Vi har flere gange været på Komfur og været godt tilfredse, men ikke denne gang 1/9-26, hvor vi måtte konstatere en total mangel på fleksibilitet, da det absolut ikke var muligt for 2 personer at få... Zobacz więcej
Min kæreste og jeg valgte komfuret i blinde til vores 3 års dag, og det var perfekt. Servicen var super god, stemningen var mega hyggelig og maden imponerede os bare hver gang der kom en servering. Bl... Zobacz więcej
Blandet fornøjelse. Jeg vil give 5 stjerner for virkelig lækkert mad, men kun 1 stjerne for virkelig oversaltet mad. Fik at vide at kokken ikke havde gode smagsløg 🤣🤣 fik senere dårlig mave, og drak... Zobacz więcej
Vi afholdte vores bryllupsfest hos Restaurant Komfur tilbage i september 2021. De imødekom vores ønsker ift. menu m.m. og afviklede i det hele taget et professionelt arrangement. God mad, hyggelig... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
På Restaurant Komfur er der 3 væsentlige værdier, der præger alt, hvad vi gør: håndværk, hygge og energi! Det er de værdier, der giver os lyst til at stå op om morgenen, giver os daglig motivation og udfordring, og som gør, at vores gæster får en god oplevelse, når de er sammen med os. Vores menukort er simpelt. Det består af 5 forretter, 5 hovedretter, oste og 2 desserter. Det skal ikke være kompliceret at gå på restaurant. Hvis man selv kan hælde vand op i sit glas derhjemme, kan man sikkert også, når man er hos os. Og forstå os ret – vi ved godt, der skal være forskel på ude og hjemme. Men det handler om god mad og vin – ikke om det stive puds og fastlåste forestillinger om, hvad god service er. Derfor må vores gæster hjælpe lidt til, så bruger vi i stedet tiden på at give jer oplevelser, I ikke får hjemme ved køkkenbordet. Tja vi gør faktisk bare det, vi er bedst til.
Guldsmedgade 38-40, 8000, Aarhus, Dania
- info@restaurantkomfur.dk
- www.restaurantkomfur.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Lidt for dyrt til så mange fejl
Lidt en øv fornemmelse efter en aften på restaurant komfur:-(
Maden var bestilt på forhånd, så vi havde lidt håbet på at når man kom derind så ville det gå lidt hurtigere. Dog ikke… vi ventede allerede et godt stykke tid på drikkekort og måtte bruge en telefon at kigge på i stedet.
Efter 45 min fik vi vores første ret hvor der var et stykke plastik i den ene ret som tjeneren fik af vide. Derefter ventede vi yderligere længe på den næste ret. Til hovedretten som vi fik 2,5 timer efter ankomst endelig kom så var mørbraden totalt grå og meget gennemstegt, hvilket blev påpeget. Tjeneren spurgte hvilken farve vi havde bestilt hvorefter vi blev nødt til at sige at de havde glemt at spørge😅 hvilket han beklagede… dog var der ikke mere mørbrad i køkkenet og vi skulle derfor ikke betale for den ret da de jo ikke kunne lave den om, men bare tilbyde os noget andet. Ved desserten havde tjenerne taget vores vand som var ad libitum uden at komme tilbage med flaskerne. Vi havde under hele aftenen haft problemer med at komme i kontakt med tjenerne da der op til flere gange var helt tømt for vand hvor vi her til sidst måtte gå ud til tjenerne for at bede om at få vores vand tilbage. Desuden var der blevet bestilt en lemonade som vi også måtte ud at rykke efter. 2 af bordets gæster havde bestilt ost hvor der ingen brød eller noget kom til (gætter ikke på at der er ret mange der spiser blå ost uden brød🤔) - så det måtte vi også rykke efter…
Da regningen kom var der kun fjernet oksemørbraden fra regningen - ingen form for kompensationen eller noget som helst udover en masse beklagelser som man desværre ikke kan bruge til så meget:-(
Dog god mad, men en del servicefejl og grå bøf og plastik hører ingen steder hjemme på en restaurant som Komfur.
En meget god oplevelse
Rigtig god mad, god atmosfære, venligt personale.
En fantastisk oplevelse...
En fantastisk oplevelse...
Søde og opmærksomme tjenere, skøn atmosfære og behagelig musik.
Maden er i særdeleshed god og parret med virkelig god vin.
Virkelig et besøg værd.
Undlad at reservere bord
Vi havde reserveret bord i god tid før vores besøg - alligevel blev vi henvist til det mest tarvelige bord i kælderen, vi sagde nej tak og så var der alligevel et bord i selve restauranten. Og vi bemærkede at folk uden reservation fik fine pladser i restauranten - så husk undlad at reservere.
