Den intime stemning og fantastiske solist/ Sanne Salamonsen. Remisen er et fantastisk sted , sikke rammer , sikke personale. Det hele spiller, og man får en fantastisk musikoplevelse!! Det her var on... Zobacz więcej
Fantastisk koncert med Jacob Dinesen Remisen er et dejligt sted at komme og alt fungerer perfekt eneste lige minus er at man ikke kan få en god mørk øl.
Reakcja na opinię
Det var en kanon oplevelse med vores allesammens “Rock Mama”⭐️ Sanne og band leverede varen🫶🫶 👏👏🎸🎸 Remisen er et fantastisk sted - som vi her i Brande er meget stolte af❤️.
- Centrum konferencyjne
- Hala montażowa
- Centrum konferencyjno-rozrywkowe
- Hala festiwalowa
- Klub z muzyką na żywo
Napisane przez firmę
RemisenBrande er et kultur- og konferencecenter, der kan rumme en bred vifte af events, såsom konferencer, messer, bryllupper, fotosessions, kunstudstillinger, konfirmationer og rundvisninger. RemisenBrande er et historisk monument fra en svunden tid, der oser af nostalgi, hvilket sætter en helt speciel ramme omkring de mange arrangementer i huset.
Remisevej 1, 7330, Brande, Dania
- mail@remisenbrande.dk
- www.remisenbrande.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Den intime stemning og fantastiske…
Det her var once in a lifetime!!
Fantastisk aften med Sanne og veninder…
Fantastisk aften med Sanne og veninder i byens hyggeligste sted 💃
Altid venligt personale🥰
Simply the best
Det var en kanon oplevelse med vores allesammens “Rock Mama”⭐️
Sanne og band leverede varen🫶🫶 👏👏🎸🎸
Remisen er et fantastisk sted - som vi her i Brande er meget stolte af❤️.
Dejligt sted
Dejligt sted, det bedste er at det er et super sted for intimkoncert. Dog kunne der invisteres i bedre stole?
En mega fed koncert.
En mega fed koncert. En fed lyd👍
Glade og serviceminded personale.
Styr på det hele.
Tak for en fed oplevelse 👍
Fantastisk koncert med Jacob Dinesen…
eneste lige minus er at man ikke kan få en god mørk øl.

Odpowiedź od RemisenBrande
Var til Jacob Dinesen akustic den…
Var til Jacob Dinesen akustic den 11/4-2026
Det var en total FED koncert
Super god lyd
Skønt personale
Kan varmt anbefale Remisen i Brande ☺️

Odpowiedź od RemisenBrande
Jacob Dinesen og band gjorde det til…
Jacob Dinesen og band gjorde det til endnu en fantastisk oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer i Remisen, fantastisk bevaring af en gammel remise, akustikken var bare i top. Meget venlig personale.👍🎼🎸
Lige været til Jacob Dinesen koncert
Lige været til Jacob Dinesen koncert, og også været til flere andre koncerter i Remissen. Det er mit YNDLINGSSTED, da alt klapper her, det er et lille hyggeligt og intimt sted, og desuden er lyden helt fantastisk. 👏🎼😍 Kommer snart igen. 👏
En rigtig god koncert i en pragtfuld…
En rigtig god koncert i en pragtfuld kulisse.
Personalet får 10 stjerner ud af 10…
Personalet får 10 stjerner ud af 10 mulige
Super hyggeligt sted

Fantastisk setup
Fantastisk setup, arrangement og oplevelse, stolt af at bo i Ikast-Brande kommune og vise hvad vi kan.
Super god aften 👍
Et helt fantastisk hus med et utal af…
Et helt fantastisk hus med et utal af muligheder for events, private fester, live-tv og meget andet. Stolt over at bo i Brande med sådan et skønt kulturhus, skaber fantastiske oplevelser i vores dejlige by. 👍🥰🌞🤩
Det var fabelagtig godt arrangeret
Det var fabelagtig godt arrangeret - der var god mad mellem de 2 optagelser og masser af personale, så man nåede at få mad og drikke i en forholdsvis kort pause mellem News & Co og Tirsdagsanalysens start.

Odpowiedź od RemisenBrande
Remisen Brande er et fantastisk…
Remisen Brande er et fantastisk historisk sted. Du bliver altid mødt af venlig og smilende personale. Når man besøger stedet for at få en musikalsk oplevelse er der god lyd og uanset hvor jeg har siddet har jeg altid haft god udsyn til scenen! Jeg syntes at det er et fantastisk at høre musik og de har et ret godt program

Odpowiedź od RemisenBrande
Det er bare det hyggeligste sted i…
Det er barer det hyggeligste sted i Brande, til solo koncerter.👏
Altid god betjening 👌

Dårlig siddeplads.
Lars gjorde det virkelig godt. Men den ene af os, sad så man ikke kunne se Lars pga en stolpe. Det giver ikke den samme oplevelse som hvis man kunne se ham.
Første gang vi har været til koncert hvor man ikke kunne se kunstneren. En ærgerlig oplevelse.

Odpowiedź od RemisenBrande
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.