Banner for Reducero Låneförmedling

Reducero Låneförmedling Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Fick 26st SMS på en och samma dag från Reducero. 6st på förmiddagen och sedan resterande på loppet av 10 minuter på kvällen. 5 av dem på mindre än 1 minut. Och de flesta av dem kom efter jag skickad... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag är verkligen supernöjd. Denniz hjälpte mig på ett fantastiskt sätt och gav tydliga, ärliga och väldigt hjälpsamma råd. Han gick över förväntan och jag kände verkligen att han brydde sig om att... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fick hjälp att få ned min månadskostnad för ca ett halvår sedan men de va lite hög ränta fortfarande. Nu ringde dom igen för att hjälpa mig igen för att få till en lägre ränta och ökad amortering på... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service och rådgivning! Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fått från Linus på Reducero. Han var professionell, tydlig och väldigt hjälpsam genom hela processen. Tack vare hans rådgiv... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Finansowanie samochodów
  2. Fundusze inwestycyjne
  3. Pośrednik ubezpieczeniowy
  4. Agencja kredytowa
  5. Pozabankowe usługi finansowe

Napisane przez firmę

Reducero är en jämförelsetjänst för lån som hjälper dig att jämföra lån helt kostnadsfritt. Vårt mål är att göra lånemarknaden mer transparent och ge dig som kund bättre insyn i vilka alternativ som finns tillgängliga när du behöver ett privatlån eller omförhandla dina villkor. Genom Reduceros lånejämförelse kan du jämföra erbjudanden från flera banker och långivare samtidigt - med endast en kreditupplysning via UC. Ansöker du om lån får du ta del av olika erbjudanden på ett smidigt och överskådligt sätt, så att du enklare kan fatta ett välgrundat beslut utifrån din ekonomi, dina behov och de bästa villkoren för dig. Under hela processen finns vi tillgängliga tillsammans med våra rådgivare som gärna hjälper dig om du behöver det. Vi samarbetar med banker och långivare på den svenska marknaden för att ge dig ett brett urval av låneerbjudanden. Samtliga samarbetspartners står under relevant tillsyn och följer gällande regler och krav för kreditgivning. Därför kan du känna dig trygg när du jämför lån genom Reducero.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 34

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Väldigt på som alla försäljare men…

Väldigt på som alla försäljare men vägrade svara efter första samtalet, jag skulle ju få erbjudande skickat på mailen. Efter minst 2 UC kom det en länk som man kan logga in på och kolla erbjudanden. Det fanns ETT med över 10% ränta som knappast är bättre än jag har. Tog bort mig själv från hemsidan så jag räknar med att det inte blir några fler UC. Mest irriterande är att det inte ens fanns något att jämföra enligt det jag ville ha så dom kunde lagt ner från första början. Snart är halva Sverige blockerat om dom fortsätter använda vanliga nummer.

25 kwietnia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Hej Zack, och tack för ditt omdöme!

Våra partners och långivare delar enbart på 1 UC, och vad gäller räntan så baseras ju den på din kreditvärdighet, du får jättegärna ringa in till mig så kan jag förklara det i mer detalj!

Oceniono na 5 z 5

Det gick lätt och smidigt att ordna…det gick lätt och smidigt att ordna lånet.

Det gick lätt och smidigt att ordna lånet. Rasmus hjälpe mig att fixa lånet åt mig vilket jag är mycket nöjd med hans hjälp.

2 maja 2024

Tack för ditt omdöme!

Skönt att höra att det gick lätt och smidigt att ordna lånen! Jag ska hälsa detta vidare till Rasmus att du är nöjd med hans hjälp!

kundservice@redcuero.se

Oceniono na 5 z 5

Oliver gav en väldigt tydligt och…

Oliver gav en väldigt tydligt och tryggt bemötande!

2 maja 2024

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Tack för ditt omdöme Sebastian!

Kul att höra att Oliver kunde hjälpa dig och att du blev trevligt bemött! Hoppas att allt går fortsatt bra med ditt nya lån!

Oceniono na 5 z 5

Bra vägledning hela vägen och trevligt…

Bra vägledning hela vägen och trevligt bemötande. Bra också att jag fick återkoppling tills allt var klart. Stort tack!!

25 kwietnia 2024

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Tack för ditt omdöme Kristina!

Jag ser att Theodor lyckades hjälpa dig med lånen denna gången! Kul att du haft en bra upplevelse med oss!

Har haft Rasmus förrut

Har haft Rasmus förrut, gillar inte att gå igenom papper osv men han förklarar alltid enkelt och gör att de känns värt de att se över direkt så slipper man sitta själv med de och ger ett bra intryck och förtroende. Inte påstridig. Lugn och håller sig till ämnet.

24 kwietnia 2024

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Tack för ditt omdöme Charlotte!

Vad kul att höra att Rasmus kunde hjälpa dig med lånen denna gången! Vi försöker alltid göra processen så enkel som möjligt, så skönt att höra att det hela gick enkelt och smidigt för dig!

Oceniono na 5 z 5

Fick ett bra bemötande från start och…

Fick ett bra bemötande från start och bra hjälp!

22 kwietnia 2024

Tack för ditt omdöme!

Jag ser att vår rådgivare Mona hjälpte dig denna gången med lånen! Kul att vi har kunnat vara behjälpliga och att du blir nöjd med ditt nya lån!

Trevlig förmedlare

Trevlig förmedlare. Lite dåligt ljud i samtalet. Bra information

18 kwietnia 2024

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Tack för ditt omdöme Thomas!

Jag ser att vår rådgivare Theodor lyckades hjälpa dig med lånen! Kul att du är nöjd!

020-113341

Oceniono na 5 z 5

Rasmus hjälpte mig att lägga om mina…

Rasmus hjälpte mig att lägga om mina lån så jag får bättre månadskostnad framöver

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Hej och tack för ditt omdöme,

Vad kul att höra att Rasmus kunde hjälpa dig att komma ner i kostnad. Jag ska föra detta vidare till Rasmus så att han får ta del av ditt omdöme!

Oceniono na 5 z 5

Reducero helped me lower my loan's…

Reducero helped me lower my loan's interest rate, and I'm happy with the results. Oliver provided exceptional assistance throughout the process, making it smooth and stress-free. Highly recommended!

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Hi! Thank you for your review!

Great to hear that we was able to find you a lower interest rate and that you are happy with us!

Alvin

Alvin, en stjärna, har hjälpt till med proffsighet och väldigt bra kundbemötande. Supertrevligt!

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Tack för ditt omdöme Susanne!

Ja Alvin är verkligen en stjärna, en riktig guldgosse! Jag ska föra detta vidare till honom så att han får ta del av de fina orden!

Oceniono na 5 z 5

Rasmus på Reducero var väldigt trevlig

Rasmus på Reducero var väldigt trevlig, hjälpsam. Allt gick smidigt och lätt och han stöttade mig hela vägen.

12 kwietnia 2024

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Tack för ditt omdöme Sonny!

Kul att vi har kunnat hjälpa dig med lånen denna gången och att du haft ett bra samtal med Rasmus här hos oss!

Oceniono na 1 z 5

Dom vet ej vad ett nej betyder det…

Dom vet ej vad ett nej betyder det efter två kreditupplysningar kom med ett bra ränta men något med bankens villkor fick mig att avstå och då ändrades tonen från rådgivaren till oteknisk otrevlig istället för att säga hej då

10 kwietnia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Vad tråkigt att höra att du haft en dålig upplevelse av oss. Du får jättegärna ringa in till oss på 020-11 33 41 så att jag kan hjälpa dig reda ut vad det är som hänt!

Oceniono na 5 z 5

Väldigt bra service och uppföljning av…

Väldigt bra service och uppföljning av Johan.

5 kwietnia 2024

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Tack för ditt omdöme Jeanette!

Jag ska se till så att Johan får ta del av din recension, och återkom gärna om du behöver hjälp med något annat!

Oceniono na 5 z 5

Serviceinriktad personal med vänliga…

Serviceinriktad personal med vänliga bemötande

3 kwietnia 2024

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Hej Atousa och tack för ditt omdöme!

Vi eftersträvar alltid att ha ett trevligt bemötande mot våra kunder så det gläder oss att du haft ett bra samtal med oss!

Kundservice@reducero.se

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej