Informacje dotyczące firmy

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Geen gelieg tegen klanten.

Heb bij robtics een rot ervaring gehad. Heb bij robtics een Seestar s50 gekocht en misschien een seconde zonder filter buiten in de zon gezet waarbij de chip een gedeelte er verfrommeld uit zag. Een mail gestuurd naar robtics en rob zei me dat de s50 richting de zon heeft staan kijken en zou contact opnemen met ZWO. NA 14dagen heb ik rob weer gemaild en rob zei met dat hij nog niks van zwo gehoord had en zou weer een mail sturen. Maar, heb aan zwo gevraagd/ gemaild of robtics gemaild had voor mijn reparatie en zwo had niks ontvangen qua mail van robtics. Dat ze erg langzaam zijn qua service maar lieg niet tegen een klant!!! En dat is mijn ervaring en jaren geleden had robtics iets voor mij moeten na laten kijken en 7 weken kreeg ik het na een paar keer mailen weer terug; ongeopend!!!

14 kwietnia 2026

Vaonis Vespera II

initially I was a bit hesitant to buy from Robtics, particularly because of mediocre rating, but the guys pleasantly surprised me with with a prompt communication, superfast delivery to Australia and a good quality of the item with the best price tag I have ever found ( Vaonis vespera II)

2 kwietnia 2026

Top!

Zaterdag mijn eerste telescoop besteld. Na het lezen van de reviews op google was ik een beetje sceptisch, maar ben achteraf zeer tevreden.
Maandag een mailtje gestuurd over meer info over de levering, na een uur al antwoord van Rob. Uiteindelijk gekozen om de telescoop vandaag (woensdag) af te halen in de winkel. Mooie winkel, uitgebreid assortiment aan telescopen met een hoop in de showroom. Klantcontact ook top in orde. Heel blij met mijn aankoop bij Robtics! Zeker een aanrader.

6 maja 2026

goede service!

Ik had na advies ingewonnen te hebben bij ze een wedge aangeschaft voor mijn telescoop. Helaas was dit niet de goede voor mijn telescoop. Na contact met ze hebben gehad hebben ze kosteloos een ander model opgestuurd. Ook bij deze nog een klein probleem gehad, wat wederom goed opgelost is door ze.
Ik ben meer dan tevreden over ze!

28 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Ik heb onlangs een telescoop bij…

Ik heb onlangs een telescoop bij Robtics gekocht. De levertijd was zoals beloofd. Echter er ontbrak een gedeelte. Contact opgenomen via mail en er werd meteen meegedacht over dit "proleem". Het bleek
dat een totaal pakket in twee delen was verzonden iets wat volgens Rob Lefeber vaker voorkwam, dus ik werd door Rob gerustgesteld dat alles in orde zou komen. En dat was waar, de volgende dag kwam het ontbrekende deel aan.
Ik heb daarna nog een aantal keren contact via mail gehad omdat ik nog wat vragen had en telkens werden die vragen van mijn kant per direct beantwoord. De sfeer was steeds uitermate positief. Het gaf mij het gevoel serieus genomen te worden ook omdat er met je mee werd gedacht over het maken van keuzes.
Ik kan dit bedrijf dus alleen maar aanbevelen, ik ben zeer tevreden.

Folkert

30 listopada 2024

Betrouwbare leverancier

Ik heb reeds verschillende zaken gekocht bij Robtics. Steeds vakkundig advies. Bij een bestelling van een Meade kijker liep het verkeerd. Fout lag bij fabrikant. Robtics en Europese invoerde Bresser hebben het dan opgelost tot mijn tevredenheid

5 czerwca 2024

snel en betrouwbaar

Vrijdags gemaild of m'n Mova-globe op voorraad was.
Zaterdags antwoord gehad en gelijk besteld. Maandag
laat in de middag in huis. Goed en veilig verpakt. Super.

11 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Commande non livrée malgré paiement et non réponse de leur service clientèle

Commande d'un globe "Mova" le 04/12/2023 au prix de 205 €.
Le paiement a bien été effectué et enregistré via PayPal, mais, après deux semaines, pas de livraison ni d'avis d'expédition.
Ils ne lisent pas les mails qu'on leur envoie, sont injoignables par téléphone et ne donnent aucune suite aux messages téléphoniques qu'on y laisse !
Cela ressemble très fort à de l'escroquerie

4 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Snel, goedkoop en goed advies

Bestelling gedaan en ongevraagd bijzonder meedenkend advies gehad van Menno. Bestelling was vervolgens heel snel geleverd en Robtics was ook nog eens de goedkoopste van heel Europa.

Ik ben helemaal niet zo van het schrijven van reviews, maar in dit geval is het dubbel en dwars verdiend!

6 grudnia 2023

een beetje teleurgesteld

heb een bestelling geplaatst maar krijg geen mail meer voor de track en trace en alles is heel erg onduidelijk?
ik heb 389 euro betaald en krijg geen eens een mailtje terug

8 września 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej