Resfeber.se Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Efter att jag bokade på nätet så var det omöjligt att betala resan. Ringde upp och fick en förklaring och hjälp att söka efter en liknande resa till ungefär samma pris. Jag behövde inte vänta i luren... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Äntligen en site som från början visar hur mycket bagage som ingår ! Snabbt och smidigt avslut med betalning. Dock fick jag en väldig massa spam-mejl med helt icke-relaterade erbjudanden (typ nagels... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ris & ros från luttrad resenär Bra att bagage ingår och att det inte kommer 19 tilläggskostnader som en konkurrerande sajt hade. Tar betalt för att begära specialkost. Lämnat en Irriterande bism... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Resfeber helt OK ! Sämre dock med flygbolaget BRA. Arrogant flygvärdinna. Jag är 2 meter lång, och måste sitta på en plats där det är extra benutrymme. Trots att den var ledig, vägrade hon mig att... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agregator turystyczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vill du göra verklighet av resan du drömmer om, så har du kommit rätt. Hos oss kan du själv sätta ihop och boka din egen resa oavsett om du söker äventyr, storstadspuls eller strandhugg. Ett smidigt paket, unikt utformat av dig. Är du redo? - Vi ger dig resfeber.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Jag har bara bokat

Jag har bara bokat. Har ingen erfarenhet av annat såsom att man måste boka om eller förseningar. Vi får se hur det blir, efter min resa kan jag betygsätta.

Med vänlig hälsning,

Angela Villegas

4 lipca 2018

Ris & ros från luttrad resenär

Ris & ros från luttrad resenär

Tar betalt för att begära specialkost. Lämnat en Irriterande bismak i munnen. Jag skulle förstås själv kunnat ringa flygbolaget själv, men summan som tas ut är för låg för att det ska vara värt besväret. Dock är det denna fadäs som gjorde att sajten inte fick full pott.

2 lipca 2018

Tack för din feedback!

I vårt servicearvodet så ingår även seating, förfrågan av specialbagage, specialkost mm, så ni kan få hjälp med mer än specialkost om så önskas.

Med vänliga hälsningar

Oceniono na 2 z 5

Sajten fungerade inte + bristande service

Sajten fungerade inte - det gick inte att klicka i några av valen (man/kvinna etc) och då kunde man inte gå vidare med bokningen. Ringde in och felanmälde, fick veta att mina browsers (hade testat 3 olika på 2 datorer) var gamla (det var de inte). Mejlade och bad att få hjälp med beställningen vilket jag inte fick.

26 czerwca 2018

Odpowiedź od Resfeber.se

Tack för din feedback Karin!

Vi beklagar att du inte är nöjd med vår service och att vi inte lyckades i vårt möte med dig.
Vi strävar efter en kundservice och kundupplevelse i toppklass, och tar med oss dina synpunkter för förbättringar både gällande vår funktionallitet på hemsidan samt vårt bemötande.

Ser att du till slut fick igenom er bokning. Om det är något vi kan hjälpa er med, så hör gärna av er.

Med vänliga hälsningar

Mycket bra

Mycket bra. Korta väntetider - ingen skrålande musik .Klara besked

15 czerwca 2018

Utmärkt sätt att boka

Utmärkt sätt att boka. Vi har aldrig blivit missnöjda med resor och hotell vi bokat genom Resfeber. Beskrivningarna motsvarar i hög grad verkligheten.

12 czerwca 2018
Oceniono na 2 z 5

Hittade samma resa med Flygcity dagen…

Hittade samma resa med Flygcity dagen efter. Där var exakt samma resa 3 000 kronor billigare. Då jag bokade med Klarna faktura räknas det som betalning, kan inte ångra bokningen. Känner mig riktigt lurad. Betalade dessutom för servicepaket med önskemål om plats på flyget. Har inte hört ett smack. SUCK!

4 czerwca 2018

Tack för din Feedback!
Som för de flesta företag, vad man än säljer, varierar priserna från företag till företag och ibland hittar man ett bättre priser på andra håll när man redan köpt sin tjänst eller produkt. När man väljer att betala med Klarna räknas det såklart också som en betalning då du väljer att få det på faktura istället för att betala direkt och då har en skuld till Klarna. Vi beklagar att du känner dig lurad det är absolut inget vi strävar efter och arbetar ständigt med att förtydliga viktig information på vår hemsida. Vi kan se att du har köpt till servicepaketet och kommer att informera dig gällande platsreservationen så snart vi fått den bekräftad från flygbolaget.

Med vänlig hälsning,

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej