Risteriet Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Efter grundig research, besøg i flere fysiske butikker og dialog med forskellige forhandlere faldt valget på en ECM Synchronika II hos Risteriet. Rune har gennem hele processen været utroli... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har nu prøvet flere forskellige mikroristerier, en hel del faktisk! Nu har jeg ENDELIG fundet kaffen jeg elsker - UNO er navnet, og hvor smager den dog himmelsk! Ikke for kraftig, ikke for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft abonnement hos Risteriet i mere end et år nu, og det føles dejligt ubesværligt og nemt. Der er flere forskellige bønner og ristninger, og en smagekasse kan sikkert hjælpe med at spore... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte en ECM espressomaskine samt en ECM espressokværn… Var meget i tvivl om hvad vi skulle vælge, Rune guidede os så fint hele vejen, og var så hjælpsom. Vi er SÅ tilfredse med de super lækre mask... Zobacz więcej

1. Palarnia kawy
  2. Automat z kawą
  3. Hurtownia kawy
  4. Kawiarnia
  5. Producent ekspresów do kawy
  6. Sklep z kawą

O Risteriet

Napisane przez firmę

Risteriet er et mikro-kafferisteri med café i København og risteri i Glostrup Vi startede den første kaffebar og Kafferisteri i 2004 indre København - mere præcist i Studiestræde 36. Her åbnede vi en kaffebutik med smagslokale og et af de første mikroristerier i Købehavn.

Kaffebar & Kaffefabrik
I dag har vi stadig en kaffebar på Halmtorvet i København og vores kafferisteri er i Glostrup. Vi driver selvfølgelig webshoppen her på Risteriet.dk og vores kaffebønner kan også handles via begge INCO afdelinger og fra online supermarkedet nemlig.com.

Kaffebønner 24/7
Sidst men ikke mindst har vi vores kaffebønne automat Unomaten der er åben 24/7 der står på bagsiden af vores Fabrik i Glostrup. Her kan du altid afhente nyristet kaffe, også uden for åbningstid

Fri fragt ved køb over 395 kr

Vi sender samme dag med BURD

Nå du køber for mere end 395 kr. sender vi fragtfrit i hele Danmark. Vi sender samme dag med BURD hvis du bestiller inden kl 13.00 og bor indenfor BURDs leverings zoner

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

383 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Altid en fornøjelse!

Det er altid en fornøjelse at handle hos Risteriet!
Duften af den mest fantastiske kaffe, kan gøre en hver dag bedre! Hurtig levering, fair priser og fantastisk produkt! Jeg vender altid tilbage når posen er ved at være tom!

13 marca 2025

Magic beans to CPH Ø

Great tasting, newly roasted coffee beans that just appear in the mailbox every month! So easy to change schedule or bean type, consistent taste and reliable delivery service.

7 marca 2025

Spændende produkter

Spændende produkter, god kvalitet på vare. God kunde service, hvor du bliver stillet videre til medarbejder med specifik kompetance …

26 lutego 2025

Den bedste kaffeoplevelse hos Risteriet

Risteriet er virkelig et besøg værd. Kaffen bliver leveret personligt, og smagsoplevelsen er fantastisk. Betjeningen er den venligste, man kan forestille sig, og man kan altid regne med god behandling. Det er grundlæggende en oplevelse at besøge stedet, og det er også muligt at købe kaffe udenfor åbningstid i Unomaten. Største anbefaling herfra.

24 lutego 2025

Troværdig butik

Jeg har købt en hel del grønne kaffebønner fra Risteriet, og der har aldrig været nogen problemer med bestillingerne. Godt udvalg og desuden god kundeservice.

29 kwietnia 2024
Opinia niezależna
Oceniono na 3 z 5

Udskudt levering

Leveringen dag 1 inden 22:00 måtte udskydes til dagen efter. Ikke et konkret problem ifht. Kaffen, men det kræver, at man er hjemme også på den nye dag. Det var jeg heldigvis.

Løsning: aftaler om levering til kunder skal altid være realistiske. Giv kunden mulighed for at vælge dag 2

3 lutego 2025
Logo Risteriet

Odpowiedź od Risteriet

Vi ser om hvad der muligt, men det kræver at vi kan få vores fragtleverandører med på det og det er desværre ikke altd så nemt.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej