Ree Park Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en virkelig fantastisk oplevelse i Ree Park og blev faktisk meget positivt overraskede. Hele parken er utrolig flot, velholdt og gennemtænkt, og alt fremstår næsten som nyt. Der er en helt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi var 3 personer der havde fornøjelsen af at skulle overnatte i Ree Park. Vi skulle overnatte i Night Explorer Africa. Hvis man forventer en hytte med rigtig meget plads, så bliver man skuffet, og ma... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Den bedste oplevelse vi havde var efter lukketid når man selv kunne gå rundt og udforske parken alene det er en beskrivelse som vi aldrig vil glemme det var fantastisk vi sov i kamel hytten super hy... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ree Park er det eneste sted i Danmark, hvor man kan se geparder. Det er hovedårsagen til at jeg kommer der. Er man dårlig gående kan man købe billetter til toget og så kører man gennem Nordamerika... Zobacz więcej

1. Wesołe miasteczko

Napisane przez firmę

Besøg Ree Park Safari og få et uforglemmeligt oplevelse i dyrenes spændende verden. Tag på Safaritur gennem fire kontinenter og oplev bl.a. den afrikaske savanne med vilde oplevelser og facinerende aktiviteter.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 12% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 463

Napisz recenzję

Hyggeligt

Hyggeligt, let tilgængeligt, lokalt og godt selvom der er koldt udenfor!

28 marca 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os i Ree Park. Det glæder os meget at høre, at dit besøg har levet op til dine forventninger 😊

Oceniono na 3 z 5

Det var tilsyneladende for koldt for…

Det var tilsyneladende for koldt for dyrene til at være aktive.
Det var til most man både tog, en togtur og en safari tur for at se dyrene og det syntes vi ikke vi ville betale for, så ikke det besøg vi havde håbet på, når man nu også kommer fra Sjælland

4 kwietnia 2026

Tusind tak for din anmeldelse ⭐⭐⭐

Vi arbejder hele tiden for at at forbedre og gøre oplevelsen for vores gæster endnu bedre, og din feedback har derfor stor betydning for os, så tusind tak for det.
Det skal dog siges at vi dog ikke kan bestemme over dyrene og de har store anlæg at bevæge sig i rundt i også. :)

Dog håber vi at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen til en mindre kold dag, hvor I har muligheden for at se flere dyr🦒🌿

Synes bare 60 kr

Synes bare 60 kr. pr. person ved toget og safari er lidt dyrt, hvis man sammenligner med Givskud Zoo, hvor man kan køre så mange gange på safari, som man lyster.

4 kwietnia 2026

Tusind tak for din anmeldelse ⭐⭐⭐

Dog skal det også nævnes at Ree Park og Givskud Zoo er to forskellige parker, med forskellige aktiviteter - og vi tilbyder ikke helt de samme oplevelser.
Men vi er meget taknemmelig for at du tog dig tid til at skrive og vi tager din besked til os.

Fantastisk tur

Fantastisk tur, intet mindre.
Det var især spændende for min snart 3 årig.

Dog - Jeres toiletfaciliteter - Jeres pusleborde er vakkelvorne, og der trængte til lidt rengørring.

Men udover det en dejlig tur.

Oceniono na 5 z 5

Hyggelig dag med mange dejlige…

Hyggelig dag med mange dejlige oplevelser og mange dyr med unger
Ikke meget ventetid på mad og rene toiletter

Flot lavet til dyrene

Flot lavet til dyrene. De har det godt.
Dygtige guider Interessant historier

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Vi brænder for at skabe gode og mindeværdige oplevelser for vores gæster og vigtigst skabe de bedste forhold for vores dyr, så tusind tak for at anerkende det som vi brænder for.

Oceniono na 2 z 5

Ree-park er alt i alt fin nok men…

Ree-park er alt i alt fin nok men kommer man i påsken hvor parken åbner som vi gjorde fremstår den slidt og træt nogle steder under hvad der ligner ombygning stier og “forlystelser” spærret af og mange af dyrene er endnu ikke blevet lukket ud og nogle bure ser ud som om der ikke kommer dyr i foreløbig / aldrig !! Det var virkelig skuffende og slet ikke pengene værd at køre med familien fra Fyn til Ree-park. Prisen på mad ligger også i den høje ende og når man så skal stå i kø 45 minutter for derefter at vente 35 minutter på sin mad så hjælper det ikke på den positive stemning. Der er klart plads til forbedringer i Ree-park. Men finder de ud af det er det sikkert alle pengene værd.

Hej Michala

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, det sætter vi stor pris på.

Jeg er virkelig ked af at høre, at jeres besøg ikke levede op til forventningerne, især når I har taget turen hele vejen fra Fyn. Det forstår jeg godt er skuffende.

Påsken ligger meget tidligt på sæsonen, og der kan desværre være områder, som stadig er under klargøring efter vinteren, ligesom nogle dyr først bliver lukket ud, når forholdene er helt optimale for dem. Det ændrer dog ikke på, at jeres oplevelse skal være god, og det er tydeligt, at vi ikke er kommet helt i mål her.

Ventetiden på maden lyder også alt for lang, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Det tager vi med videre i vores arbejde med at forbedre flow og kapacitet i travle perioder.

Vi tager din feedback meget seriøst, og den er værdifuld for os i forhold til at blive bedre.

Jeg vil meget gerne finde en løsning for jer, så I får en bedre oplevelse med Ree Park. Du er meget velkommen til at sende mig dine oplysninger, så ser jeg på, hvordan vi bedst kan følge op på jeres besøg.

Tak igen for din ærlige feedback, vi ser frem til at kunne rette op😊

Bedste hilsner
Pierre

Oceniono na 2 z 5

Parken er fantastisk og begge børn…

Parken er fantastisk og begge børn elsker det. Men er ved at være noget træt af at jeg sidste år, tilmeldte mig automatisk fornyelse, på alle 4 reekort men der kun blev fornyet 1 af dem , og fik af vide det var mit kort der er noget galt med. Efter flere mails frem og tilbage får jeg afvide at jeg bliver nød til at bestille på ny altså de 3 af dem som ikke er blevet fornyet. Der gør jeg og det virker fint men nu er der så stadig problemer med det der blev fornyet, for det står som ikke i brug... forstår virkelig ikke hvad der sker.. det skulle gøre det hele så nemt at bruge kortet men når det ene står som ikke aktiv jan jeg heller ikke bruge det i tivoli, eller andre steder. 😔

Hej Louise

Tusind tak for din besked og hvor er det dejligt at høre, at parken er et hit hos børnene 😊 Glæd jer til denne sommer, hvor der kommer to nye legepladser

Det lyder til gengæld virkelig frustrerende med jeres ReeKort, og det forstår jeg godt, at du er træt af. Det skal selvfølgelig bare fungere – og det får vi også styr på.

Vi finder naturligvis en løsning på det her 👍
Jeg vil meget gerne hjælpe dig helt i mål, så alle jeres kort fungerer, som de skal – også det der lige nu står som inaktivt.

Vil du sende os en mail til info@reepark.dk

Så går vi ind og gennemgår det hele med det samme og sørger for, at det bliver løst hurtigst muligt.

Vi skal nok få det til at spille igen 💪😊

Bedste hilsner
Pierre

Wunderschöner Tierpark

Wunderschöner Tierpark. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Es ist alles gepflegt, die Tiere haben große Gehege und wirken auch zufrieden und nicht gestresst. Tolle Wege die man erkunden kann. Besser geht es kaum.

Altid hyggelig og rart

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os i Ree Park. 😊

Oceniono na 4 z 5

Parken er rigtig god og hyggelig

Parken er rigtig god og hyggelig. Dejligt at se at dyrene har så meget plads
Dog skal det siges at jeres hundeparkering, godt kunne gøres bedre. Ingen steder på hjemmesiden eller i parken, står hvor man skal henvende sig, for at få en lås. I 1. omgang vidste de ved indgangen ikke at man skulle have en lås med, det var først da vi kom tilbage og spurgte specifikt om de havde en lås, at vi fik en

Oceniono na 3 z 5

Selve parken er hyggelig og…

Selve parken er hyggelig og overskuelig. Men personalet i kioskerne er en del langsomme til at eksekvere ordrene

Det glæder os at høre, at du samlet set har haft et godt besøg,

Stjerneløb i zoo

Anlæggene var gode og dyrene virkede afslappede. Godt med flere måder at se dyrene på - tog/safaribil/broer/ gangstier. Ligeledes var junior safari godt dog bedre styr på køkultur såsom enten kun forudbestilling eller betal direkte, da det gav unødvendigt ventetid.

Kortet var misvisende og forvirrende. Pusleplads var ikke noteret for toiletter, legepladser svære at finde mv.

Udkørsel for parkering manglede guide med pile/skilte da det var forskelligt fra indkørsel.

Personalet var søde, hjælpsomme og nemme at få fat i.

Det glæder os at høre, at du samlet set har haft et godt besøg,

Pænt og rent

Pænt og rent
Personalet er imødekommende.

1 kwietnia 2026

Oceniono na 5 z 5

Min mand glemte sit betalingskort og en…

Min mand glemte sit betalingskort og en medarbejder gemte den til os så at vi fik den tilbage og så har vi også fået venlig hjælp med at ķøbe vores billetter online

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen 🦒🌿

Oceniono na 5 z 5

Virkelig fin park og flot tur i jeep

Virkelig fin park og flot tur i jeep. Mine børn på 7 og 8 var meget begejstrede. Man har virkelig fornemmelsen af, at dyrene har det godt i parken. Kan klart anbefales.

1 kwietnia 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Vi brænder for at skabe gode og mindeværdige oplevelser for vores gæster og vigtigst skabe de bedste forhold for vores dyr, så tusind tak for at anerkende det som vi brænder for, vores dyr.

Oceniono na 3 z 5

Fantastisk tur i parken med børnebørn

Fantastisk tur i parken med børnebørn, men to ting sprang i øjnene, den nye café, skal ganges op med 3-4 for at følge med i spidsbelastning, og så ville vi have opgraderet vores billet til et reekort med automatisk fornyelse- det ku ikk lade sig gøre ? Jeg spurgte, hvor står det? Ingen forklaring- så derfor kun 3 stjerner

31 marca 2026

Tusind tak for din anmeldelse ⭐⭐⭐

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os i Ree Park. Det glæder os at høre, at du samlet set har haft et godt besøg, selvom der også kan have været elementer, som ikke fuldt ud levede op til dine forventninger, hvilket kun er dejligt at du skriver så vi har mulighed for at forbedre os.

Vi arbejder hele tiden for at at forbedre og gøre oplevelsen for vores gæster endnu bedre, og din feedback har derfor stor betydning for os.

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse og virkelig en super dyrepark. Dejlig god plads og fed oplevelse med overnatning. Meget servicemindet personale, som man kan mærke brænder for dyrene.

28 marca 2026

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej