En ret trist og ret dyr oplevelse. Smørrebrød på virkelig tørt og kedeligt brød. En kartoffelmad, hvor eneste pynt var et bjerg af ristede løg. Tiltrods for at sæsonen byder på et bredt udvalg af... Zobacz więcej
Endnu engang en fantastisk aften på Aristo. Velkomponeret og meget velsmagende 4 retters menu Vi valgte en vinmenu og blev præsenteret for vine som alle var en stor oplevelse. Rigtig god og imødeko... Zobacz więcej
På en skøn sommeraftener, sad vi ude på terrassen og nød udsigten og bådene og de glade sommergæster Men oplevelsen var klart defineret af helt fantastisk mad! Børnene fik “den bedste burger nogensi... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Skærtorsdag blev en meget trist dag
Skærtorsdag blev en meget trist dag, idet restauranten meddelte, at det bord der var bestilt til påskedag nu var blevet slettet, idet en bedre kunde havde lejet hele restauranten! Så vores 40 års bryllupsdag gik derfor i vasken. Usædvanlig dårlig stil, idet vores bord var bestilt i midten af marts måned.
Vi fik dog tilbudt et udendørs bord kl. 19 og med et barn på under et år og så i april måned, så nej tak!
Helt horribel betjening
Helt horribel betjening af ejeren (eller måske var det bare den ansvarlige for betjeningen). Vi gik igen med det samme.
Man kunne ikke få en varm drik.
Man kunne ikke få en varm drik.
Det er kun for spisende gæster.
Underligt.
God mad og god betjening.
God mad og god betjening.
Vi havde købt en forudbestemt menu og ventede ganske kort tid på maden. 39 kr. for vand er nok lige i overkanten.
Sær oplevelse med betjeningen
Jeg besøgte Aristo igår i forbindelse med Dinerdays i København. Det skal lige siges at maden var rigtig god. Særligt forretten var virkelig lækker. Der var dog flere ting undervejs vores besøg, som undrede os:
1. Vi bestilte en flaske vin, som blev taget ud af bordet. Derefter kom tjenerne ind og fyldte op i glassene, når de synes. Som sådan meget fint - det undrede os bare, at flasken ikke blot stod på bordet, som den gjorde på de andre borde.
2. Da vi havde spist var vi sidst tilbage i restauranten. Personalet fyrede op for musikken i køkkenet, hvilket var en smule forstyrrende for vores samtale, da vi selv havde moderne "pling-pling-musik" kørende i restauranten.
3. Vi undrede os over, at ingen kom, og spurgte om vi var færdige - om vi ville bestille kaffe, eller måske betale. Det virkede som om vi ikke rigtig længere var velkomne, men der blev heller intet gjort for, at vi skulle rejse os og gå. Vi måtte selv opsøge personalet for at betale, og selv der magtede de os ikke rigtigt. Da vi gik blev døren smækket og låst bag os.
Til trods for at maden var god, så kommer vi nok ikke igen. Alting virkede sgu lidt underligt.
Sender kunder væk
Vi står 20 mennesker og kan ikke bestille kaffe uden at bestille mad.
Det er sku en meget mærkelig kundeservice :)
Arrogant betjening
Vi var et mindre selvskab der kom forbi for at få en kop kaffe inden vi skulle videre. Vi fik besked på at der kun blev serveret kaffe til spisende gæster - restauranten var lige åbnet - der var helt tomt.
Det stiller jeg mig uforstående over for - de kalder sig selv for en café, men serverer ikke kaffe medmindre du også spiser mad.
Tjeneren var desuden sur, vi følte os særdeles uønsket og uvelkomne. Her kommer jeg aldrig igen, kan ikke anbefales.
Uacceptabelt
Vi havde afd. Arrangement og havde bestilt maden på forhånd. Da vi ankom blev vi spurgt, om vi ville bestille, der ville nok gå ca 20 min inden maden var færdig, det gjorde vi, men vupti så stod der 8 halvkolde og rå burgere foran os. Vi bad tjeneren tage dem ud og stege dem bedre, hvilket han surt gjorde med besked om, at hvis vi ville have haft dem medium, skulle vi have sagt det, han kom dog ind kort efter og måtte medgive, at de var rå. Da vi fik dem ind igen havde de overhovedet ikke styr på, hvis der var hvis, jeg fik en burger, der var spist af, på trods af, at jeg blot havde skåret den igennem inden jeg begyndte at spise, men det værste var, at de stadig var rå og kolde. En af gæsterne sendte den ud 3 gange!! Der var ingen beklagelser eller kompensation her sætter vi aldrig vores ben igen!!!!!!
Fantastisk bryllup hos Aristo
Vi holdt vores bryllupsfest hos Aristo, september 2014. Alt var simpelthen i orden! Vi besøgte dem inden festen for at planlægge forløbet og smage på menuen. Maden var fantastisk og hele arrangementet afløb præcist som aftalt.
Vores gæster påpegede flere gange at personalet var uhyre servicemindede og professionelle. Vi havde hyret et par spillemænd, og de blev ligeledes trakteret behørigt. Vi var heldige med vejret, og derfor kunne rygerne nyde en mild aften udenfor i smukke omgivelser med pragtfuld udsigt.
Pris og ydelse stemte rigtig godt overens. Der manglede intet og personalet var så søde og tålmodige. Selv ved lukketid da de sidste stive onkler skulle hjælpes ud af døren.
Both the three-course menu and their burgers are great
I've been to Aristo twice and loved it both times. The first time I had a three-course menu with potato leek soup with truffle oil (probably the best soup I have ever tasted but unfortunately it is not on the menu any longer), steak and mocha mousse. The second time I tried their burger and fries that were also really good. The meat is rare and juicy, the buns delicious and filling and the fries just tasty.
The service is fine and the view is stunning (one ought to go early before it gets dark). The only negative is the acoustic (or maybe we have just been unfortunate with very loud guests both times ;-). I look forward to coming back!
Ikke begjestret service i forbindelse med afholdes af selskab
Vi skulle afholde stort selskab hos restauranten (over 70 pers.). Inden dagen snakkede vi med res.chefen om, hvordan dagen skulle forløbe, og selvfølgelig hvad der var inkl. i den "brunch-pakke" som vi nu skulle købe. Da dagen oprandt var der flere ting de ikke ville overholde, og det virkede som om, at de havde lovet en masse, blot for at kunne få os til at holde selskabet hos dem. Det synes vi var meget dårlig service !
På selve dagen var maden dog sat flot an på buffet - og kvaliteten var god. Herudover var de flinke med, at vi selv måtte have en kage med. Personalet var dog ikke noget at råbe hurra for! Vi havde hele dagen en følelse af at "vi var i vejen".
God mad - men ikke et sted vi vil anbefale (i hvert fald ikke til selskab).
Øv ikke som forventet
Min kæreste og jeg besøgte Aristo her til aften. Vi bestilte forretter, jeg ønskede min suppe uden rogn. Dette var i følge tjeneren intet problem. Desværre havde han glemt at informere køkkenet om dette. Jeg valgte at lade være med at kommentere dette, spiste pænt uden om. Da tjeneren tog vores tomme tallerkner opdagede han dog sin fejl og tilbød os kaffe efter maden. Vi fik vores hovedret men desværre var kødet meget rødt og vi bad om en mere gennemstegt version. Efter hovedretten som ikke levede op til vores forventninger ej heller prisen, fik vi desserten som var ok. Nu forventede vi kaffen som vi havde fået lovning på tidligere. Men intet skete, resturanten var under vores venten og spisning blevet næsten fyldt. Og de to tjenere var alt for travlt til at opdage os. Vi blev enige om at så måtte vi droppe kaffen og komme videre, men desværre kunne vi ikke få kontakt til tjeneren så vi valgt at gå i baren og betale. Så derfor alt i alt en øv oplevelse. Ikke et sted vi vil overveje at spise igen.
Madoplevelse på første klasse
Tak til Aristo for en helt igennem fantastisk aften.
Professionel betjening fra en tjener som leverede en høj standard, og som samtidig var helt nede på jorden. Maden var et kapitel for sig, og alle smagsanser blev bragt i spil. Det var virkelig lækkert med de gode, friske råvarer. En klar anbefaling til alle herfra, og vi kommer gerne igen :-)
God oplevelse hver gang
Har spist der 4 gange og synes det har været iorden hele vejen i gennem uanset om det har været deals eller til fuld pris.
På kortet kan det være lidt svært at finde vin til "husets" vin priser. Se godt efter for de har rødvin til rimelig pris.(bagerst i kortet)
Aristo -lækkert fransk køkken og fantastisk udsigt !
Maden på aristo forbløffer, skøn og virkelig lækkert mad. Total romantisk stemning med udsigt til vandet oglysene om aftenen.Virkelig super lækkert sted, hver at anbefale.