Jeg bestilte 15.000 guld mandag. Hørte ikke noget fra randyrun før torsdag hvor jeg havde ringet hver dag og skrevet mail hver dag. Så trods de 24 timers leveringstid gik de 3 dage over. Fik så en opr... Zobacz więcej
RandyRun
Reakcja na opinię
1 times levering for Xbox live gold . Nu er der gået 3 dage. Ingen response på supporten (som jeg kan se de fleste andre også oplever) hverken mail eller telefon . Virkelig ringe . Er spændt på om... Zobacz więcej
Jeg har købt flere gange hos randyrun, tidligere til Diablo 3, og denne gang credits til star wars the old republic. Denne gang var der dog gået lang tid uden levering, og jeg kontaktede så randyrun... Zobacz więcej
O RandyRun
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi leverer også cd keys og game cards til Europas laveste priser.
Spilsjovrevolutionen! No Work. Just fun.
Bahnhofstr. 5, 86830, Schwabmünchen, Niemcy
- 80 20 10 21 (ring gratis)
- support@randyrun.dk
- www.randyrun.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk service, kommunikation og ikke mindst personlighed.
Mit første køb i 2013 kan jeg kun tælle Randyrun som et af de bedste. Jeg er ofte inde på Randyrun for at tjekke efter gode tilbud, ikke mindst for at tjekke hvornår de finder på nye smarte måder at gøre vores oplevelse i spil bedre på, og det lykkedes her.
Randyrun tilbyder på deres startside en "Scroll Of Ressurection" account, hvilket betyder at den account du køber, ikke er forbundet med en anden battlenet account, derved kan du nemt tilføje den til din, få tilsendt en Scroll of Ressurection, og derved hurtigt komme i level 80 med din World Of Warcraft karakter.
Jeg havde længe kigget på dette, og besluttede mig for at høre kundeservice ad, kundeservice fungerede okay, men valgte istedet for at være 100% sikker, at kontakte den danske support, da jeg ved Bjørn er den daglige leder af den afdeling, og hvilken fantastisk support, jeg har haft ikke mindre end 2 telefon samtaler med Bjørn, venlig og professionel, det bliver med 100% garanti ikke mit sidste køb fra Randyrun, grundet god service og service!
Perfect
Jeg vil anbefalde RandyRun fordi, jeg har ALDRIG haft problemmer med dem, de har altid leveret det jeg har bestilt, og har man haft spørgsmål ang sin ordre er de også flinke til at hjælpe
Guld på 2min
Rigtigt god service priser i danske kroner og hurtig service..
det tog kun 2 minutter for mig at skaffe guld og sikkerheden er helt i top..!
Tak RandyRun
MVH
Rune
Lidt træls ventetid
Kæresten og jeg bestilte 2 stk MoP cdkeys, men vi har endnu ikke modtaget dem og der er nu gået en del mere end den time de skriver, hvilket er temmelig øv når man nu engang bare gerne vil igang med at spille igen.
De skriver godt nok at nogen betalingsformer kan komme ud for yderligere godkendelse, men så skriv dog lidt om hvor længe man så kan risikerer og vente
Hurtigt, nemt, billigt
Købte en Mists of Pandaria nøgle til World of Warcraft til 100 kroner mindre end Blizzard selv mente de skulle have for den. Fik den leveret indenfor 10 minutter og var klar til at spille. Tak for hurtig levering og god pris.
Godt som altid
Jeg har nu været fast kunde hos RR i ca. 1,5 år (WoW) - og kundeservice er altid top notch, når man kontakter dem. Har man spørgsmål eller udeståender, så bliver disse altid taget hånd om med det samme.
alt for langt vente tid og man kan ikke få fat i nogen som helst
tja hvad kan jeg sige..fik den her side anbefalet af en ven at de var hurtige osv..
men det er ikke indtryk jeg har fået af det lige nu.
jeg har bestilt nogle starwars credits for nogle dage siden..og var i forvejen lidt sketisk om jeg ikke blev taget ved røven lige nu..men hva fuck it ..under min order står der kun "under behandling"
jeg blev bekymret efter de dage og prøver så og fåt fat i dem..på chatten (efter en del besvær) fik jeg at vide at jeg skulle vente på en opkald hurtigst muligt..svarende til max 10min! der er altså gået 2 dage nu!
har siden prøvet at ringe dem..men det går bare på telefon svare..
er meget utilfreds med håndtering af min order så far..
det har fået mig til at føle at jeg har spildt penge/ eller dummet mig..
anyways må bare vente..
vil så far kun anbefale til andre hvis de vil VENTE I MEGET LANGTID!
Perfekt!
Købte en CD key til D3, for næsten halvdelen af Blizz's pris. 45 min senere var jeg i gang med at spille. Det kunne dog være nice med instant levering
Fantastisk
Jeg købte et produkt hos RandyRun der blev sendt via e-mail, jeg skulle så først bruge produktet her 2 mån. senere. Jeg var i mellemtiden kommet til at slette e-mailen, med frygt for at produktet var gået tabt for altid, sendte jeg en e-mail til support teamet fredag ca. kl. 22. Jeg regnede først med at få svar tidligst mandag, men kl. lidt over 8 lørdag morgen, tikkede en besked fra support teamet ind, samt en kopi af e-mailen jeg havde slettet. Varmeste anbefalinger herfra!!

Odpowiedź od RandyRun
Køb hvis du har masser af tid!
Jeg skulle købe Mist of pandaria. Randyrun havde det til 197kr og jeg fik anbefalet det hos en mate samt trustpilot her.
Men! Jeg må dog sige at min samlede vurdering er noget lav.
1. Instant levering som lovet er kun for "trusted" kunder.
2. Jeg ventede i 11.timer på min key trods deres site siger 1.time.
3. Jeg skulle telefon valideres inden min order kunne gå igennem selvom jeg havde betalt.
4. supporteren forlod chatten da jeg spurgte ind til hvor min key blev af.
5. super svært at få fat i nogen på chatten.
Samlet vurdering. Nye kunder hav tålmodighed hvis i skal købe noget, de tjekker op på jer inden i får jeres key, hvilket giver lang ventetid, og deres chat fungerer på ingen måde optimalt! så køb kun hvis i kan vente.
Jeg handler ikke der igen, men holder mig til OKS, der har 5gange bedre support og der får man tingene instant!
Jeg er efterfølgende blevet kontaktet af en dansk support fra sitet der undskylder denne hændelse og udtrykker at man ikke som ny kunde skulle have problemer med så lang ventetid. Jeg fik et nedslag i prisen som kompensation for den extra ventetid.
Og derfor vælger jeg at hive anmeldelsen op på 4stjerner

LANG vente tid Diablo 3
Ringe service, ingen skriver eller svarer tilbage i chatten når man endelig kommer igennem så kan man vente i 8 minutter igen, før man bliver smidt af, gør man ca. 5 gange i timen for at komme i kontakt med jer, Kæft hvor ringe man, hvordan får man ens penge tilbage?? og afmelder lortet?
SUPERP!
Super nice service... Anden cd key jeg bestiller fra Randyrun nu... Super hurtig levering og top service.

Ualmindelig dårlig kundeservice!
Jeg bestilte Black ops 3 omkring kl 17 om aften d 07/11-15. Jeg modtog CDKEYEN kort tid efter. Siden da har jeg prøvet at tyde den kode der står der da den overhovedet ikke er til at læse. simpelthen for dårlig service kommer ind i billedet når man skal have kontakt til support, som i dette tilfælde bare ikke eksistere på randyrun. Hvis jeg kunne ville jeg slet ikke give nogen stjerne men derimod tage samtlige stjerner fra dem!
Dette er IKKE offenligt gjort den 4/11 men Dagen efter jeg bestilte spillet. kll 6 om Morgenen.

Nemt og hurtigt .
Nemt hurtigt og okay priser :)
kan varmt anbefales
Købte game card til 165 men 175kr blev hævet.
Har købt et kort engang før til 165kr.
Men denne gang købte jeg den også til 165, det også den pris der står i mailen jeg fik. Men de har trukket 175 kr, og prisen er også blevet ændret.
Men så skal de ikke trække mig for en anden pris når jeg har købt den til den pris den stod til!

Rettidig omhu....
Tog lidt tid/dage at få leveret mit gold. Men det var nu p.g.a. at der var noget forsinkelse på Moonglade.
Men kommunikationen til RandyRun må siges at være SUPERB. Fin e-mail kommunikation og forklaring hele vejen igennem. Det tør jeg godt anbefale andre at prøve.
Super Site
MEN jeg har vente i 10 dage nu på min levering og har kun fået lidt af den og der er ikke sket noget i nu pga Mist Of Panderia så nu tager det åbenbart meget længer tid. Og så er det lidt nitten at folk i wow skal skrive til en man er gold sælger når man træner en mand op imens man venter på sin ordre. Men ellers er det en skide god service jeg har fået. Såh nu er det bare og vente på det sidste der kommer på et tidspunkt
Der gik lang tid, men det lykkedes
Jeg har købt inde på Randy Run.
Jeg har gjort det nogle gange nu.
Men fandt ud af efter den sidste jeg kom igennem, at det tager omkring 2 måneder, fra man bestiller noget, og så til man får det.
Jeg klager ikke over det, MEN jeg ville kun klage, hvis ikke jeg fik det leveret, som jeg bestilte.
Men det virker da, jeg jeg er tilfreds med det, som det er.
Jeg kunne godt bruge en hurtigere levering, fra man har bestilt, og så til man får det.
Ellers er det fint :)
En dejlig service!
Det har været en dejlig oplevelse at benytte randyrun.dk det er måske ikke den hurtigeste service af slagsen der findes, når det kommer til power leveling. MEN det er godt nok den mest pålidelige, billigeste og bedst udførte.
Jeg har haft rigtig meget glæde af at kunne komme i kontakt med Bjørn, som så sandligt er en meget dygtig supporter.
Beklager jeg har været så skeptisk, Bjørn ;-) haha
Den får 5 stjerner her fra!
Wow gametime <3
Bestilte wow gametime til 165,- der stod leveringstid ''1 time'' der gik 5 - 10 Minutter så havde jeg koden og kunne spille! Det er fandme god service! Ikke sidste gang jeg har købt på RandyRun.