Rebatt Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Had naar mijn vermoeden een accu die niet meer goed was , deze werd door REGBAT door gemeten . Alles werd DUIDELIJK uitgelegd en IK kon alles mee kijken , accu was idd slecht. Er werd een nieuwe gepl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gewoon een echt goed bedrijf, meteen, melden dat iets vertraging heeft en niet roepen binnen 24 uur geleverd of iets wat ze niet waar kunnen maken. Bereikbaarheid dikke 10 een verademing in on... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Als je fietsaccu het begeeft, wordt je geconfronteerd met een forse kostenpost als je een nieuwe aan moet schaffen. Een uitstekend alternatief biedt Rebatt uit Oud-Gastel; zij reviseert o.a. vele merk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik wilde mijn fietsaccu laten reviseren maar had vooraf wel een paar vragen. Zowel via Whatsapp als via de telefoon werd ik snel en deskundig geholpen. Gereviseerde accu binnen een week weer in hui... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z bateriami
  2. Sklep ze sprzętem do nurkowania
  3. Naprawa sprzętu elektronicznego

O Rebatt

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Rebatt is een webwinkel die begonnen is in 2012. De webwinkel is niet alleen toegankelijk voor consumenten maar ook voor bedrijven. Bedrijven kunnen aan ons speciale prijzen opvragen voor de producten die hun gebruiken en zullen dan een inlogcode krijgen waardoor de speciale prijzen / producten zichtbaar zijn die voor hun bestemd zijn.

Rebatt is gespecialiseerd in Batterijen en Duiklampen en is onderdeel van NRG Europe Components BV in Oud-Gastel.
Ook is Rebatt gespecialiseerd in het repareren van duiklamp accu's.

Klik hier voor de reparatielijst

Bij Rebatt kunt u het volgende bestellen:

• Lood accu voor allerlei soorten toepassingen
  • Lithium accu voor allerlei soorten toepassingen
  • Gel accu voor allerlei soorten toepassingen
  • Elektrische fiets accu revisie
  • Batterijen voor allerlei soorten toepassingen
  • Opladers
  • UPS Systemen
  • Duiklamp reparatie

Rebatt

Napisane przez firmę

24/7 support
Wij zorgen ervoor dat we 24/7 klaarstaan voor u.
Gratis bezorgen boven de €50.-
Orders boven de 50 EUR worden gratis verzonden binnen NL en BE
30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
Heeft u een artikel besteld en heeft u het verkeerde artikel besteld, of bent u niet tevreden met het artikel kunt u het terugsturen en zullen we het geld terugstorten op uw rekening of een andere oplossing bedenken mits het artikel nog onbeschadigd is.
Online chatfuctie
Op onze webshop hebben we een online chatfuctie zitten. Met deze functie kunt u al uw vragen stellen op ma-tot vrij van 8:00 tot 17:00

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ik heb veel waardering voor de…

Ik heb veel waardering voor de vriendelijk,vlotte en correcte reactie op de door mij gestelde vragen. Binnen de gestelde termijn was mijn accu gereviseerd en terug ontvangen.Kortom een zaak waar het goed mee zaken doen is

9 sierpnia 2019
Oceniono na 1 z 5

Wij hebben 2 accu's laten reviseren

Wij hebben 2 accu's laten reviseren, maar heeft niet meer power gekregen. Kunnen er nog net zo ver mee rijden voordat ze gereviseerd werden. Terwijl we dit wel hadden verwacht. Erg jammer en dit heeft wel 500 euro gekost.

27 lipca 2019
Oceniono na 5 z 5

Zojuist de accu binnen gekregen

Zojuist de accu binnen gekregen, zelf enige tijd geleden gebracht en de planning was tweede week november,prima volgens afspraak gedaan.
Breng van de andere fiets de accu tzt ook daar.
Hoe de accu is dat schrijf ik over een poosje maar daar heb ik vertrouwen in. Idd ze reageren niet snel op email :-)

19 listopada 2018
Oceniono na 4 z 5

Geen reacties op e-mails...

Ik wilde graag een bestelling bij Rebatt plaatsen, maar had hier nog wat vragen over. Het probleem is dat ze niet op e-mails reageren, en heb er wel 3 gestuurd. Echt niet meer van deze tijd jongens. Jammer, want ze hebben precies het product dat ik zocht.

== Update ==
Na mijn review heeft Rebatt gelijk contact met mij opgenomen en de besteling vlot afgehandeld. Toch nog 4 sterren voor Rebatt!

23 października 2018
Logo Rebatt

Odpowiedź od Rebatt

Goedemiddag Mark,

We zijn direct even gaan zoeken in de mail en deze zat bij ons in de SPAM box.

Met betrekking tot de XLR connector hebben wij een contra voor beschikbaar. Wil je dat wij deze toesturen of wil je dat wij de plug monteren aan de huidige lader.

Team Rebatt

fiets accu

Ik heb pas geleden mijn fietsaccu hier laten reviseren, en erg tevreden! Goede service en vriendelijke mensen. Heel fijn dat ik nu geen nieuwe accu heb hoeven kopen.

12 sierpnia 2018
Oceniono na 3 z 5

14 juni mijn accu opgestuurd voor…

14 juni mijn accu opgestuurd voor revisie. Week later gebeld of de accu ontvangen was. Deze was binnen en kon gereviseerd worden, hij stond op de planning voor 12 juli. Helaas eind juli nog steeds geen accu terug. Meerdere keren gebeld/gemaild, en elke keer ander verhaal. Zelf nemen ze geen contact op als het langer duurt dan aangegeven. Begin augustus weer meerdere keren contact opgenomen en er werd me meerdere keren beloofd dat de accu met een paar dagen bij mij terug zou zijn. Volgens het laatste contact op 9 augustus is de accu klaar en zou verstuurd worden zodat ik hem uiterlijk zaterdag 11 augustus in huis zou hebben. Helaas 11 augustus nog steeds niet. Maandag dus maar weer contact opnemen. Ze zijn dan een van de goedkoopste maar daar is de service dan ook naar.

UPDATE:
Zojuist, 13-08 heeft Rebatt zelf contact met mij opgenomen. Ze hebben excuus aangeboden voor de slechte communicatie en het feit dat mijn accu nu al twee maanden weg is voor revisie. Er is me beloofd dat de accu vandaag nog opgestuurd wordt en dat ik deze morgen in huis heb.
Ik wacht het af.

Dinsdag 14-08 mijn accu eindelijk terug, op de dag af twee maanden nadat ik deze naar Rebatt had gestuurd. Vandaag een stuk gefietst en de accu werkt weer prima na de revisie, heeft veel power daardoor goede trapondersteuning. De revisie is dus prima gedaan, blijft erg jammer dat het zo heeft moeten lopen. Als feedback wil ik dan ook meegeven om meer klantvriendelijk te zijn en beter te communiceren met de klant.

11 sierpnia 2018
Oceniono na 2 z 5

Ik heb 17 februari mijn nog werkende…

Ik heb 17 februari mijn nog werkende accu ingeleverd met toezegging dat vervangen van batterijen 2 weken zou duren. Ik wilde. Mijn acieradius vergroten. Tot 26 maart niets vernomen. Zelf gebeld en kreeg toen te horen dat vervangen niet mogelijk was.
Na veel bellen van mijn kant, ben nooit door Rebatt gebeld, heb ik nu mijn accu gratis terug gestuurd gekregen. Ik hoef de test niet te betalen maar tot mijn teleurstelling doet mijn accu nu helemaal niets meer.
Ik vind dat een slechte zaak. Mijn fiets is hierdoor waardeloos geworden.

31 marca 2018
Oceniono na 3 z 5

Metalsub accu

Metalsub accu besteld, bij het artikel staat vermeld dat het in voorraad is en artikelen die in voorraad zijn zouden de volgende werkdag geleverd worden.
Niks vernomen, gebeld en toen werd medegedeeld dat accupack gebouwd moest worden maar dat het de volgende dag verstuurd werd, wederom niks, daarom na 2 dagen maar eens gemaild en toen kreeg ik bericht dat mijn pakketje de volgende dag verstuurd zou worden wat ook gebeurd is.

Bij het uitpakken bleek 1 vd soldeerlippen los in de verpakking te liggen.
Foto's gemaakt mail gestuurd met foto's, wederom na een paar dagen geen reactie.
Daarom maar weer zelf gemaild en kreeg toen de reactie dat je ook rechtstreeks op de cel kon solderen, dit gisteravond gedaan en toen bleek dat ook het lipje op de andere cel losliet bij de minste aanraking.
Maar gewoon gesoldeerd en nu maar hopen dat de cellen geen schade hebben opgelopen.

Al met al ben ik zeker niet onder de indruk van de kwaliteit en service van de firma Rebatt.
Erg jammer, had er meer van verwacht

23 marca 2018
Oceniono na 4 z 5

Materiaal moest terug ivm storing

Materiaal moest even terug ivm een probleem.
Super opgelost en zeer vriendelijk.
Zeker een aanrader !!!!!

Wel heb ik een puntje ter verbetering hou de klant op de hoogte van de status. De communicatie mag iets beter, maar slecht is het zeker niet.

De chatsessies op de site werken overigens super.

Als rapportcijfer 8,6.

Mvg marko

28 lutego 2018

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej