Er ved en fejl kommet til at booke 2 pladser da jeg havde skrevet forkert mail adresse i den ene, så ja det er mit problem. Der hvor jeg syntes det er dårligt er da jeg ankommer bliver jeg oplyst det... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
virkelig flot vadehytte man kan godt overveje at kommer der ned det ligger også tæt på byen med butikker og det hele
Reakcja na opinię
Dejlig campingplads, men desværre rigtig dårlig service. Vi bestilte og betalte hele beløbet i februar måned. Ringede 2 dage før ankomst for at høre ang. ændring af afrejsedag. Det skulle vi bare giv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er tre afsted på Mctur. Sidste aften landede vi i Ribe og blev enige om at skippe teltet for en minihytte. Intet var planlagt. Vi fandt Ribe Camping og forsøgte at lave en selvbetjent booking ved i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Camping og hytteferie ved Vadehavet i europæisk topklasse. Besøg Ribe Camping og Danmarks ældste by, Ribe, udnævnt til Europas smukkeste mindre by.
Farupvej 2, 6760, Ribe, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Super campingplads. Top moderne faciliteter. Rent alle steder. Venligt personale og dejligt nytårsarrangement med bobler og kransekage. Dejlig skov op ad pladsen. Der er vist kun tilbage at ønske godt nytår og “we will be back”
Vi har netop haft den mest fantastiske weekend på Ribe Camping i deres Penthouse-lejlighed. Vi blev som det første mødt af den sødeste receptionist og da vi ankom til lejligheden, var der så pænt og rent. Spa-badet var allerede klart til brug, til trods for de ikke vidste hvornår vi ville ankomme. Jeg kan kun give Ribe Camping de varmeste anbefalinger.
God service og rimelige priser. Ribe er jo en fantastisk by, både pladsen og byen er et gensyn værd.
Vi var på Ribe Camping i juli med vores ældste barnebarn, som var på camping med bedsteforældrene for første gang. Vi må give alle stjerner for en førsteklasses campingplads, hvor alle faciliteter stort set var nyrenoverede. Selv affaldspladserne var nyindrettet med sortering jf. ny lov. Dog var containeren for madaffald for lille, så låget konstant står åben. Selve tømningsfrekvensen, som der for enkelte fraktioner var for lille, noget der kunne tages op med kommunen/affaldsselskabet. Et lille pip var at hastigheden på pladsen var 10 km/t, som er meget logisk og rimeligt, dog må pladsens egne ansatte så godt overholde den også.
I forhold til Dronningmølle Camping, som vi drog til efterfølgende, og som også er tildelt 4 stjerner, må vi bare konstatere at visse campingpladser lettere opnår 4 stjerner end andre, og her tænker vi ikke på Ribe Camping, som fuldt ud har fortjent alle 5 stjerner.
Dejlig campingplads, men desværre rigtig dårlig service.
Vi bestilte og betalte hele beløbet i februar måned. Ringede 2 dage før ankomst for at høre ang. ændring af afrejsedag. Det skulle vi bare give besked på min. 2 dage før afrejse var beskeden. Da vi ankom ændrede vi afrejse dagen hos personalet. 1 time efter ringede “chefen” og meddelte at det kunne vi ikke, vi ville ikke få noget tilbage. Har diskuteret frem og tilbage men hun var ikke serviceminded på nogen måde. Derfor sidste gang vi besøger Ribe campingplads.

Odpowiedź od Ribe Camping
Vi skulle holde 75 års fødselsdag, og havde for småpenge lejet plads til 30 mennesker med tilhørende køkken.
Selvfølgeligt går det sådan, at fødselaren - min hustru - ender på hospitalet om morgenen, og jeg ender med at skulle sætte en fest op for 24 mennesker med 5 retter mad på 1½ time da jeg kom hjem fra ortopædisk. Havde personalet ikke været hjælpsomme og vældigt fleksible var det aldrig gået - Personalet fortjener så meget ros.

Odpowiedź od Ribe Camping
Lækker plads . Rent, velholdt og god service . 5 stjerner her fra .

Odpowiedź od Ribe Camping
Super dejlig campingplads. Velpassede arealer og rengøringen er helt i top. Dejligt varmt vand uanset hvornår det var på dagen. Imødekommende personale. Jeg kan godt forstå den er blevet kåret som nr. 1.

Odpowiedź od Ribe Camping
På Ribe camping er de sanitære forhold og renlighed i top. Flotte køkken og fællesfaciliteter. Har lige nydt en lækker tapas fra deres café. Det er svært at sige noget negativt om denne plads.

Dejlig ferie.
Hygggelig campingplads med mange gode aktiviteter til børn. Fællesområderne var pæne og rene, og pladsen ligger tæt på byen.
De bedste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Ribe Camping
Er som beboer i Ribe by ovre på campingpladsen og spørge om det er muligt at købe adgang til deres udendørs svømebassin, og de oplyser at det ikke et noget problem.
Men et par dage senere da jeg står med min niece som er total opsat på en hyggelig dag i vandet, da får vi af vide det kun er til pladsens beboere.
Kæmpe skuffelse!

Odpowiedź od Ribe Camping
Dejlige store pladser, skønne faciliteter
(Bad, opvask, køkken) og kompetent personale

Odpowiedź od Ribe Camping
Meget lækker campingplads. Havde lejet en hytte. Dejligt køkken alrum, stort badeværelse og gode senge. Skønne omgivelser, når man har hund med, fritløbsområde og skov lige bag pladsen. Virkelig gode legepladser ril børn og lækre fællesrum og toiletter/bade

Odpowiedź od Ribe Camping
Personale ved ankomst virker trætte og stresset. Havde booket en uge med familie en hytte med spa. Hytten var beskidt og alt for lille til 5 personer. Spa badet var en joke og var ubrugelig. Det gode lå tæt på ribe centrum

Odpowiedź od Ribe Camping
This was a really nice place to stay. We stayed here the last day of our vacation. Unfortunally just 1 day, but this is an camping we would like to stay longer the next time. We really would go back there!

Odpowiedź od Ribe Camping
Vi har for 5 gang været på Ribe camping.
Vi er meget glade for at komme der og det er dejligt med den nye servicebygning der er blevet lavet.

Odpowiedź od Ribe Camping
Har desværre igen stået i kø ved samtlige servicebygninger, for at bruge toilettet, det er bare ikke godt nok for en campingplads af denne kvalitet, det ødelægger virkelig hele oplevelsen af campingpladsen og gør desværre at man overvejer andre muligheder.

Odpowiedź od Ribe Camping
Var der fra 5-12 juli. Dejlig plads,flink personale og superflot servicebygning.
Men hvem har dog designet familiebaderummene ??
I hvert fald ikke en mor med et par børn - 1 (een) knag til at hænge håndklæder / tøj på.
En fast bruser der sidder højt oppe og ingen håndbruser.
Heller ingen skraldespand, men ellers er det flot og rent 👍👍
Mvh. Inger Jensen
Vi havde en enkelt overnatning i en lille hytte, som var super fin.
Vi kunne dog godt havde brugt et køleskab (som der var plads til)
Og et spisested og ikke kun pizza fra café
Kunne se en del forlod pladsen omkring aftensmad tid og kom senere igen.
Så en lille resturant, grillbar eller noget andet
Bygningen tæt på de små hytter var optaget lørdag og søndag så vi kunne ikke bruge køkkenet, lidt træs

Odpowiedź od Ribe Camping
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.