Maden og servicen var god - men hygge og stemning er der ikke - det er som at sidde i “ Fredericia banegård”.
Super lækert mad og god service
Super lækert mad og god service.
lidt kompakt i restauranten med så mange borde, jeg tror det påvirkede stemningen lidt, men det var hyggeligt og en meget hyggelig aften.
tak for fornøjelse!
Maden var faktisk god og vi fire havde…
Maden var faktisk god og vi fire havde en hyggelig aften indtil, at vi fik besked om at bordet var booket et kvarter senere...
Der står intet om tidsbegrænsning på hjemmesiden, der blev ikke talt om tidsbegrænsning, før denne noget underlige melding..
Vi fik et 'gavekort' på bobler & snacks til næste gang for ulejligheden (?).
Det bliver en gratis omgang, for vi kommer ikke igen.
Tjeneren holdt pænt døren åben for os da vi gik og så os ikke i øjnene..
En træls afslutning på en ellers god middag.
Komfur var med til at gøre vores bryllupsfest ganske magisk
Vi havde en ide om en bryllupsmiddag med et twist - den var Konfur helt med på. Vi følte os favnet i hele processen - fra første snak og helt til slut, hvor der blev serveret fantastisk mad og skøn vin. Kokkene, der var med, skabte tryghed for os og de hjælpere, der serverede. Finurligt, lækkert, smukt for øjet og lækkert for maven. TAK Komfur for at være med til at gøre vores bryllupsfest ganske magisk!
Lang ventetid
Hyggelig restaurant, men at vente to timer på hovedretten er ikke okay. Vores forret kom med det samme og så ventede vi ellers. Maden smagte godt.

Odpowiedź od Restaurant Komfur
Det var en kæmpe smagsoplevelse
Det var en kæmpe smagsoplevelse
Og tjeneren brugte tid på og fortælle hvad man fik og spise ved hver ret.super betjening
Det kan klart anbefales og tage ind og spise der.
Super mad og betjening
3 retters - menu - early Bird
Virkelig dejlig mad - venligt og service minded personale 😀🎉🌞
Optrækkeri
En hyggelig mindre restaurant med god mad og vine.
HELT urimeligt, at postevand koster 25kr. Pr. person, når der drikkes vin ved bordet.
Flere menuforslag men tillægspriser på flere af hovedretterne. Så er det vel ikke en menu længere. 😗😱
Fed ferie stemning
Fed ferie stemning, med åbne døre i sommervarmen. Dejlig musik og hygge, med alle tiders service og lækker mad.
Vi havde en baby med og det var intet problem, at få plads til barnevogn og god bordplads. Ja, man betaler for vand og sådan er det jo bare. 😃
For lang ventetid med dagens retter
En suppe fra dagens menu bestilt, ventetid ca. 35 minutter. En enkelt hovedret, også fra dagens menu ca. 30 minutter efter at tjeneren havde taget suppetallerknerne ud. Det var ganske vist fredag aften med mange mennesker, og maden var for så vidt o.k. men ikke så meget, at det opvejede ventetiden. Og ved et andet bord med børn fik de mad efter os, selvom de var kommet før os. Vi var måske uheldige, men kokkene gjorde deres indsats, så der må være noget i vejen med logistikken.

Odpowiedź od Restaurant Komfur
God oplevelse
Besøgte restauranten igen igår aftes. Meget meget bedre oplevelse:) Dygtig tjener og rigtig god mad. Stedet kan anbefales til en hyggelig aften ude☺️
God mad, hyggelig stemning
Vi havde inviteret søn og svigerdatter på Komfur, så de også kunne opleve den hyggelige stemning og den dejlige mad på Komfur. Og alt levede op til vores forventninger: god 5 retters menu, yderst venlig betjening.
Super dejligt og hyggeligt sted
Super dejligt og hyggeligt sted. Maden var god, og servicen i top.
Lidt nusset lugt og stemning
Lidt nusset lugt og stemning, selvom intentionen nok er god.
Forretten smagte af… ingenting, og kødet var stegt for lidt.
Lidt for dyrt ift. hvad man ellers kan forvente til den pris nu til dags, men høflig betjening.
Vi afholdte vores bryllupsfest hos…
God mad, hyggelig atmosfære, sødt og venligt personale - og alt sammen til en rimelig pris.
Vi genbesøgte dem igen et år senere og igen levede det op til forventningerne.
Vinmenu var god
Vinmenu var god, maden havde ikke meget smag. Iøvrigt lugtede der voldsomt af kloark…. Så kommer ikke igen!