeft er een zeer leuke ervaring van gemaakt. Geslaagd bij uiteindelijk toch gelijk de 1e winkel 👌🏼!

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą męską

Napisane przez firmę

Een trouwpak kopen is een bijzondere ervaring, ook al heb je nog zo vaak een pak gekocht. Voor zo'n speciale gelegenheid ga je naar ROKA de vakspecialist waar je de grootste collectie (trouw)pakken en accessoires kan vinden

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Vader van de bruid

Zaterdag 30 april j.l. Naar Roka Haarlem gegaan, en bijzonder aardig ontvangen door Jolanda en door haar in 1 woord perfect geholpen. We hoefden maar een paar kernwoorden te noemen qua sfeer bruiloft en op welke locatie, en zij wist genoeg: heeft de vader van de bruid helemaal aangekleed, incl. Schoenen, stropdas, overhemd en zelfs een ondersoort. Helemaal klaar dus.
Bedankt Jolanda, je bent een professioneel maar ook gezellige verkoopster. Wij zijn erg blij onze aankoop.

1 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

Samen met onze zoon zijn trouwpak…

Samen met onze zoon zijn trouwpak uitgezocht. Er werd alle tijd genomen en omdat ivm. de corona het huwelijk drie keer is uitgesteld, leven we nu eindelijk toe naar de bruiloft. Gevraagd of we nogmaals langs konden komen om het pak nog even daar te passen werd daar niet moeilijk over gedaan en ook weer de tijd voor genomen. Vakkundig en vriendelijk personeel. Bedankt voor de leuke ervaring. (Roka Enschede)

6 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Roka Rotterdam

Roka Rotterdam, een erg opdringerige medewerkster waarbij snel al iets teveel was. Probeerde haar eigen mening door te drukken en wilde meer verkopen dan nodig is. Als ik een andere kleur wilde passen bepaalde zij even dat dat niet kon ivm het seizoen. Als je ook maar iets vroeg over een pak kreeg je een kort sacherijnig antwoord.

Als advies aan een ieder zou ik lekker naar een andere winkel gaan voor je pak. Hier word je in ieder geval door de dame in kwestie niet goed geholpen.

27 października 2021

Anneke

Mijn bezoek aan ROKA - Enschede heb ik als erg prettig ervaren. Het is een mooie en vooral overzichtelijke winkel.
Daarnaast is het personeel heel aardig en behulpzaam, Anneke in het bijzonder!
Zij was degene waarbij ik een afspraak had en zorgde ervoor dat ik goed geadviseerd werd en droeg dingen aan waar ik zelf niet aan zou denken.
Vandaar ook mijn 5 sterren voor deze leuke en behulpzame winkel!

20 października 2021

1 woord geweldig

1 woord geweldig. Na 1,5 jaar de bruiloft uitgesteld te hebben en 15 kilo lichter kwam ik terug met mijn pak 1,5 week voor de bruiloft omdat we toen pas hoorde dat het door kon gaan.

De broek en overhemd werd netjes gewisseld omdat ik 3 maten gekrompen was en de rest werd perfect aangepast binnen 2 dagen.

Roka Rotterdam hartelijk bedankt voor deze geweldige service als ik 10 ⭐️ Had kunnen geven had ik het gedaan.

23 września 2021

Alweer ruim 1 jaar geleden

Alweer ruim 1 jaar geleden, waren we bij ROKA voor een trouwpak voor onze zoon.
We zijn ontzettend goed geholpen door Nicole.
Wat een vakvrouw! Ze heeft ons super fijn geholpen en met ons meegedacht. Het eindresultaat mocht er zijn! Uiteindelijk gingen 3 van onze mannen met een pak, perfect op maat gemaakt, de deur uit! Nicole is fijn in het helpen, denkt goed mee en heeft oog voor detail. Ze is pas tevreden als het kostuum, perfect zit! Top! Nicole nogmaals bedankt! Familie de Hon

14 lipca 2021

Esther..

Esther... Wat ben jij toch eigenwijs.. maar op een positieve manier! Kwam binnen met in gedachte om met een standaard kleur pak de deur weer uit te lopen, je weet het wel, zwart,blauw,grijs. Esther zei, “hey probeer eens een groene pak!” Ik dacht echt van, oh hell no ik ga geen groene pak aanschaffen. Nou toch geprobeerd en nu ben ik een groene pak rijker. Het staat me ontzettend mooi. Wil Esther enorm bedanken, een energie volle dame die passie heeft voor haar functie en die dondersgoed een man kan stylen!!!!! Locatie Prins Alexander een aanrader.

2 maja 2021
Oceniono na 4 z 5

Wij zijn gastvrij ontvangen en naar…

Wij zijn gastvrij ontvangen en naar ‘ons tafeltje’ begeleid. Een heerlijke bakje koffie gekregen en na de mogelijke kleuren te hebben besproken gelijk pakken passen. Lekker voortvarend. Mooie combinaties van pakken, gilets, stropdassen en overhemden voorbij zien komen en gepast. Duidelijk werd wel welk pak ik de echt lekker vond zitten en waarin ik mij comfortabel voelde. Echt fijn. Om te toosten dat ik was geslaagd kregen we een heerlijk glaasje prosecco. Daarna het pak gefinetuned op de juiste pasvorm. Mijn vader kon ook verschillende combinaties proberen. Wij hebben een paar fijne uren doorgebracht bij ROKA.

28 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Het was een mooie ervaring

Het was een mooie ervaring. Super chille omgang en ook leuke mensen. Ook helpen ze je goed om je eigen keuze te maken en stellen ze je goed op je gemak. Tussen door een lekker borreltje en gezelligheid. Top winkel.

27 marca 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej