Ribe CampingRecenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Er ved en fejl kommet til at booke 2 pladser da jeg havde skrevet forkert mail adresse i den ene, så ja det er mit problem. Der hvor jeg syntes det er dårligt er da jeg ankommer bliver jeg oplyst det... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

virkelig flot vadehytte man kan godt overveje at kommer der ned det ligger også tæt på byen med butikker og det hele

Oceniono na 1 z 5

Dejlig campingplads, men desværre rigtig dårlig service. Vi bestilte og betalte hele beløbet i februar måned. Ringede 2 dage før ankomst for at høre ang. ændring af afrejsedag. Det skulle vi bare giv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi er tre afsted på Mctur. Sidste aften landede vi i Ribe og blev enige om at skippe teltet for en minihytte. Intet var planlagt. Vi fandt Ribe Camping og forsøgte at lave en selvbetjent booking ved i... Zobacz więcej

1. Podróże i wakacje

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Camping og hytteferie ved Vadehavet i europæisk topklasse. Besøg Ribe Camping og Danmarks ældste by, Ribe, udnævnt til Europas smukkeste mindre by.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

45 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Super campingplads

Super campingplads. Top moderne faciliteter. Rent alle steder. Venligt personale og dejligt nytårsarrangement med bobler og kransekage. Dejlig skov op ad pladsen. Der er vist kun tilbage at ønske godt nytår og “we will be back”

31 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Vi har netop haft den mest fantastiske…

Vi har netop haft den mest fantastiske weekend på Ribe Camping i deres Penthouse-lejlighed. Vi blev som det første mødt af den sødeste receptionist og da vi ankom til lejligheden, var der så pænt og rent. Spa-badet var allerede klart til brug, til trods for de ikke vidste hvornår vi ville ankomme. Jeg kan kun give Ribe Camping de varmeste anbefalinger.

1 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Vi var på Ribe Camping i juli med vores…

Vi var på Ribe Camping i juli med vores ældste barnebarn, som var på camping med bedsteforældrene for første gang. Vi må give alle stjerner for en førsteklasses campingplads, hvor alle faciliteter stort set var nyrenoverede. Selv affaldspladserne var nyindrettet med sortering jf. ny lov. Dog var containeren for madaffald for lille, så låget konstant står åben. Selve tømningsfrekvensen, som der for enkelte fraktioner var for lille, noget der kunne tages op med kommunen/affaldsselskabet. Et lille pip var at hastigheden på pladsen var 10 km/t, som er meget logisk og rimeligt, dog må pladsens egne ansatte så godt overholde den også.
I forhold til Dronningmølle Camping, som vi drog til efterfølgende, og som også er tildelt 4 stjerner, må vi bare konstatere at visse campingpladser lettere opnår 4 stjerner end andre, og her tænker vi ikke på Ribe Camping, som fuldt ud har fortjent alle 5 stjerner.

6 lipca 2023

Dårlig kundeservice

Dejlig campingplads, men desværre rigtig dårlig service.
Vi bestilte og betalte hele beløbet i februar måned. Ringede 2 dage før ankomst for at høre ang. ændring af afrejsedag. Det skulle vi bare give besked på min. 2 dage før afrejse var beskeden. Da vi ankom ændrede vi afrejse dagen hos personalet. 1 time efter ringede “chefen” og meddelte at det kunne vi ikke, vi ville ikke få noget tilbage. Har diskuteret frem og tilbage men hun var ikke serviceminded på nogen måde. Derfor sidste gang vi besøger Ribe campingplads.

23 lipca 2023

Odpowiedź od Ribe Camping

Tak for jeres anmeldelse af pladsen.
Jeg vil ikke kommentere yderligere på denne sag, for os er vores afbestilling ens for alle, så ved alle hvad der er at forholde sig til. Her skriver du "2 dage før afrejse" og i telefonen sagde du "24 timer før", så hvad der reelt er sagt er jo ord mod ord. I følge afbestilling skal ændringer i opholdet angives senest 24 timer før ankomst. Handelsbetingelser har I selv godkendt ved booking. Men tak for jeres besøg!

Vi skulle holde 75 års fødselsdag

Vi skulle holde 75 års fødselsdag, og havde for småpenge lejet plads til 30 mennesker med tilhørende køkken.
Selvfølgeligt går det sådan, at fødselaren - min hustru - ender på hospitalet om morgenen, og jeg ender med at skulle sætte en fest op for 24 mennesker med 5 retter mad på 1½ time da jeg kom hjem fra ortopædisk. Havde personalet ikke været hjælpsomme og vældigt fleksible var det aldrig gået - Personalet fortjener så meget ros.

8 lipca 2023

Odpowiedź od Ribe Camping

Tusind tak for anmeldelsen - det betyder meget for os. I ved I er velkommen igen, under forhåbentlig knap så stressende forhold. God sommer fortsat.

Lækker plads

Lækker plads . Rent, velholdt og god service . 5 stjerner her fra .

25 lipca 2023

Odpowiedź od Ribe Camping

Tusind tak for anmeldelsen! Det betyder meget for os.

Super dejlig campingplads

Super dejlig campingplads. Velpassede arealer og rengøringen er helt i top. Dejligt varmt vand uanset hvornår det var på dagen. Imødekommende personale. Jeg kan godt forstå den er blevet kåret som nr. 1.

8 lipca 2023

Odpowiedź od Ribe Camping

Tusind tak for din anmeldelse og dejligt du har knyttet kommentar dertil - det betyder utrolig meget for os!

Oceniono na 5 z 5

På Ribe camping er de sanitære forhold…

På Ribe camping er de sanitære forhold og renlighed i top. Flotte køkken og fællesfaciliteter. Har lige nydt en lækker tapas fra deres café. Det er svært at sige noget negativt om denne plads.

14 października 2022

Odpowiedź od Ribe Camping

Mange tak for de rosende ord, og fordi I tager jer tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for os. De bedste hilsner fra Tanja - Ribe Camping

Dejlig ferie

Dejlig ferie.

Hygggelig campingplads med mange gode aktiviteter til børn. Fællesområderne var pæne og rene, og pladsen ligger tæt på byen.

De bedste anbefalinger herfra.

6 sierpnia 2022

Odpowiedź od Ribe Camping

Hej Julie. Mange tak for jeres roser og fordi I giver jer tid til at lav en anmeldelse, det betyder meget for os. De bedste hilsner fra Tanja - Ribe Camping

Oceniono na 2 z 5

Er som beboer i Ribe by ovre på…

Er som beboer i Ribe by ovre på campingpladsen og spørge om det er muligt at købe adgang til deres udendørs svømebassin, og de oplyser at det ikke et noget problem.
Men et par dage senere da jeg står med min niece som er total opsat på en hyggelig dag i vandet, da får vi af vide det kun er til pladsens beboere.
Kæmpe skuffelse!

20 lipca 2022

Odpowiedź od Ribe Camping

Kære Kasper mange tak for din anmeldelse og interesse for Ribe Camping. Det glæder os at I vil besøge os. Som skrevet på vores hjemmeside kan der være nogle gange i skolernes sommerferie, hvor der ikke er adgang for gæster udefra pga. den høje belægning på pladsen. Når høj belægning falder sammen med temperaturer på 30 grader, så må vi melde "udsolgt" ved poolen ganske enkelt af sikkerhedsmæssige årsager. Kom gerne igen en anden dag, og ring gerne inden så I ved om der er plads til jer. Med venlig hilsen Tanja - Ribe Camping

Dejlige store pladser

Dejlige store pladser, skønne faciliteter
(Bad, opvask, køkken) og kompetent personale

20 czerwca 2022

Odpowiedź od Ribe Camping

Tak for din anmeldelse og dejligt du har knyttet kommentar dertil. God sommer.

Meget lækker campingplads

Meget lækker campingplads. Havde lejet en hytte. Dejligt køkken alrum, stort badeværelse og gode senge. Skønne omgivelser, når man har hund med, fritløbsområde og skov lige bag pladsen. Virkelig gode legepladser ril børn og lækre fællesrum og toiletter/bade

9 kwietnia 2022

Odpowiedź od Ribe Camping

Tusind tak for anmeldelsen og dejligt at du knyttet et par kommentarer dertil, det betyder meget for os.
Mvh Team Ribe Camping

Oceniono na 3 z 5

Personale ved ankomst virker trætte og…

Personale ved ankomst virker trætte og stresset. Havde booket en uge med familie en hytte med spa. Hytten var beskidt og alt for lille til 5 personer. Spa badet var en joke og var ubrugelig. Det gode lå tæt på ribe centrum

9 sierpnia 2021

Odpowiedź od Ribe Camping

Tak for din anmeldelse - beklager hvis du har følt vi har været trætte og stressede. Har du været på besøg i vores højsæson nu her, så kan der være perioder på dagen hvor der er tryk på i receptionen med indtjekninger og vi prøver på at tage lige godt imod alle vores gæster, hver dag hele året rundt. I forhold til rengøringen har vi en forventning om at du har meddelt det i receptionen med det samme I er ankommet - det skriver vi også i vores indtjekningspapirer, at hvis der er fejl og mangler, så skal vi have besked med det samme, for at kunne udbedre det. I har booket en Komforthytte med spa, som kun har 4 faste senge og dermed også tilpasse til 4 personer, så med 5 personer i hytten kan det selvfølgelig blive mere klemt. Der skulle I have valgt Komforthytten med 3 soverum i stedet. Har teknikken med spabadet drillet, har vi også forventning om at I spørger os om at blive guidet, ellers kan det være svært at give jer en god oplevelse. Men det glæder os at I har fået noget ud af byen der ligger tæt på. Mvh Team Ribe Camping.

Oceniono na 5 z 5

This was a really nice place to stay

This was a really nice place to stay. We stayed here the last day of our vacation. Unfortunally just 1 day, but this is an camping we would like to stay longer the next time. We really would go back there!

31 lipca 2021

Odpowiedź od Ribe Camping

Thank you for taking the time to recommend the place as well as attach a comment to it. It means a lot to us.

Oceniono na 5 z 5

Vi har for 5 gang været på Ribe…

Vi har for 5 gang været på Ribe camping.
Vi er meget glade for at komme der og det er dejligt med den nye servicebygning der er blevet lavet.

31 lipca 2021

Odpowiedź od Ribe Camping

Tak for jeres anmeldelse og dejligt I har knyttet en kommentar der til - det sætter vi pris på. Fortsat god sommer til jer.

Oceniono na 2 z 5

Kø ved toilet

Har desværre igen stået i kø ved samtlige servicebygninger, for at bruge toilettet, det er bare ikke godt nok for en campingplads af denne kvalitet, det ødelægger virkelig hele oplevelsen af campingpladsen og gør desværre at man overvejer andre muligheder.

24 lipca 2021

Odpowiedź od Ribe Camping

Beklager, der lige er ekstra tryk på servicebygninger de her uger hvor der er fuld hus - de øvrige uger oplever vi ikke noget problem. Ikke det skal være en undskyldning, men vi har desværre også været meget udfordret af at enkelte har synes det har været morsomt at låse flere toiletter af, så der er færre til de øvrige gæster - utrolig uhensigtsmæssig, men formentlig sjovt for nogen.
I forhold til hvad der kræves af kapacitet af toiletter til de enheder vi er godkendt til, kan vi faktisk lukke en servicebygning af, og stadig have det der kræves - men det er vel ikke god service. Men vi er da kun glade for at rigtig mange vil lægge vejen forbi Ribe og opleve alt det vi har at byde på, at det så kan give nogle flaskehalse en time eller to henover dage, lige et par uger, er vi kede af.
Mvh Team Ribe Camping

Oceniono na 4 z 5

Var der fra 5-12 juli

Var der fra 5-12 juli. Dejlig plads,flink personale og superflot servicebygning.
Men hvem har dog designet familiebaderummene ??
I hvert fald ikke en mor med et par børn - 1 (een) knag til at hænge håndklæder / tøj på.
En fast bruser der sidder højt oppe og ingen håndbruser.
Heller ingen skraldespand, men ellers er det flot og rent 👍👍
Mvh. Inger Jensen

14 lipca 2021
Oceniono na 3 z 5

Lidt mangler

Vi havde en enkelt overnatning i en lille hytte, som var super fin.
Vi kunne dog godt havde brugt et køleskab (som der var plads til)
Og et spisested og ikke kun pizza fra café
Kunne se en del forlod pladsen omkring aftensmad tid og kom senere igen.
Så en lille resturant, grillbar eller noget andet
Bygningen tæt på de små hytter var optaget lørdag og søndag så vi kunne ikke bruge køkkenet, lidt træs

7 lipca 2020

Odpowiedź od Ribe Camping

Hej Cindie! 1000 tak for din anmeldelse og dejligt du har knyttet nogle kommentarer dertil.
Jeg formoder det er den forgangne weekend du lige henviser til, for der var festlokalet ved Minihytterne booket til et arrangement - ca 50 m derfra ligger vores servicebygning der bla. servicerer Minihytterne, hvor der er køkkenfaciliteter samt køleskab. Minihytterne er alternativet til at medbringe sit eget telt, så det er opvejning om der skal være plads til bagage til længerevarende ophold eller kølefaciliteter osv., men der er hele tiden forskellige behov.
Spisested er med i vores overvejelser, men de nuværende faciliteter kan ikke tilbyde det fuldt ud, så hellere tilbyde noget vi kan stå inde for, og så henvise folk til "de store spise-oplevelser" på alle de gode restauranter vi har blot 1 km. herfra inde i byen.
Mvh Anne, Ribe Camping

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej