Reakcja na opinię
Påskefrokost på Rødvig Kro og Badehotel: Smagsløst smørrebrød, dårlige råvarer serveret og benævnt som produceret lokalt.Kunstige blomster på bordene..... ALDRIG MERE RØDVIG KRO
Reakcja na opinię
Vi havde på forhånd bestilt bord og modtaget bekræftelse på mail. Da vi ankom siger vi til manden i receptionen at vi har bestilt bord, nej det har i ikke var beskeden, jo siger vi, samme ove... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk sted og service så utrolig fin. Vi fik lov at ombygge datoer pgra sygdom og fik mulighed for at opgradere sweetdeal fra kridthus til selve badehotellet. Skønne værelser m havudsigt mod mind... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rødvig Kro & Badehotel er et autentisk badehotel beliggende ud til Østersøen og Unesco Verdensarv Stevns Klint. Badehotellet har 19 unikke værelser, de fleste med havudsigt. Der er flere hyggelige og atmosfærefyldte lokaler også med havudsigt. Om sommeren dækker vi op i den blomsterrige sydvendte gårdhave. På badehotellet afholder vi også alle livets fester og møder og konferencer og vores a la carte restaurant er åben alle dage. Vi har to tilstødende annekser med hotelværelser, som ligger i kort gåafstand fra badehotellet. Stevns Klint Strandpension ligger med udsigt til hav og klint. Kridthuset ligger i Rødvig by. Vi ser frem til at byde jer velkommen i Rødvig!
Østersøvej 8, 4673, Rødvig Stevns, Dania
Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Påskefrokost på Rødvig Kro og Badehotel:
ALDRIG MERE RØDVIG KRO

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
En helt igennem skuffende guldbryllupsfest med selskab på 60 gæster, hvor både køkken og servering sejlede. Ingen velkomstvin i glas. Madens anretning var meget fantasiløs (manglende chefkok i køkkenet?). Serveringspersonale bestående af 4 uerfarne unge (ingen tjeneruddannede), som serverede tallerkener og vin i øst og vest uden at gøre borde færdige. Kunne ikke håndtere, at nogen skulle have uden alkohol. Ingen natmad til glutenfrie. Morgenmaden meget sparsom, hvor alle ventede på at komme gennem et minimalt anretterrum. Ganske få kolde æg eller ingen æg, så lang ventetid på nykogte æg.
Hele festen bar præg af, at man ikke magter selskaber af denne størrelse.
NB! Anmeldelsen er genfremsendt efter rettelse.

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
Vi havde på forhånd bestilt bord og modtaget bekræftelse på mail.
Da vi ankom siger vi til manden i receptionen at vi har bestilt bord, nej det har i ikke var beskeden, jo siger vi, samme overlegne svar. Måtte finde mail frem for at overbevise at vi faktisk havde bestilt bord.
Nå men så ok da, der var da også rigelig plads i restauranten.
Fik iskold, tør fisk, hvad er det der sker med jeres tidligere gode kvalitet, vi er nu 2 gange blevet modtaget af uinteresseret personale og kedelig, tør og smagsløs mad.
Det lovede hensyn til glutenfrit blev heller ikke overholdt, ingen glutenfrit brød til forretten.
Det er trist men vi kommer ikke igen

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
Husk ikke at lave en fejl, når I booker Rødvig Kro og Badehotel. Jeg havde booket et Gateaway med mad og drikkevarer. Desværre kom jeg til at notere den forkerte dato i min kalender - helt klart min fejl, men jeg er kun et menneske. Den fejl er kommet til at koste mig 3.200,- Jeg har booket fra lørdag d. 14. feb - søndag d. 15. feb. Desværre har jeg noteret i min kalender fra lørdag d. 14. mar - søndag d. 15. mar. Dette er ikke højsæson, så det har ikke kostet dem en afvisning af andre kunder. Der er INTET at gøre. Jeg har både talt og skrevet med dem. De henholder sig hårdnakket til deres afbestillingspolitik. Jeg har modtaget en faktura på det fulde beløb 3.200,- inkl. det mad og drikke, vi IKKE har indtaget.

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
Vi ventede alt for længe, og sammenlignet med øvrige gæster, var det uforståeligt for os, at nogle gæster som kom efter os, fik mad før os ved alle serveringer.
Fisken og sovsen var kold, og da vi gjorde opmærksom på dette, fik vi svaret, at det var tjeneren da ked af. Der blev ikke tilbudt at komme med en ny varm sovs.
Fisken var yderligere tør, og havde tydeligvis fået for meget tilberedningstid, hvilket jo ikke gav mening, da den var kold…
Ikke et sted vi vil vende tilbage til.

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
Uengageret personale og lang ventetid samt overpriser på alt.
Lugt af kloak i indgangen
kommer ikke igen

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
Hvad er formålet med DinningWeek ?
Hvis det er at trække kunder til, skal I nok stramme jer lidt mere an.
Totalt uengageret personale, der er med til at trække en god, men ikke en speciel madoplevelse ned.

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
Vi var 3 personer der skulle spise frokost. Den ene, fik 2 stk. smørrebrød, som anbefalet på menukortet. Et styks kartoffelterrin og et styks kyllingesalat. Hun blev mæt, men smørrebrødet manglede smag. Det var fint pyntet med (for meget) karse, men som sagt smagløst,
Vi, 2 herre, bestilte også 2 stykker smørrebrød hver, som anbefalet. 2 X fiskefilet og 2 X kamsteg. De 2 stykker med fiskefilet var næsten ok, men overfyldt med karse. Næste ret var 2 stykker med kamsteg. INGEN smag af gris, faktisk ingen smag, dog var der igen masser af karse. Smørrebrødet var på ingen måde luksus størrelse, så vi måtte hver have et et stykke mere. Det blev et stykke med UNIKA KRY ost. Skuffelse, smagte som en revet Lillebror ost, det eneste der kunne smages, var noget æblekompot på toppen. Dertil fik vi 1 Pepsi, to Pilsner øko flasker og en 50 cl Classic. I alt lød regningen 1230 kr. Til denne pris kan man bestille mere en 25 stykker luksus smørrebrød hos slagteren, hvilket helt sikker ville have bibragt en meget større smagsoplevelse end den vi havde på Rødvig Badehotel.

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
Booket ophold m juleknas på værelset, Gløgg/vafler om eftermiddagen. 2 retters aftensmad/ 1 overnatning og morgenmad.
Værelset er noget spatansk. 3 sengs værelse med 1 stol og ikke noget sofabord. Der er ikke mulighed for at lave kaffe/the på værelset. De havde glemt juleknas på værelset.
Til gengæld var maden rigtig god. Hjemmelavet gløgg og lækre vafler. Hjemmelavet aftenmenu, veltillavet, og med udemærket servering i hyggelige omgivelser. Enkel men lækker morgenmad. God kaffe, Lunt brød og blødkogte æg.. Med udsigt til klinten og solopgangen.

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
Havde set frem til to dags kærligheds ophold på jeres badehotel med min mand, men allerede første hånds indtrykket var ikke godt.
Ved indgangen blev vi mødt af en virkelig grum lugt af kloak
Med lugtdimser rundt omkring på hotellet som skulle prøve at tag denne grimme lugt, blev det kun være af.
Jeg havde fået en opgradering med havudsigt (mod betaling) men værelset var SÅ lille at det var svært at bevæge sig rundt uden at støde hovedet ind i de skå vægge. Toilet/ bad skulle man næsten bakke ind på. Men havudsigten var der.
Aldrig har jeg været på så lille et værelse.
Tør ikke tænke hvilket værelse vi havde fået ved ikke opgradering??
Aftensmaden som vi ik selv kunne vælge var ok ( på andre badehoteller har vi kunne vælge, selv på en deal)
Men morgenmaden var nok det ringeste, vi indtil nu har oplevet.
En slags bolle ( som vi også så om aften til vores aftensmad) rugbrød,en slags skiveost, rullepølse, en frugtskål med æbler og pærer, kolde bløde æg. Selvom vi kom ned tidligt begge morgener.
Plastik blomster overalt, selv i vaserne på bordene.
Ingen hygge, og med det meget kraftig lys i spisesalen, følte jeg sad i en gymnastiksal, uden hyggemusik, men hvor det bare rungede.
Pejsen var hyggelig
Betjeningen var sød
Men helt klart ikke et sted jeg vil anbefalde. Vi rejser og ser meget, men her kommer vi ik igen
Syntes det er underligt tingene ikke bliver samlet op på. Kan jo se jeg ik er den eneste desværre med den oplevelse af badehotellet.
Fandt “tilbuddet “ via ældre sagen.
Prisen er ALT for høj for det man får.

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
Værelset var ikke det der var på hjemme siden, morgen mad var lidt kaotisk
Stor skuffelse. Selvom jeg har boet på alle slags hotellet er det her den mest ulækre og skuffende oplevelse.
Vi havde booket et værelse først på eftermiddagen og ankommer ca kl 22 om aftenen. Får et værelse i en anden bygning 300 meter væk. Værelset er så småt at jeg knap nok kunne komme ind med min kuffert. Der er edderkopper i alle hjørner, der lugter forfærdeligt, lille toilet hvor man også bader, gammelt og i dårlig/rådden stand, lille 3/4 seng. Stor skuffelse efter man har set billederne på hjemmesiden.
Sørg for at værelserne er luftet ud, fremstår indbydende og lever op til den standard I stiller gæsterne i udsigt. Sørg for at give gæsterne det rigtige værelse som de har bestilt. Vi fandt ud af dagen efter at det heller ikke var det værelse vi havde bestilt. Øv.

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
Min hustru og jeg var på Rødvig Badehotel på en deal med to overnatninger osv. Rigtig fint ophold, hvor værelset i strandpensionen var noget spartansk, hvilket dog blev opvejet af de dejlige fællesarealer, både ude og inde.
Maden inkluderet i dealen var en rigtig god oplevelse, men morgenmaden var ikke noget at skrive hjem om.
I restaurationen blev vi blandt andet betjent af Signe, som var en tjener ud over det sædvanlige. Glad og smilende uanset, hvilket bord hun adresserede. Man kunne se rundt ved bordene, at humøret lige blev hævet et par oktaver når hun kom og gav sig tid til kunderne. Giv den pige noget mere i løn. Hun er en gave for jeres forretning.
Alt i alt en rigtig god helhedsoplevelse, men morgenmaden kan i godt gøre bedre.

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
Vi havde købt 5 Deals, og spurgt om vi kunne få 3 værelser i stueplan.
Fik 2 i stueplan og 1 på først sal. Meget små værelser.
Vi spiste en dejlig frokost i et fint lokale. Vi spurgte, om vi skulle spise middagen i et stort pænt tilstødende lokale med god plads mellem bordene, men fik at vide at det var til konference deltagere.
Til middag blev vi placeret i et forholdsvis lille lokale med 3 lange borde. Vi var ialt 17-18 personer ved borde, som stod så tæt, at vi havde svært ved at høre hinanden. Vi sad ved det midterste bord ud af 3.
Forret og dessert var udmærket, men hovedretten var en stor skuffelse.
Ligeledes var morgenmaden også ret simpel.
Alt i alt er der ingen tvivl om, at Rødvig Kro lever af konference kunder.
De lokaler de sad i, var der god plads mellem bordene og behagelige stole med sæder.
Frokost på stedet kan anbefales, men bestemt ikke overnatning i Kridthuset, hvor vi sov.

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
Vi havde bestil bord kl. 13 og ventede først 30 på vores drikkevarer og yderligere 25 min på vores frokost. Frokosten kom altså knap 1 time efter, at vi kom og havde bestilt og det var for lang ventetid. Frokosten var so-so. Havde faktisk større forventninger til maden.

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
Stevns er bestemt et spændende sted at besøge, ligesom Rødvig by er hyggelig. Rødvig kro har også en charmerende indretning og betjeningen er imødekommende. Men besøget på Rødvig kro hører til den dyre ende af skalaen, især sammenholdt med hvad får for pengene. Vi havde et dobbeltværelse på 2x 3,5 meter + badeværelse og det kostede 2.000 kr. for en nat inkl. morgenmad og vi havde udsigt til tag på en tilbygning. Et så lille dobbeltværelse havde ingen skabe, bøjler, el-kedel, kaffe/te. Det modsvarer - efter min begreber -ikke prisen på de 2000 kr. for en nat. - Restauranten serverede udmærkede retter til aften, god og velsmagende, men også her synes jeg at det lå til den dyre ende af skalaen, men knap så udtalt som på værelsesprisen.
Vi havde købt to SPOT deal til kr. 1498.00. Vi kender godt standarden på kroen og hotellet, så vi glædede os selvfølgelig, men fik et chok da vi så værelserne i Kridthuset. De var så små og havde ingen tilknytning til det vi så frem til nemlig et "prisvindene badehotel" og "et af Danmarks bedste badehoteller". Min gamle svigerfar på 81 år med kun et øje var rystet, og bange for at bevæge sig rundt på værelset. Kridthuset kunne bedst beskrives som et vandrehjem, ikke et Badehotel.
Maden på kroen var egentlig god og levede op til det vi forventede, men at I hver gang chargede os kr. 35.00 for et glas vand til vinen, var yderst skuffende, så et lille glas vin med vand i gårdhaven kostede kr. 130.00. Det er tyveri. Vi viste ikke vand kostede penge, og I stilte dem jo blot på bordet.
Ved udtjekning bliver vi tillige opkrævet 1600 kr. Ekstra da der åbenbart er ekstra gebyrer om sommeren og om lørdagen og alt muligt andet. Disse tillæg blev dog fjernet efter lidt tovtrækkeri ved skranken, men det kan undre mig vi køber en deal som har "skjulte" gebyrer og ekstra tillæg der hæver prisen med 50%. Vi er ikke ubekendt med deals til 1500 kroner og gør det ofte.
Det sidste vi var på, var Rungstedgård på en tilsvarende deal til 1498.00, og må sige det var klasser bedre end hos jer. SPOT deal hos jer, er en rigtig turistfælde, da opholdet efterladte os med en meget skuffende følelse.
Dette er jeres egne ord om Kridthuset:
"I Kridthuset finder I 12 velindrettede dobbeltværelser, hvor der er lagt vægt på, at de skal føles hjemlige og hyggelige. Alle værelserne har hver deres egen unikke indretning med et personligt præg. Næsten som derhjemme."
Ikke et ord om at der manglede klædeskab eller det kun var en skotøjsæske vi overnattede i eller andet der kunne give et hint om at det ikke var på niveau med et hotelværelse og blot et vandrehjem.
Vi føler virkelig det var spild af penge. Vi har været i kontakt telefonisk med jer og I kunne havde undgået denne anmeldelse ved at tilbyde os en frokost uden drikkevarer og så havde alle været glade, men I mener seriøst at jeres tilbud er korrekt trods vi har læst mange dårlige anmeldelser med samme klager. Vi kommer ikke hos jer igen selvfølgelig.
Vi var på et weekendophold delvis betalt af et Sweet Deal-gavekort, der viste sig at have en værdi af 1.498 kr, som dækkede overnatning i et dobbeltværelse med tre-retters menu og morgenmad for to personer.
MEN for det første skulle vi betale hhv. weekendtillæg og sommertillæg (!) til i alt 800 kr. oveni - og for det andet overnattede vi ikke på selve badehotellet, men i en anden bygning, Kridthuset, nogle hundrede meter væk!
Alt i alt kostede et ophold altså 2.298 kroner inkl. menu og morgenmad.
Inklusiv en flaske vin og en sodavand til middagen løb opholdet op i godt 2.800 kroner!
Helt vanvittigt - vi kommer aldrig igen.

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
Vi var 4 personer som bestilte stegt rødspætte 1 flaske vin samt en hyldeblomst drik, vi bad om noget vand som blev serveret i en karaffel (postevand)
Regning kr.105.- for en flaske vand 🤔😔😔😔
Total uartigt når vi brugte næsten 2000./ på mad og vin
Skam jer

Odpowiedź od Rødvig Kro & Badehotel
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.