Restaurantbof

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Hurtig betjening af søde og smilede tjener. Maden var fantastisk hyggelig restaurant. 10 ✨vi kommer helt sikkert igen. Tak for en fantastisk oplevelse. 👏🏻👍🏻✨

2 lutego 2025

Ubehøvlet personale

Jeg var der med en ven her til aften og det er nok det mest uhøflige personale jeg har oplevet på en dansk restaurant.
Vi gav vores bestilling (efter indrømmet lidt debat) og endte på 800 g. bør til deling som vi understregede overfor tjeneren var vores endelige valg. De kom tilbage med 150 g. kød ekstra og blev sure da vi sagde, at det havde vi aldrig blev bedt om. Det var en skam, at de tacklede det så uproffesionelt og var så uvenlige for da vi så endelig fik vores mad var det faktisk virkeligt godt, men pga. det uopdragne personale og dårlige opførsel jeg kun anbefale andre til at blive væk.

16 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Vores dårligste restaurantbesøg til dato.

Kødet havde en forfærdelig smag og var meget sejt. Sideretterne var overdynget med mozzarella ost. Generelt havde maden dårlig eller ingen smag. Prise for to mennesker uden vin og uden sovs 2.000+ kr. Vores dårligste restaurantbesøg til dato.

17 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Det skulle have været hovedet på sømmet efter en fantastisk dag på Flakfortet

Vi var en gruppe, flest sultne herrer, og havde forudbestilt striploin, 500 g pr person samt masser af tilbehør. Da vi kom blev vi anvist to borde, vi kunne desværre ikke være samlet, hvilket vi håbede. Claus kontaktede mig dagen før for at foreslå at de serveredes kødet i fade, så kunne man hver især vælge den størrelse bøf som man ønskede. Lød fint, for så bar jeg da sikker på at drengene blev mætte. Da kødet kom, blev der serveret T-bone som var blevet skåret ud i strimler, og ikke vellykket, for det var sejt! Og nogle blev ikke mætte, så der blev bestilt ekstra bøffer! Tilbehøret var også trist, jeg havde specifikt bedt om hvide asparges og kartofler til alle, der kom en asparges og en lille kartoffel! Og så var det koldt. Flere savnede bearnaise sovs, det havde man ikke på kortet, så ok m det.
Dårlig og dyr oplevelse, 1300 kr pr person.

9 czerwca 2023

Worst restaurant experience in Copenhagen

The waiter was arrogant, blasé and more focused on sell-in rather than offering an amazing, or even pleasant dining experience. The highly praised (by the waiter) Côte de boeuf at 150 dkk/100g couldn’t have been harder to chew. The wine was corked and the waiter doble charged us for a glass that was declined. The side order (Pommes Anna - Parmesan) turned out to be as tasteless as dry. The whole experience was lacklustre and it shouldn’t come as a surprise to anyone if BØF closes very soon. Meanwhile, it’s strongly advised not to waste time or money on this establishment, but instead seek out better options the city has to offer.

29 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Føler mig franarret mine penge

Føler mig franarret mine penge. Det var absolut ikke alle de penge værd. Det meste der kom ind var knogler.vi skulle dele mellem os.Kan slet ikke sove fordi jeg tænker på, aldrig har jeg betalt så meget for så lidt.
Tjenerne blev ved med at klatre bag vores rygge fordi de skulle i vinreolen og skøjtede rundt i min frakke. Gik sulten hjem. Skulle jeg alligevel have slikket de knogler helt rene inden vi gik?

20 stycznia 2023
Oceniono na 2 z 5

Ikke imponeret

Var i går fredag på Restaurant Bøf Åbenrå 8 Kbh. Det var stærkt overvurderet. Da vi havde spist gik vi direkte på Hereford Tivoli. Det havde de meget sjov ud af. Vi fik alligevel en dejlig aften.

2 kwietnia 2022

Kedelig oplevelse

Vi havde bestilt bord idag på bøf. Da vi er kørt helt fra Sønderjylland for at prøve denne restaurant da var forventningerne høje. Desværre blev det en ret så stor skuffelse.

Vi blev anbefalet en striplion steak hvilket vi gik med, 800 gram.

Tjeneren nævner at sideorders er ret så store, så man skal ikke bestille flere.

Vi gik dog med kartofler og grillet grønkål med svampe Til.

Da maden så kommer er den nærmest uspiselig. Meget Brændt grønkål, kød der havde så stærk en smag af, ja nærmest tændvæske, plus sideorders var så små, man sagtens kunne have bestilt flere. 1 kartoffel pr mand til 400 gram kød, aaarrr den går desværre ikke hos en sønderjyde.

Ingen sovs hvilket var fair nok, meeen så skal det andet også spille. Vi kom sultne og gik sultne

Desværre en rigtig øv oplevelse og 1300kr spildt.

Alle kan have en dårlig dag, det ramte desværre os idag.

Øv
Øv

8 stycznia 2022
Oceniono na 4 z 5

Meget velsmagende mad

Super kød - både mørt og meget smagfuldt. Forfriskende med noget andet end de sædvanlige fritter og bearnaise til en god bøf. Venlig og smilende betjening. Desværre kom vi til at vente over en time på maden og derfor får de kun 4 stjerner.

25 września 2021
Oceniono na 3 z 5

Hyggeligt sted med potentiale til mere.

Desværre en lidt skuffende oplevelse ift. forventningerne.
Vi ville gerne have startet med en g/t, men desværre var der kun indkøbt gin og ikke tonic, så det bedste, der kunne tilbydes var gin og cola, appelsinvand eller danskvand, så vi sprang over.
Derudover måtte vi indledningsvis bede om et nyt vandglas, da der var store skår i det ene glas.
Vi fik afgivet bestilling hurtigt, og ventetiden på tjeneren var nogenlunde.
Desværre oplevede vi, at flere af bordene rundt omkring os måtte vente meget længe på deres bestillinger - også af drikkevarer - hvilket skabte en lidt ærgerlig stemning. Flere gange var andre gæster oppe i baren for at rykke for deres bestilling. Altsammen noget der selvfølgelig pressede den stakkels tjener en del.
Vi fik maden leveret efter rimelig ventetid, men desværre glemte køkkenet at give os kryddersmør med på trods af, at det fremgår klart af menukortet, at alt serveres som sharefood inkl. kryddersmør.
Det kan tillægges, at flere af bordene rundt omkring os fik serveret brød og smør - en service vi heller ikke blev tilbudt (eller også glemte køkkenet bare også denne del til os).
En lille sidekommentar er, at det salt som står på bordene er lækker flagesalt. Dog er der ikke en lille ske, man kan tage med, hvilket betyder, at det er “tag selv med fingrene”. Absolut uhygiejnisk med tanke på risikoen for bakterier og andre spændende ting, folk kan have på fingrene. I særlig grad fordi det åbenlyst ikke var frisk “uberørt” salt, som bliver fyldt op på ny hver gang, der er nye gæster, så man ikke risikerer at få andres bakterier på saltet.
Vinkortet er meget fint - absolut ros her.
Desserten var dejlig, men salten i marengsen skulle muligvis have været “knust” lidt. Det er en lidt bizar oplevelse at få et stort stykke flagesalt i munden, når man tager en skefuld sød marengs.
Betjeningen var meget, meget sød og venlig, men naturligvis presset over stemningen især fra de andre borde rundt omkring, som måtte vente temmeligt længe. Antallet af tjenere på arbejde var ganske stort set i forhold til antallet af gæster, så det var synd at opleve, at man (læs: tjenerne) ikke hjalp hinanden mere, og som gæst føltes det lidt fjollet at opleve, at flere måtte vente længe, når det ikke var grundet travlhed, at betjeningen lod vente på sig.
Indretningen er skøn og atmosfæren er afslappet - ganske som ventet.
Priserne er helt rimelige og selve maden også absolut dejlig. Man får hverken mere eller mindre, end det stedet lægger op til: en rigtig god bøf med tilbehør.
Meget fint at menukortet er så begrænset, som det er, så man ikke strækker sig over mere, end man kan magte i køkkenet.
Alt i alt bestemt et sted, vi kunne overveje at komme igen, men det var desværre endog meget tydeligt, at der var/er en del opstartsproblemer, hvilket trækker den samlede bedømmelse og overordnede oplevelse en del ned.

26 października 2019

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej