RINSMA MODEPLEIN Recenzje 20 762

4,8

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep z odzieżą męską

Al vanaf 1888 zit mode bij de familie Rinsma in de genen. Wat begon als een klein atelier in Gorredijk, is inmiddels uitgegroeid tot hét Modeplein van Nederland! Het beste persoonlijke advies en 100% aandacht, verrassende combinaties en ontspannen shoppen. Met ruim 350 topmerken is er altijd iets dat bij jou past! Zin in een verse koffie-break of even nagenieten van alle mode-inspiratie? In de Balustrade of in de Tuinkamer (met terras aan het water) kun je terecht voor verfrissende drankjes of een verse lunch. Parkeren doe je gratis voor de deur. Geniet van een warm onthaal met koffie en wat lekkers.

RINSMA MODEPLEIN

Verrassend veelzijdig met 4 speciaalzaken; ZIJ VAN RINSMA, DE HEEREN VAN RINSMA, Qulotte Lingerie & Badmode en Rinsma Schoenen.

4,8

Doskonała

21 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Logo RINSMA MODEPLEIN

Odpowiedź od RINSMA MODEPLEIN

Beste mevrouw van Nes,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review, dat waarderen we zeer.

Met gastvrije groet,
Rinsma Modeplein

Montina | Customer Care

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (20 762 recenzji)