Ringe Tandlægehus

Oceniono na 1 z 5

Vi havde den værste oplevelse med din tandlæge, hvor tandlægen var arrogant, ikke tillod spørgsmål og var uhøflig.Derudover opførte receptionisten sig på samme måde, da vi bad hende om regningen, og v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er lige blevet afsluttet et invisalign forløb. Jeg kan ikke være mere end fuldt ud tilfreds med forløbet fra start til slut. Jørgen har været fantastisk til at inddrage mig i hele processen sam... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg er kommet hos dig Jørgen Hansen, siden du startede i Ryslinge og har som regel været godt tilfreds. Som alt vokser i dag, er Ringe Tandlægehus også vokset og vi gamle vil jo sommetider gerne t... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Det er to år siden jeg har været på klinikken, og får så en mail hvor der er sat tid af til mig, og hvis jeg ikke kommer eller melder afbud får jeg en regning på 250,- Jeg har aldrig været utilfred... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Stomatolog

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi et stort, moderne team midt på Fyn, der består af tre tandlæger og tre tandplejere, som står klar til at løse alle tænkelige former for tandpleje samt tandproblemer. På grund af klinikudvidelse har vi nu åbnet op for nye patienter i huset. Kontakt os ved at ringe på 62 62 13 14

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Tænder der dur

Ringe Tandlægehus kan varmt anbefales. Her er moderne lokaliteter, udstyr og kvalitet i behandlingen. Kronerne holder og tandplejen grundig.
God tidsplanlægning og venligt personale.

supertandlægehus

Kære Tandlægehus

Du skal lige vide at det arbejde du gør er gjort rigtig godt.
Ja, så har du det søde og venlige personale, altid en fornøjelse at komme hos dig.

Kærlig hilsen Aase

God stemning

Har kommet hos Ringe Tandlægehus. Altid en god og humoristisk tone. Vil være meget ked af at skulle skifte tandlægehus, hvis dette blev nødvendigt.

Professionel virksomhed

Jeg har fået ordnet og passet mine tænder hos Ringe Tandlægehus gennem mange år. Jeg har følt mig tryg ved behandlingen, idet jeg mener, der er professionelle ansatte i virksomheden. Jeg har følt mig tryg og kan kun anbefale tandlægehuset til andre.

Bedste af det bedste

Hej,
Jeg er nok ikke den bedste til at bedømme, men jeg synes generelt at der er en god positiv stemning i huset og bliver taget godt og venligt imod.
Så får jeg jo en førsteklasse super god personlig behandling, den kan ikke være bedre.
On a scale from 1 to 10 I give 11.

FANTASTISK SERVICE

VAr til behandling lige før jul hvor jeg en fantastisk service af tandlæge Lasse, samt rigtig god rådgivning af en tandlæge som hed Jørgen. Kan kun anbefale Ringetandlægehus til alle.

10 stycznia 2014
Oceniono na 4 z 5

Tandlægehuset der fik min drøm til at gå i opfyldelse.

Jeg kan varmt anbefale Ringe tandlægehus til opgaver der går ud over den almindelige "skole"-tandpleje. Jeg var desværre ikke født med smukke tænder, og derfor følte jeg et behov for at få bøjle på. Jeg var dengang 16 år, og det var ikke verdens fedeste ting, at jeg nu skulle have bøjle på. Men HELDIGVIS tog jeg et møde med Ringe tandlægehus! Her fortalte de mig, at jeg havde flere muligheder en bare den klassiske "brace-face" bøjle. De introducerede mig for invisalign, og det var den helt fantastiske perfekte løsning for mig, en form for en drøm der gik i opfyldelse. Jeg fik god service hele vejen igennem, og tandlægerne var fantastiske til at passe tandlægemøderne ind i mit skema. Hvis du skal have lavet noget er Ringe tandlægehus et godt valg!

12 grudnia 2013
Oceniono na 5 z 5

Stor udskiftning i bisserne med succes

Jeg er kunde/klient i Ringe Tandlægehus og har aldrig haft noget at klage over. Priserne er gode og konkurrencedygtige.

For 4-5 år siden påbegyndte jeg et forløb med kroner, bro m.m.og fik et godt og funktionelt smil igen.

Jeg kan varmt anbefale Ringe Tandlægehus.

9 sierpnia 2012

Dejlig service, flinke mennesker

Har lige haft min første oplevelse med Ringe Tandlægehus.
I forbindelse med tandrensning opdages et hul og at jeg skal have fjernet en visdomstand...
En anden tandlæge blev tilkaldt - han er sympatisk, ser på billederne og uden at jeg fik stillet et spørgsmål, lykkedes det ham at svare på alle mine spørgsmål.

"Jeg vil anbefale at du får det pillet den tand ud. Den ligger lidt dumt, du skal regne med ca. 2500 kr. Det kommer til at foregå med lokalbedøvelse. Vi kan gøre det i starten af næste måned. Er det noget du vil?"...

Prisen for min første behandling - var (røntgenbilleder):
Regelmæssig diagnose RDU fra 26 år: 144,38 kr
2 bite wings ifb med RDU: 184,37 kr

og så:
Tandrensning a - min 15 tænder 180,68 kr

Kan kun anbefale

29 grudnia 2011
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej