Banner for Reducero Låneförmedling

Reducero Låneförmedling Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Fick 26st SMS på en och samma dag från Reducero. 6st på förmiddagen och sedan resterande på loppet av 10 minuter på kvällen. 5 av dem på mindre än 1 minut. Och de flesta av dem kom efter jag skickad... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fick hjälp att få ned min månadskostnad för ca ett halvår sedan men de va lite hög ränta fortfarande. Nu ringde dom igen för att hjälpa mig igen för att få till en lägre ränta och ökad amortering på... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service och rådgivning! Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fått från Linus på Reducero. Han var professionell, tydlig och väldigt hjälpsam genom hela processen. Tack vare hans rådgiv... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Finansowanie samochodów
  2. Fundusze inwestycyjne
  3. Pośrednik ubezpieczeniowy
  4. Agencja kredytowa
  5. Pozabankowe usługi finansowe

Napisane przez firmę

Reducero är en jämförelsetjänst för lån som hjälper dig att jämföra lån helt kostnadsfritt. Vårt mål är att göra lånemarknaden mer transparent och ge dig som kund bättre insyn i vilka alternativ som finns tillgängliga när du behöver ett privatlån eller omförhandla dina villkor. Genom Reduceros lånejämförelse kan du jämföra erbjudanden från flera banker och långivare samtidigt - med endast en kreditupplysning via UC. Ansöker du om lån får du ta del av olika erbjudanden på ett smidigt och överskådligt sätt, så att du enklare kan fatta ett välgrundat beslut utifrån din ekonomi, dina behov och de bästa villkoren för dig. Under hela processen finns vi tillgängliga tillsammans med våra rådgivare som gärna hjälper dig om du behöver det. Vi samarbetar med banker och långivare på den svenska marknaden för att ge dig ett brett urval av låneerbjudanden. Samtliga samarbetspartners står under relevant tillsyn och följer gällande regler och krav för kreditgivning. Därför kan du känna dig trygg när du jämför lån genom Reducero.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 34

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Avråder er från reducero örebro

Pratade med en säljare som sa han hette Anton från reducero örebro. Var okunnig och sa att jag skulle få billigare lån. Men det jag sedan blev presenterad av en rådgivare vid namn daniel var sämre lånevilkor än jag hade sedan tidigare. Sen var han väldigt mycket på och försökte att sälja in allt lurar fast han visste det var sämre lånevilkor än jag hade tidigare. Kunder undvik företaget gå via ett annat företag inte reducero ÖREBRO!!!

8 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

OTROLIGT BRA SERVICE OCH FANTASTISK…

OTROLIGT BRA SERVICE OCH FANTASTISK ENGAGERAD PERSONAL!

Jag hade tur med att få Neo Lindberg som kontakt och det underlättade för mig att få en tydlig bild på min ekonomi genom att var tålmodig och pedagogisk på en otroligt bra sätt.

Flera anställda som honom och ni får the dream team

13 stycznia 2026

Omdöme- Denniz

Jag är verkligen supernöjd. Denniz hjälpte mig på ett fantastiskt sätt och gav tydliga, ärliga och väldigt hjälpsamma råd. Han gick över förväntan och jag kände verkligen att han brydde sig om att jag skulle få det bästa möjliga alternativet.
Professionell, snabb med svar och förklarar allt på ett lugnt och tydligt sätt.
Stort tack för en riktigt grym service.
Rekommenderas varmt!

30 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Jag hade en verkligt fantastisk…

Jag hade en verkligt fantastisk upplevelse med Reducero när jag konsoliderade flera mindre lån till ett. Deras agent var väldigt vänlig och professionell, och han visste alltid vad han pratade om. Han gjorde alla beräkningar på plats och berättade exakt vilket datum pengarna skulle finnas på mitt konto, bravo till dem.

Med vänliga hälsningar, Reducero

17 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Bra bemötande och väldig mån om att det…

Bra bemötande och väldig mån om att det skulle vara bra. Visade klart och tydligt att han inte jobba för banken utan ett bra avtal för mig

3 września 2025

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Kul att du är nöjd. Skall hälsa Daniel vad du skrev.
Hoppas du får en fin dag// Andreas

Oceniono na 1 z 5

Blev uppringd och skulle få hjälp att…

Blev uppringd och skulle få hjälp att lägga om ett privat lån från en bank till en annan.
Men dom löste aldrig det gamla lånet så där stod jag med två lån helt plötsligt.
Och fick massa mejl om att mitt kreditkort väntar på att accepteras som jag aldrig bett om att få.
Har inte fått någon återkoppling heller.
Mycket dålig och oseriöst tjänst.
Lägg på när dom ringer bara!

29 lipca 2025

Hejsan Rasmus,
Vad tråkigt att du inte är nöjd. Ring gärna tillbaka till oss så skall vi försöka hjälpa dig. tel: 020113341.

Oceniono na 1 z 5

Företaget bryr sig inte om…

Företaget bryr sig inte om NIX-registret och slutar inte ringa även om det påpekas.

21 sierpnia 2025

Hej Torbjörn,
Vi köper alltid nummer som inte är nixade.
Om du ringer mig på 073-8131220
Då kan jag se om du är nixad och lägga ditt nummer på vår spärrlista om du vill.

Önskar dig en fin dag// Andreas Ericsson COO Reducero

Malte Danielson skulle få 5/5

Malte Danielson skulle få 5/5
Han är super profisionellt
Mkt nöjd kund
Ahmed Alismee

11 sierpnia 2025

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Vad roligt att du är nöjd.
Skall berätta för Malte vad du skrev.

ha en fin dag// Andreas

Jag fick hjälp av Daniel Ralston

Jag fick hjälp av Daniel Ralston, lån- och försäkringsrådgivare på Reducero AB.
Han genomförde en riktigt skicklig och professionell förhandling som ledde till ett mycket bra resultat för mig.
Daniel var tydlig, lyhörd och effektiv genom hela processen.

Jag rekommenderar honom starkt!

7 sierpnia 2025

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Vad roligt att du är nöjd med Daniel.
Jag skall berätta vad du skrev.

Oceniono na 5 z 5

Daniel i Örebro har varit jättebra att…

Daniel i Örebro har varit jättebra att ha att göra med. Han har guidat mej med kunskap o tålamod o varit jättetrevlig.. Helt klart rätt man på rätt plats! Var rädd om honom!!

16 lipca 2025

Hejsan Tina,
Kul att du är nöjd med Daniel,
Han kommer bli glad för vad du skrev.

Oceniono na 5 z 5

“Fantastisk service och bra bemötande”

🌟🌟🌟🌟🌟
Jag fick fantastisk hjälp av Reducero! En mycket trevlig och professionell rådgivare ringde mig och guidade mig genom hela processen. Han var lugn, tydlig och väldigt hjälpsam – jag kände mig trygg direkt.

Tack vare honom kunde jag samla alla mina lån till ett enda, vilket gör det mycket enklare för mig varje månad. Nu har jag bara en faktura att tänka på istället för flera olika, och det känns som en stor lättnad.

Kan varmt rekommendera Reducero till alla som vill få bättre koll på sin ekonomi!

13 lipca 2025

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Vad roligt att nu är nöjd.
Andreas Reducero

Låter en aldrig vara

Låter en aldrig vara! Ringer upprepade gånger. Blockerar men då ringer dom från nytt nummer. Mailar varje vecka! Bett dom ta bort mig men dom fortsätter terrorisera!! Trött på erat ” oj det var olyckligt maila in så ser vi till att ta bort dig”

10 lipca 2025

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Det låter verkligen inte bra, om du mailar mig din email och mobilnummer så skall jag lägga dem i spärrlistan.
Andreas Ericsson COO
Andreas.ericsson@reducero.se

Smooth and well prepared

A very smooth and well prepared experience.

2 lipca 2025

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Tack vad roligt att du är nöjd.
Önskar dig en fin dag// Andreas Reducero AB

Oceniono na 5 z 5

Väldigt stort tack till Linus som…

Väldigt stort tack till Linus som hjälpte mig få ner min ränta och samla mina lån

2 czerwca 2025

Odpowiedź od Reducero Låneförmedling

Linus kommer bli glad när jag berättar vad du har skrivit.

Önskar dig en fin dag// Andreas Reducero

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej