Na een bezoek van Sophie waren we aangenaam verrast van wat het toestel kon. Door een duidelijke demonstratie was het ongelooflijk hoe goed dit product werkt. We stonden er eerst zeer sceptisch tegeno... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Heel aangename en leerlijke demonstratie van Nicky hier over gekregen! Heel verwonderd van dit toestel en dit sprak mij dan ook aan om zelf de job gaan te doen! Ik raad mensen aan zeker deze demonstr... Zobacz więcej
Onze ervaring met Ritello was van begin tot eind uitstekend. De levering van de stofzuiger en luchtreiniger verliep vlot en professioneel, en de volledige demonstratie was bijzonder duidelijk en... Zobacz więcej
Rittelo 5keren binnen geweestvoor zelfde probleem powerbrusch viel altijd stil Stroomkabel kapot gehad nieuwe buizen gekregen. De laatste 3maanden hebben ze de darm vervangen was gene nieuwe maar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 12% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Heel aangenaam gesprek met Miranda
Heel aangenaam gesprek met Miranda. Mooie uitleg, goeie kwaliteit. Zeer tevreden
het was een goede ervaringen over een…
het was een goede ervaringen over een goede product
wij zijn zeer tevreden over het toestel…Ritello
wij zijn zeer tevreden over het toestel als de verkoper Chris Maris.
Heel duidelijke uitleg en zelf achteraf blijft hij beschikbaar voor vragen en hulp.
groetjes Peggy
Wij hebben vandaag kennis gemaakt met…
Wij hebben vandaag kennis gemaakt met Tommy. Hij heeft een zeer goede presentatie gegeven. We verstonden alles zeer goed. Wij denken dat dit een zeer goed toestel is waar we veel aan gaan hebben , dit naar properheid toe en ook naar onze gezonheid
Weg dagelijkse migraine
Het ioniseren heeft mijn leven volledig veranderd! Gedaan met mijn leven door hoofdpijn en migraine te laten mismeesteren. Mijn levenskwaliteit is er enorm op vooruitgegaan!!! Ik heb ook meer energie en kan veel meer aan dan voor de Ritello. Topproduct!
Goede presentatie.
Goede presentatie, heel vriendelijk, kan nie beter .
Zeer tevreden over de machine op alle…zeer tevreden
Zeer tevreden over de machine op alle vlakken handig, handig voor in het huishouden voor te poetsen maar ook voor de lucht te zuiveren.
Hele fijne uitleg en nam ook alle tijd ervoor TOP gedaan Nicky.
Jeroen en Sarah
Supergoede uitleg en demo's gehad van…
Supergoede uitleg en demo's gehad van de verschillende toestellen!
Goede uitleg gehad
Ronny is bij ons vrijblijvend uitleg komen geven. Geen gepush. Vriendelijke mens. In de toekomst schaffen we een 2de luchtzuiveraar aan. We zijn tevreden.
Tevreden klant
Nicky Roelants
Top gepresenteert en neemt zijn tijd om alles goed uitteleggen
Direct 1 besteld
Net een demonstratie gehad Ritello en…
Net een demonstratie gehad Ritello en was leerzaam .fijne tips gekregen wij hebben hem alvast in huis .
Laten maken onder garantie was een heel…
Laten maken onder garantie was een heel goede service van Nicky roelants
Super artikel .
Super artikel .
Doe 2 maandleijks de matrassen en zetel en anders sta hij zo aan met een frisse geur
Ik heb zelf ook de purello 2x in elke kinder kamer 1 en mijn kindjes slapen als rozen geen gehoest bij opstaan of droge keel
Een echte aanrader
Un produit superbe pour l air et en une…
Un produit superbe pour l air et en une demontration de l aspirateur ma laisser sans voix superbe technique
Fait par ben et Ben et Marijke
Prachtig product
Prachtig product. Eenvoudig in gebruik en oneindig veel mogelijkheden. Niet meer weg te denken in ons huishouden.
Ze geeven u geen keuzen behalve kopen…
Ze geven u geen keuzen behalve kopen stofzuiger is heel goed
Maar na dien besef ik dat heel duur is!! De persoon to persoon die bij u thuis komt is berschil. Die man en vrouw bij zijn geweest ze hebben absolutely geen keuzen gegeven ik heb €3000 duzende euro's betaald. Ik heb nog altijd Pijn voor deze geld heb ik zo uit gegeven :( ik hoop echt uit mijn hart Niet meer doen bij mensen thuis gaan en verplicht om te kopen .
Een goede aanwinst voor onze woning
Ik stond een beetje argwanend naar dit toestel te kijken maar al gauw was mijn aandacht aanwezig. Wat ik zag een voelde daar kon ik niet naast. Dit is echt wel het betere werk ik voel me beter. En mijn huis is properder en zuiverder. En mijn slaap optimaal op een propere matras zonder huisstofmijt
Sinds ik deze gebruik is mijn allergie…
Sinds ik deze gebruik is mijn allergie goed verbeterd, neen zogoed als geen pillen meer. Zeer goede service na aankoop. En steeds vrriendelijk.
Wast lucht, haalt AL het vuil uut tapijten en matrassen
Super tevreden, zoon met veel allergieën neemt sinds de ritelo veel minder medicatie, een opluchting in ons gezin
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.