Recharge.com Recenzje 94 709

3,8

Możliwość doładowania do Aldi talka wszędzie to 1000/10 to super ale opłaty dodatkowe że doładowuje za 20€ a płace ponad 21€ to trochę za drogo. W Polsce nawet grosza więcej bym nie zapłacił, ale Niem... Zobacz więcej

Doładowanie telefonu niby prosta, banalna rzecz, a jednak niekoniecznie, mam włoską kartę SIM iliad, jak się okazuje nie mogę jej doładować poprzez bank polski w którym mam konto i tu przyszedł mi z p... Zobacz więcej

Strona jest problematyczna i nie jasna kupuje z niej już trzeci raz doładowanie i tylko marnuje swoje pieniądze bo kod znów nie działa mimo wielu przeróżnych prób doładowania.Szczerze polecam inne str... Zobacz więcej

Bardzo szybka realizacja i przesłanie kodu . Już od dłuższego czasu kupuje tu kody do netflixa i nigdy nie miałem problemów. I jeszcze bardzo ważna rzecz.... brak dodatkowych opłat ,które występuj... Zobacz więcej

1. Operator sieci komórkowej

O Recharge.com

Here at recharge.com, we believe in living on your own terms. Whether you want to buy call credit internationally, enjoy your favourite tv shows and music, or play games, you are in control. We've made it our mission to ensure that buying digital credit is fast, safe and simple. recharge.com

Your one-stop-shop for call credit, prepaid credit, gift cards and so much more

Looking for support? Get in touch ⬇️
Do you have a question or need help with your order? Contact us at support@recharge.com for a quick reply. There are no problems, only solutions :)
Simple
Easy to use: Buy & send codes your way, receive them within 30 seconds.
Convenient
A Recharge for everyone | 750+ products on Music, Gaming, Prepaid Card, Streaming, and more.
Secure
Trusted by millions | +5 million happy customers around the globe (and counting).

We’re working hard on making it easy to support others safely, all over the world

It’s awesome that thousands of people stay connected every day by using our platform to top up their prepaid phones, or by sending top-ups to their friends and family

Want to top up your phone? Check. Want to top up a loved one's phone? You got it. We're here for those that love to help themselves and others. We offer safe payment options for your peace of mind, instant recharges for emergency needs and over 600 mobile operators for whoever needs mobile credit in your life.

3,8

Dobra

95 tys. recenzji

Zakupilam ostatnio kod za 10f nie…

Zakupilam ostatnio kod za 10f nie moglam go zaladowac bo byla wiadomosc ze jest juz wykozystany.Napisalam.Dostalam lakoniczna nic nie zmieniajaca wiadomosc i zwrotu 13 f razem z zakupem tez nie otrzymalam.Jestem bardzo niezadowolona

23 października 2025

Odpowiedź od Recharge.com

Przykro nam z powodu Twoich doświadczeń. Chcielibyśmy zbadać Twoją sytuację, ale niestety nie możemy tego zrobić bezpośrednio tutaj. Prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta za pomocą formularza kontaktowego na naszej stronie internetowej. Będą oni w stanie Ci pomóc. Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami, które pomogą nam ulepszyć nasze usługi. Z wyrazami szacunku, Recharge.com

Szybko i sprawnie

Zakup usług a właściwie odpowiednich kart był sprawny i bezproblemowy. Transakcja ekspresowa bez oczekiwania.
Usługa godna polecenia o każdej porze dnia i nocy.

20 października 2025

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywne opinie! Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z naszych usług i szybkości transakcji. Zawsze staramy się zapewnić naszym klientom najwyższą jakość obsługi. ⚡️😄 Z poważaniem, Recharge.com

Pomyłka przy zakupie

19 października 2025

Odpowiedź od Recharge.com

Przykro nam, że masz problemy z zakupem. Prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta za pośrednictwem naszej strony internetowej, abyśmy mogli pomóc. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna i pomoże nam ulepszyć nasze usługi. Z poważaniem, Recharge.com

Bezproblemowe doładowanie

14 października 2025

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że doładowanie przebiegło bez problemów. 😄 Jesteśmy tu, aby zapewnić Ci łatwe i szybkie doładowania! Z poważaniem, Recharge.com

Szybkość i łatwość obsługi

Szybkość i łatwość obsługi

15 października 2025

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej szybkości i łatwości obsługi. 💡✨ Z poważaniem, Recharge.com

Moje doładowanie Tesco Mobile za 10…

Moje doładowanie Tesco Mobile za 10 Funtów wystarczyło na niecałą dobę. Nie wiem, gdzie zniknęły GB i dlaczego nie mogłem wykonywać żadnych połączeń telefonicznych.

10 października 2025

Witam,
Przykro nam, że dane skończyły się tak szybko 😔. Należy pamiętać, że dane mobilne mogą być szybko zużywane w zależności od takich rzeczy, jak aktywność aplikacji w tle, automatyczne aktualizacje lub przesyłanie strumieniowe wideo. Możemy potwierdzić, że doładowanie zostało pomyślnie dostarczone ✅, więc skontaktuj się bezpośrednio z Tesco Mobile - będą mogli szczegółowo sprawdzić wykorzystanie danych.

Opinia

Wszystko ok polecam

12 października 2025

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Mamy nadzieję, że będziemy mogli Ci służyć jeszcze wiele razy! ⚡️😄 Z poważaniem, Recharge.com

Od ponad 2 lat kupuję w tym sklepie…

Od ponad 2 lat kupuję w tym sklepie doładowania i nie zamierzam kupować gdzie indziej. Prosty sposób zakupu, czy przez stronę, czy aplikację i NATYCHMIASTOWA realizacja zamówienia. Polecam po raz kolejny!!!!!

14 października 2025

Witam,
Wow, bardzo dziękujemy za lojalność i wspaniałą opinię! Cieszymy się, że jesteś z nami od ponad dwóch lat i że uważasz proces za łatwy i natychmiastowy. Twoja rekomendacja wiele dla nas znaczy 🙏

Niezawodność...

11 października 2025

Hello,
Thank you! 😀 We’re so glad you find our service reliable — that means a lot to us!

Gładkość doładowania.

Szybko, sprawnie i przyjemnie.

7 października 2025

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze doładowania spełniają Twoje oczekiwania. Staramy się, aby proces był jak najbardziej płynny i szybki. 💡✨ Pozdrawiamy, Recharge.com

ok ..

ok .............

7 października 2025

Odpowiedź od Recharge.com

Thanks for the 5-star rating! We're glad that your experience with us was satisfactory. If you have any suggestions or need any assistance in the future, feel free to reach out. We're here to help! Kind regards, Recharge.com

speedów service

2 października 2025

Odpowiedź od Recharge.com

We are happy to hear that you are satisfied with your purchase and the speed of our service. We are always ready to provide you with the best experience.
-Recharge.com

Super realizacja

Super realizacja. Najważniejsze ze można wszedzie doładować konto tzn numer telefonu. Jesteście bardzo pomocni. Realizacja tez super

1 października 2025

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną opinie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług i że możemy Ci pomóc. Mamy nadzieję, że będziemy mogli Ci służyć jeszcze przez wiele lat. ✨ Z poważaniem, Recharge.com

Szybkość załatwienia

Szybkość załatwienia

24 września 2025

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej szybkości obsługi. Mamy nadzieję, że skorzystasz z naszych usług ponownie. 😄 Pozdrawiamy, Recharge.com

Pobieracie pieniądze bez zgody

Pobieracie pieniądze bez zgody. Kradzież i oszustwo

26 września 2025

Witam,
Chcielibyśmy wyjaśnić, że nigdy nie pobieramy od nikogo opłat bez jego zgody. Aby dokonać zakupu, klienci muszą aktywnie odwiedzić naszą stronę internetową i podać szczegóły płatności. Jeśli uważasz, że Twoje informacje dotyczące płatności zostały naruszone przez stronę trzecią, zdecydowanie zalecamy zmianę haseł i natychmiastowy kontakt z bankiem. Aby uzyskać dalszą pomoc, można również skontaktować się z nami pod adresem support@recharge.com.

Wszystko oki.

25 września 2025

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. 😄 Groeten, Recharge.com

Witam zakupiłam 2 kody które nie…

Witam zakupiłam 2 kody które nie uruchomiły mi karty mojej vodafone
Tylko strata 25e

26 września 2025

Odpowiedź od Recharge.com

Przykro nam z powodu Twoich doświadczeń. Zalecamy skontaktowanie się z naszym zespołem obsługi klienta bezpośrednio za pośrednictwem naszej strony internetowej. Będą oni w stanie pomóc i odpowiedzieć na wszelkie pytania. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna i pomoże nam ulepszyć nasze usługi. Z poważaniem, Recharge.com

Szybko sprawnie

Szybko sprawnie

21 września 2025

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Mamy nadzieję, że korzystanie z Recharge.com będzie nadal szybkie i sprawne. 😄⚡️ Z poważaniem, Recharge.com

jak zawsze super

15 września 2025

Odpowiedź od Recharge.com

Dziękujemy za świetną recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Do zobaczenia ponownie! 😄 Z poważaniem, Recharge.com