Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
RETreclame is hét reclamebureau voor Hillegom & de Bollenstreek. Wij ontwerpen verbluffende website's, printen, ontwerpen, en bedrukken kleding. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor 360 graden oplossingen op het gebied van uw reclame & marketing.
Dane kontaktowe
Einsteinstraat 9, 2181AA, Hillegom, Holandia
- 0252700264
- info@RETreclame.nl
- www.retreclame.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle en goede service. Prima prijs / kwaliteit.
Lekker snel schakelen en prima…
Lekker snel schakelen en prima kwaliteit. Tevreden!
Top bedrijf.
Top bedrijf.
Medewerker zijn vriendelijk en behulpzaam.
Bedankt voor jullie snelle levering, de stickers zijn van top kwaliteit.
* altijd een goede en snelle service
* kwalitatief prima producten en .....
* ..... tegen een scherpe prijs
* ook het meedenken voor de juiste layout is TOP!
* professionele en gezellige medewerkers
Simone van Es, Weddingplaner Trouwhartig
Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf.
Samen mijn folder ontworpen, waar ik super blij mee ben.
Snelle reactie terug en meedenken om zo het beste resultaat te krijgen.
Top bedrijf, RET!
Al meerdere keren iets besteld/laten bedrukken bij RETreclame.
Super vriendelijk en behulpzaam personeel!
Denken altijd met de klant mee en zijn er altijd voor de klant. Ook de producten die ik door RET heb laten doen waren iedere keer heel snel klaar. Ook erg goede kwaliteit! Dus in een woord Top! Zeker aan te bevelen!
RET, jullie zijn toppers! Ga zeker zo door😎👊🏻
Super fijn bedrijf, een aanrader!
Super fijn bedrijf! Snel, duidelijk en goede communicatie.
En ook belangrijk, goede kwaliteit van de materialen.
Mooie bedrukte hesjes en heel snel klaar
Ik had bedrukte hesjes besteld. Ze zijn erg mooi geworden en het was zoals altijd heel snel klaar. Bedankt Retreclame!
Tot de volgende keer!
Groetjes,
Glenn
Altijd staan ze klaar voor je
Altijd staan ze klaar voor je. Snel werken en transparant! Blijft zo!
Perfect bedrijf
Perfect bedrijf; leuke mensen en snelle service. +5! :) Grtz Rick
Snelle service en erg tevreden met het drukwerk!
Erg te spreken over de service van RETreclame; op woensdagochtend bestelde ik visitekaartjes welke met spoed geleverd moesten worden, ik had ze vrijdagochtend al in huis. Goede kwaliteit, snelle levering en een scherpe prijs.
Héél tevreden over Ret Design!
Wij zochten een bedrijf in Hillegom voor ons drukwerk en kwamen via enig Googelen bij Ret Reclame terecht. Onze kennismaking met hen was gelijk prettig, Erg snelle reacties op onze vragen en verzoeken, een snelle levering en een erg gunstige prijs- kwaliteit verhouding.
Nu ook onze huisstijl en website door hen laten ontwikkelen.
Na persoonlijk overleg, advies en meerdere concepten (allemaal in de prijs begrepen) zijn we super tevreden over het mooie resultaat!
Absoluut aan te bevelen!
RET reclame regelt uw marketing boodschap briljant!
RET reclame heeft voor mij een etalage sticker geplaatst op mijn kantoorpand. De sticker is vakkundig geplaatst en de samenwerking verliep vlot en soepel. Bovendien waren ze qua prijs het meest voordelig. In dit geval was goedkoop dus ook gewoon goed!
Doświadczenie Trustpilot