Reservedelen Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Reservedelen som et godt sted at handle. Jeg bestilte en vare mandag 20/10 og modtog den onsdag 22/10 mindre end to døgn senere. Desværre havde jeg bestilt en forkert vare,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har forespurgt på dele til konvertering af en Murray Havetraktor fra udkast til Bioclip Fik et godt tilbud Spurgte samtidig efter manual og fik fluks en reservelstegning tilsendt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nemt at handle, og hurtig levering. Jeg har nu 2 gange handlet hos Reservedelen.dk, og begge gange har jeg haft nemt ved at finde hvad jeg havde brug for, og varerne blev leveret hurtigt og som lovet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mit gamle knivleje til min havetraktor var ødelagt og jeg fandt nemt et nyt på Reservedelen.dk. Super hurtig levering her til Bornholm, desværre var knivlejet dog blevet beskadiget under transporten.... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

121 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Hurtig, god og præcis service!

Varen vestilt i går (torsdag) kl. 12.30 og leveret med GLS her til morgen (fredag) kl. 8,15 med GLS. Pakken indeholdt den rigtige reservedel, men også en fortrydelsesformular, samt en en (betalt) label til returnering af varen, hvis købet fortrydes.
Det er både en hurtig, god og præcis service!
Keep up the good work :-)
mvh Jan

26 lipca 2019

Defekt buskrydder.

Man bliver hidsig på en buskrydder, der ikke starter, men med god hjælp fra Camilla Bjerg, Reservedelen, fandt vi den rigtige billige
karburator og nu kører maskinen perfekt. God service og hurtig behandling.
Leif Høy
Horsens

13 lipca 2019

God og hurtig levering

God og hurtig levering - så kan jeg slå græs igen, dejligt!
Kan varmt anbefale Reservedelen - jeg ved i alle tilfælde hvor jeg kigger først næste gang jeg skal bruge dele til havetraktoren

11 lipca 2019

Hurtig service

Bestille 3 nye knive til min havetraktor kl 11.30 onsdag .. torsdag kl 12.00 kom GLS med dem ... kun lige over 24 timer så det kan ikke gøres meget bedre.
Ikke første og helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der.
💪👍

11 lipca 2019
Oceniono na 2 z 5

Find et andet sted

Find et andet sted. For dyrt og for dårligt. Dem her skal du bokse alt for meget med!

- Der er MEGET lang leveringstid (næsten to uger).
- Faktura der sendes standard kan ikke åbnes og du skal derfor bede dem ekstraordinært om at få den.
- De svarer ikke på telefon. Har ringet en hel del gange i åbningstiden og de svarer aldrig. Kun mail. Og det er tydeligvis ikke "ham selv"
- Sælger i øvrigt uoriginale reservedele til samme eller dyrere pris end originale (John Deere)

- Leverede varen retur, da der gik for lang tid og vi købte en original del i stedet så vi kunne komme videre (græsvæksten går jo ikke i dvale bare fordi de er meget langsomme til at levere).
- Derefter begyndte så en længere træls omgang med at få pengene retur (igen næsten to uger med mail og telefon).

De er villige - Men de tester din tålmodighed og din vilje til at være vedholdende! For dyrt og for dårligt. Find et andet sted.

1 lipca 2019
Oceniono na 5 z 5

Nemt at handle og hurtig levering

Nemt at handle, og hurtig levering.
Jeg har nu 2 gange handlet hos Reservedelen.dk, og begge gange har jeg haft nemt ved at finde hvad jeg havde brug for, og varerne blev leveret hurtigt og som lovet. Kan kun anbefales til folk der behøver reservedele til diverse plæneklippere, trimmere, motorsave osv.

13 czerwca 2019
Oceniono na 5 z 5

Fair priser og sublim service

Bestilling af stumper lørdag. Kvittering mandag morgen kl. 06.00 og afsendelse to timer senere. Modtog det hele tirsdag og kunne udskifte de fornødne dele på havetraktoren. Super flot service og konkurrencedygtige priser!

29 maja 2019

Expedit ekspedition.

Bestilling af knivskær til græsslåmaskine lørdag, ordrestatus fra firmaet mandag, besked om levering fra GLS også mandag, og levering ved døren tirsdag morgen lidt før 08.00.
Er det ikke bare super ? Klart, at reservedele.dk er opført på vor favoritliste over firmaer, vi vender tilbage til.

28 maja 2019
Oceniono na 5 z 5

Jeg får ved en fejl bestilt et sværd…

Jeg får ved en fejl bestilt et sværd til min motorsav der er 5 cm for langt...min egen fejl, men Reservedelen.dk sender da bare et nyt i den rigtige størrelse og jeg returnerer gratis via GLS pakkeshop 2 minutter fra hvor jeg bor. FLOT, FLOT service - jeg vil helt sikkert bruge jer igen! Poul, Amager

22 maja 2019
Oceniono na 5 z 5

Kæmpe udvalg og sender hurtigt

Kæmpe udvalg og sender hurtigt. Fik bestilt forsket og skrev så til deres kundeservice og de sendte med det samme det jeg skulle bruge og jeg skal bare sende det forkerte retur. Uden beregning. Det er da kanon service.

7 maja 2019
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej