Renewence Recenzje 64

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Hold deg unna. Dette er de latterligste oppsigelses reglene jeg har vært borti. Det burde rett og slett ikke være lov. Jeg mottok min siste forsendelse i oktober 2025. Jeg har utsatt abonnementet mitt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

HOLD dere unna! Taktisk salg ved å ikke legge ved noe som helst info ved utsendelse av "prøvepakke” Ikke regning, ingenting rundt angrefrist. Angrefristen de kjører er forresten fra pakka ble send... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bruker produktet hver dag, har gjort dette i over et år. Det er min faste drikk før frokost, og jeg blander en te-skje med både kreatin og collagen i vann. Sluttet med kaffe i en periode på fire måned... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jag började med Renewence för tre månader sedan, mest av nyfikenhet och utan några större förväntningar. Men redan efter ungefär tio dagar märkte jag att något hände. Jag blev klarare i huvudet, fic... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z witaminami i suplementami
  2. Fitness i dietetyka

Napisane przez firmę

Renewence er et helse- og velværebrand som spesialiserer seg på kosttilskudd utviklet for å støtte energi, balanse og en sunn livsstil. Vi kombinerer vitenskapelig dokumenterte ingredienser med høye kvalitetskrav, slik at kundene våre alltid kan stole på at de får trygge og effektive løsninger. Vi vet at helse og velvære er personlig, og vi legger derfor stor vekt på å lytte til tilbakemeldinger og gjøre forbedringer. Vårt mål er å være mer enn en leverandør. Vi vil være en partner på veien mot bedre helse og livskvalitet.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 56% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Produktet er helt fantastisk

Produktet er helt fantastisk. Jeg elsker det.
Bruker det hver dag. Kanskje får de lagt inn enda flere
næringsstoffer i produktet. Slik at det kommer opp i 100 forskjellige næringsstoffer.
Ønsker meg gjerne raskere svar på mine henvendelser.

6 października 2025

Odpowiedź od Renewence

Tusen takk for en super anmeldelse! Vi er glade for at du liker produktet.
Vi tar med oss ønsket ditt om flere næringsstoffer, og vi beklager at du har opplevd sen responstid. Vi jobber med å forbedre dette.

Mer energi og

Renewence har hjulpet meg med en bedre morgen rutine. Jeg har mer energi og det føles godt å ha en sunn start på dagen:)

24 listopada 2025

Odpowiedź od Renewence

Tusen takk for den fine anmeldelsen!
Så godt å høre at Renewence har gitt deg en bedre morgenrutine og mer energi. Det betyr mye for oss at produktet bidrar til en sunn og god start på dagen.
Takk for at du deler opplevelsen din!

Fikk første forsendelse som kostet 400

Fikk første forsendelse som kostet 400, neste forsendelse 1798kr!!! Fusk og fanteri

7 listopada 2025

Odpowiedź od Renewence

Hei, og takk for at du sier ifra.
Dette høres virkelig frustrerende ut, og det er absolutt ikke slik vi ønsker at noen av våre kunder skal oppleve leveransene. Prisen på den første og videre forsendelser skal alltid være tydelig oppgitt.

Vi vil veldig gjerne hjelpe deg med å finne ut hva som har skjedd her. Ta kontakt med oss direkte på hello@renewence.com, så sørger vi for å rydde opp og finne en løsning som føles rettferdig for deg.

Styr unna

De starter med å sende to produkter i en pakke etter den første prøvemåneden slik at man blir låst til ytterligere to måneder dersom man ikke sier opp i prøveperioden. Faktura på ca 1800kr blir sendt rett til inkasso dersom det overskrides med en dag. Utrolig dårlig kundeservice og kynisk opplegg. Bytter heller til AG1 eller annet mer seriøst.

20 października 2025

Hei, og takk for at du deler opplevelsen din.
Det du beskriver stemmer ikke med slik vi ønsker at abonnementet vårt skal fungere, og vilkårene våre skal alltid være tydelige og forutsigbare. Det skal heller ikke oppleves som at man blir “låst” til noe, og faktureringen skal håndteres på en ryddig måte.

Hvis du ønsker hjelp videre, ber vi deg ta kontakt med oss på hello@renewence.com, så kan vi se nærmere på dette og hjelpe deg med en løsning som er korrekt og ryddig.

Takk for at du sier ifra.

Oceniono na 1 z 5

I got unwanted packages delivered after…

I got unwanted packages delivered after clearly cancelling my subscription. They deliver the product by batches of 2 and now are asking me for 1800NOK. I don’t have a track of any subscription for the matter. I was willing to send back the products but haven’t heard from them. Now I am getting penalties for paying late something I didn’t even buy.
Total amateurish company. Also the product is made in China, which is concerning to me for a supplement health product.
I will fight in court if my issue don’t get solved.
Avoid at all costs.

1 października 2025

Odpowiedź od Renewence

Hi, and thank you for sharing your feedback.

We’re very sorry to hear about your experience. It’s never our intention for customers to receive unwanted deliveries or feel charged unfairly, and we take situations like this seriously. All subscription terms should be clearly communicated, and we regret if there has been any misunderstanding regarding your cancellation.

To resolve this matter as quickly as possible, please contact us directly via email at hello@renewence.com. We will prioritize your case, review your account, and work to find a fair solution regarding the deliveries and charges.

Regarding product sourcing, our supplements comply with all relevant regulations and safety standards.

Thank you for bringing this to our attention, and we hope to resolve this for you promptly.

Totalt useriøst bedrift

Totalt useriøst bedrift. Avsluttet abonnement i juni, fikk bekreftelse på dette, plutselig nå i oktober kommer det pakker. Helt useriøst samt elendig kundeservice, stram dere opp😊

6 października 2025

Hei, og takk for at du deler opplevelsen din.
Vi forstår godt at dette må være frustrerende, spesielt når du har avsluttet abonnementet og fått bekreftelse. Dette skal selvfølgelig ikke skje, og vi beklager ulempen og at opplevelsen av kundeservice har vært dårlig.

Takk for at du gjør oss oppmerksomme på situasjonen.

Oceniono na 3 z 5

Glassflaska er ubrukelig.

Produktet i seg selv er bra, følt meg fin etter å ha brukt det en stund!! Jeg har heller ikke hatt noe problem med kundeservice slik mange andre skriver. De svarte meg raskt, og abonnementet ble sagt opp uten tull, utrolig hyggelige er de også.

Grunnen til at de ikke får 5 stjerner av meg, er pga den glassflasken som følger med. Den er rett og slett ubrukelig. Jeg brukte den med pulver + vann, skrudde igjen og fikk den aldri opp igjen. Flasken skapte et slags vakuum, så lokket låste seg helt fast. Verken jeg eller kjæresten min klarte å åpne den, og vi er begge ganske sterke i klypa. Til slutt måtte vi bare kaste hele flasken med produkt i. Veldig synd å måtte waste et såpass dyrt produkt og ende opp med å kaste en så fin flaske, bare fordi den ikke er funksjonell…

2 września 2025

Odpowiedź od Renewence

Hei, og tusen takk for at du deler opplevelsen din!
Vi blir veldig glade for å høre at produktet har gitt deg en positiv effekt og at du har hatt god opplevelse med kundeservicen vår. Det betyr mye for oss.

Samtidig setter vi stor pris på tilbakemeldingen om glassflasken. Det er selvsagt ikke meningen at den skal være vanskelig å åpne, og vi beklager at dette førte til at produktet måtte kastes. Vi tar tilbakemeldingen din videre, slik at vi kan vurdere forbedringer på emballasjen fremover.

Takk igjen for at du deler erfaringen din – det hjelper oss å gjøre både produkt og emballasje bedre for alle kunder!

Oceniono na 1 z 5

Jeg har prøvd og sendt 2 mailer for å…

Jeg har prøvd og sendt 2 mailer for å avbestille i god tid innen fristen nå, sist med beskjed at jeg gikk videre hvis jeg ikke mottok en bekreftelse. Dere skriver at det bare er å kontakte på mail; men det hjelper ikke når dere ikke svarer. Jeg begynner å mistenke at dette er svindel.

1 września 2025

Hei, og takk for at du deler opplevelsen din.
Vi forstår godt at dette må være frustrerende, og vi beklager at du ikke har fått svar på e-postene dine. Dette skal selvfølgelig ikke skje, og det er viktig for oss at alle kunder får korrekt oppfølging.

Takk for at du gir oss beskjed – tilbakemeldinger som dette hjelper oss å forbedre kundeservicen.

Smakte oppkast

Smakte oppkast, måtte betale til sammen 3 månders forbruk for å bli kvitt abonnement.

13 września 2025

Odpowiedź od Renewence

Hei, og takk for at du deler erfaringen din.
Vi beklager at produktet ikke falt i smak, og at opplevelsen med abonnementet har vært frustrerende. Dette skal selvfølgelig ikke føles som en belastning for noen av våre kunder.

For fremtidige situasjoner anbefaler vi alltid å kontakte oss direkte på hello@renewence.com slik at vi kan hjelpe med oppsigelser og retur på en ryddig måte.

Takk for tilbakemeldingen – den hjelper oss å bli bedre.

Dette virker som scam

Dette virker som scam. Har brukt multivitamin fra ett annet merke som faktisk gir resultat. Jeg bestilte en prøve til 400-500kr. En måned senere sender de en forsendelse på 2 pakker til 1800 kr som jeg ikke får sendt i retur.

8 września 2025

Odpowiedź od Renewence

Hei, og takk for at du deler erfaringen din.
Vi forstår at dette kan oppleves frustrerende, og det er absolutt ikke slik vi ønsker at noen av våre kunder skal føle seg. Prøveperioden og abonnementsvilkårene skal alltid være tydelige, og vi beklager dersom det har oppstått misforståelser.

Takk for at du gir oss tilbakemelding – det hjelper oss å bli bedre.

Elendig kundeservice bestillte…

Elendig kundeservice bestillte abonnement fikk først prøve pakke og senere abonnement pakken , men så kom det ingen ny forsendelse har prøvd å bestille nytt abonnementet hvor jeg får mail "takk for bestiling vi sender pakken om få dager" Få dager ble til uker og måneder har nå sendt inn en ny bestilling samme tullet. Dette er et useriøst firma som burde blitt fratatt lisens til å drive.

9 sierpnia 2025

Hei David,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din. Vi beklager virkelig at du har opplevd problemer med abonnementet og leveringen – dette er absolutt ikke slik vi ønsker at kundene våre skal ha det.

Det høres ut som noe har gått galt i systemet vårt, og vi forstår godt at dette er frustrerende. Vi ønsker gjerne å rydde opp i dette for deg så raskt som mulig. Kan du ta kontakt med oss på hello@renewence.com, så sørger vi for å finne en løsning og få sendt deg det du har bestilt.

Vi setter stor pris på at du gir oss beskjed, slik at vi kan forbedre oss og unngå at dette skjer igjen.

Med vennlig hilsen,

Useriøst og smaker vondt

Ekstremt useriøst. Får ikke sendt retur. Også smaker det helt grusomt. Smaken er som lukten i en dyrebutikk

4 lipca 2025

Hei!

Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Vi beklager virkelig at du har hatt en dårlig opplevelse både med smaken og med returprosessen.

Smaken kan oppleves veldig forskjellig fra person til person, men vi forstår at det ikke traff deg. Når det gjelder retur, ønsker vi selvfølgelig at dette skal være enkelt og tydelig. Ta gjerne kontakt med oss på hello@renewence.com, så hjelper vi deg med å løse dette så raskt som mulig.

Vi setter pris på ærlige tilbakemeldinger – det hjelper oss å bli bedre.

Oceniono na 1 z 5

I bought so many popular brand and…

I bought so many popular brand and order from uk ,American.
Other high quality brand in Norway I also order so I can see Renewence
still far away to be successful.
1 too sweet test and scary you said on websites is Norwegian. This is lie.
When I received product I see something from China.
NO TRUST product when on websites you make very low quality and give too little information about payment. I can say this company is not Norwegian owner .so when is not Norwegian and not act professional up you but for me I am will report this company.

I order so much thing in Norway I never ever have problem to pay or forget to pay.
But this company never give clear anout payment and if you forget they never ever send sms to remind you.
They only sent you inkasso right away.
They are acting like scams.
You must stop lie and stop to put some sweet inside product.
This is chaine bad quality.
How can you mix so many different green together.
Not all green can drink together.
I use many Norwegian products and many famous products from uk and America .
Never ever give second chances.
On fb only scams fb profiles comments.
This company going to be closed for sure.
I don't trust Chainese and low quality and try to take my money only.
You are not clear and don't follow Norwegian rule.so I just report you to governments and they will find out many thing.

9 lipca 2025

Hello!

Thank you for sharing your experience. We are truly sorry to hear that you have had a negative impression – this is never how we want our customers to feel.

We would like to clarify a few points:

Origin: Renewance is developed in Norway. To ensure the best possible quality, we source some raw materials from certified producers in Asia, but the final product is always quality-checked according to Norwegian and European standards.

Taste: Taste can be experienced differently from person to person. We only use safe and approved ingredients and sweeteners.

Payment and communication: We are sorry if the payment process felt unclear. Our intention is always to provide clear information and reminders before any case is forwarded. We will take your feedback seriously and review our routines.

We take your concerns very seriously and would be happy to discuss this with you so we can resolve the matter. Please reach out to us at hello@renewence.com, and we will look into your order together.

Kind regards,

Tipp topp produkt!

Tipp topp produkt!
Har brukt renewance i flere måneder og er svært fornøyd. Jeg tok blodprøver i mars, og etter ha startet på dette ble alle blodmarkørene markant bedre. Føler meg også mye mer opplagt. Smaken er litt weird, men det regnet jeg uansett med.
Kan med det sterkeste anbefale dette til andre!
Workation

2 sierpnia 2025

Hei Filip,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Så godt å høre at du har hatt så positive erfaringer med Renewence, både når det gjelder blodprøver og energinivå. Smaken kan absolutt være uvant i starten, men vi er glade for at fordelene veier opp.

Vi setter stor pris på anbefalingen din, og det motiverer oss til å fortsette å levere produkter av høy kvalitet.

Ønsker deg fortsatt masse energi og gode resultater fremover!

Beste hilsen,

Oceniono na 4 z 5

Umidelbar virkning😁

Jeg er kjøkkensjef og jobber noen måneder vell over 300 timer i måneden. Jeg har vært meget sliten i det siste og har bare ønsket å sove, begynte med renuwence og merket umidelbar virkning, jeg har mere energi, maten proseseres bedre, ikke sliten lengere. Et fantastisk produkt og smaker bra, grunnen til ikke 5 stjerner er at produktet er veldig kornete så jeg liker ikke selve drikken, blandet det nå bare med 2 dl vann da det går fortere ned.

24 lipca 2025

Heisann!
Tusen takk for at du deler en så ærlig og utfyllende tilbakemelding. Det er fantastisk å høre at Renewence har gitt deg mer energi og overskudd i en travel hverdag som kjøkkensjef – det setter vi stor pris på å høre.

Vi tar også med oss innspillet ditt om konsistensen. Slike tilbakemeldinger er verdifulle for oss når vi jobber med videre utvikling av produktet.

Takk igjen for at du deler opplevelsen din – og lykke til videre med den hektiske jobbhverdagen! 😁

Oceniono na 1 z 5

Fikk aldri den første pakka

Fikk aldri den første pakka! De nekter svare på mail, ingen tlf nummer. Og sender meg nye pakker samt innkasso???????

1 czerwca 2025

Hei Ine Michelle,
Takk for at du deler opplevelsen din. Vi beklager virkelig at du ikke har mottatt første pakken, og at du samtidig har opplevd problemer med kommunikasjon og oppfølging. Dette skal selvsagt ikke skje.

Dersom saken fortsatt ikke er løst, håper vi du vil kontakte oss hello@renewence.com, slik at vi kan undersøke bestillingen din, stoppe eventuelle feilaktige leveranser og finne en løsning på fakturaene.

Vi tar tilbakemeldinger som dette på største alvor og jobber kontinuerlig med å gjøre både kundeservice og leveringsrutiner bedre.

Renewence

Oceniono na 4 z 5

Enkel service, men oppblåst etter inntak

Bestilte prøvepakke og sendte mail om oppsigelse med engang som ble raskt svart opp. Selve produktet er enkelt å administrere, god smak og mye bra i «ett»
, men jeg har aldri vært så oppblåst i magen som etter jeg begynte.

18 lipca 2025

Hei Karoline,
Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss💚 Vi er glade for å høre at du fikk rask oppfølging fra kundeservice, og at du liker både smaken og hvor enkelt produktet er å bruke.

Samtidig er det kjipt å høre at du opplevde ubehag med oppblåst mage. Vi setter stor pris på at du deler både positive og negative sider – det hjelper oss å forbedre oss.

Oceniono na 1 z 5

Sto ingenting om månedens betaling og…

Sto ingenting om månedens betaling og får en faktura på 1600 og går ikke Ann å avslutte eller kontakte firmaet

1 lipca 2025

Hei,
Takk for at du deler opplevelsen din. Vi beklager virkelig at informasjonen rundt pris og abonnement har opplevdes uklar, og at du har hatt problemer med å komme i kontakt med oss. Det skal selvsagt være enkelt både å få hjelp og å avslutte et abonnement.

Dersom saken din fortsatt ikke er løst, er det bare å kontakte oss på hello@renewence.com, så vi kan rydde opp og hjelpe deg direkte.

Vi tar tilbakemeldinger som dette på alvor, og jobber kontinuerlig med å gjøre både betalingsinformasjon og kundeservice mer tydelig og tilgjengelig.

Merker effekten etter 3uker

Merker effekten etter 3uker. Bedre søvn, raskere restitusjon og mere energi. Kjøpte en prøve pakke, så fikk jeg 2månd bruk automatisk tilsendt etter det💸. Sa opp etter jeg fikk 2pakker. Hvis søvn og energi kvaliteten går ned, så skal jeg vurdere og starte opp igjen. Hvis man skal sammenligne Renewence med annet kosttilskudd så får du mye for pengene her. Prøv og kjøp tilsvarende kosttilskudd som innerholder like mye vitaminer og minneraler. Så kommer du godt over 3X i pris. Anbefaler de som trener ekstremt hardt, og de som sliter med og få i seg variert kosthold. Kundeservice angående oppsigelse ble besvart raskt.

7 maja 2025

Hei Øystein,
Tusen takk for en konstruktiv tilbakemelding. Veldig godt å høre at du har opplevd bedre søvn, raskere restitusjon og mer energi etter tre uker. Vi setter også pris på at du trekker frem både kundeservice og verdien i produktet.

Vi forstår at du valgte å si opp etter to pakker, men skulle du ønske å starte opp igjen, er du alltid velkommen tilbake. Takk igjen for anbefalingen – det betyr mye for oss!

Vennlig hilsen

Oceniono na 2 z 5

Quality and service are terrible.

The taste is very artificial especially because of sweeteners. Can cause skin irritation, redness and itching. Support is difficult to reach, all rules are unclear and hidden. Payment due can appear before delivery date. No confirmation of subscription came. Didn’t notice any difference after one month, by the end of month appeared skin irritation. I hope they get information and communication on a better level than possible to review the feedback, but for now.

3 maja 2025

Hi Olga,
Thank you for taking the time to share your detailed feedback. We are truly sorry to hear about your negative experience with both the product and our customer service.

We take any reports of side effects like skin irritation very seriously and would like to look into this further. Our products are developed in line with current regulations, but we understand your concern and want to follow up on your specific case.

If your issue has not yet been resolved, please reach out to us at renewence.com, so we can assist you with your subscription and payments.

We appreciate your honest feedback, as it helps us improve both our product and our service.

Best regards,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej