Jeg bestilte 15.000 guld mandag. Hørte ikke noget fra randyrun før torsdag hvor jeg havde ringet hver dag og skrevet mail hver dag. Så trods de 24 timers leveringstid gik de 3 dage over. Fik så en opr... Zobacz więcej
RandyRun
Jeg bestilte Black ops 3 omkring kl 17 om aften d 07/11-15. Jeg modtog CDKEYEN kort tid efter. Siden da har jeg prøvet at tyde den kode der står der da den overhovedet ikke er til at læse. simpelthe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
1 times levering for Xbox live gold . Nu er der gået 3 dage. Ingen response på supporten (som jeg kan se de fleste andre også oplever) hverken mail eller telefon . Virkelig ringe . Er spændt på om... Zobacz więcej
Jeg har købt flere gange hos randyrun, tidligere til Diablo 3, og denne gang credits til star wars the old republic. Denne gang var der dog gået lang tid uden levering, og jeg kontaktede så randyrun... Zobacz więcej
O RandyRun
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi leverer også cd keys og game cards til Europas laveste priser.
Spilsjovrevolutionen! No Work. Just fun.
Bahnhofstr. 5, 86830, Schwabmünchen, Niemcy
- 80 20 10 21 (ring gratis)
- support@randyrun.dk
- www.randyrun.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Super levering
WOW guld og game card
Alt leveret inden for 1 time som lovet :c)

Odpowiedź od RandyRun
Fik i det mindste varen :p
Jeg købte gametime over randyrun, og der stod ca. 1 times levering, så bestilte kl. 12:10 og forventede at varen ville være leveret inden for 1 time, da der så var gået en time, og jeg stadig ikke havde fået min vare, tænkte jeg at der nok ikke var så mange på arbejde da det var weekend. Næste morgen havde jeg stadig ikke fået min vare, men et eller andet mystisk nummer havde ringet til mig, så jeg skrev til online support, om hvorfor jeg ikke havde modtaget min bestilling, det første de så spørger om er, kan vi ringe til dig nu, for at bekræfte det er dig der har købt varen. Men fik så min bestilling knap 24 timer efter, altså det tog 24 gange så lang tid som der stod. Jeg syntes så at de stadig skal have 3 stjerner da jeg har bestilt hos dem før og har kun gode oplevelser, dette er den eneste dårlige oplevelse.
Jeg vil stadig fortsætte med at handle med Randyrun. :p

Odpowiedź od RandyRun
Perfekt - som sædvanelig.
Bestilte Xbox live point og havde en mail med koden mindre end 10min efter.
perfekt
Leveringen af mit produkt kom efter ca. 5 min til min e-mail, vel at mærke om aftenen.
Det er service, som ikke kunne forventes bedre, især hvis man hader ventetid
SERIØS KUNDESERVICE
Har oplevet super kundeservice - havde et problem med leveringen -
Support ringede og vi fik løst problemet
SUPER
Kanon Kundeservice, Service generalt
Priserne er gode og Kundeservice er i top
perfekt!
Bestilte en SWTOR game card, fik det leveret pr. mail 15 mins senere, på en lørdag. Nåede kun lige at forstyre deres venlige online chat før koden var der.
Go Randy!
Købt og leveret på 10 minutter
Hurtigere levering kan vidst ikke ønskes! Keys fungerede uden problemer.
Super god behandling!
Jeg har efterhånden brugt Randyrun rigtigt mange gange, og det fungerer lige godt hver gang med super behandling!
Jeg har købt en del gamecards, gold, cd-keys og meget andet og det går 'stortset' som planlagt hver gang. :-)
De er virkelig service minded og betjeningen er i top både på deres live support og over telefon.
Jeg kan meget varmt anbefale jer allesammen til at handle med dem.
Mvh Niclas. :-)
5 Minutters levering
Har lige købt et 60 dages gamecard til Swtor, og fik den leveret som mail 5 minutter senere, det kan ikke blive bedre end det

Perfekt - Levering - service
Randyrun. jeg bestilte en gladiator bundle til min rogue og 10 min efter bestillingen var de begyndt og 2 og en halv dag efter var de færdig. perfekt og lyn hurtigt. kan varmt anbefales. har man det mindste problem så ring til den danske randyrun support og der får i fat på en der hedder Bjørn han hjælper dig med alt og er rigtig go til at fortælle dig lige præcis hvad du skal gøre hvis du er i tvivl om noget... Stor tak for hjælpen Herfra :D
Hurtig levering + download af spillet !
Hurtig levering + download af spillet !
det bedste sted jeg har købt cdkeys so far

Parat næste morgen. :D
Jeg købte et 60 dages gamecard til WoW. Jeg fik det da ikke til lovet tid, men det er dog forståeligt eftersom jeg bestilte det kl 19:17. Men næste dag var den parat, kl 09:08. Var virkelig tilfreds med mit køb, lækker billig pris. Og man kan godt forvente at Randyrun vil blive mit favoritsted for CD-keys og Gamecards.
Nikolaj.

Hurtig og Sikker service
Har aldrig haft problemer med nogle af mine bestillinger og er meget tilfreds med både service Niveau og Ordre ekspedition. Vil helt klart fortsætte med at handle her frem over og vil bestemt råde andre til at gøre det samme.

Odpowiedź od RandyRun
fair priser og hurtig levering!
Har handlet hos Randyrun et par gange i tidernes løb, der er ingen problemer. De leverer som regel så hurtigt som lovet, priser er også fair.
Problemer til start, men blev løst hurtigt og smertefrit.
Købte SWTOR key til super billig pris 333 kr og på SWTOR hjemmeside koster det 450 kr. Problemet var bare at der gik mere end en time om at få mail med nøglen, som ellers var lovet. Så jeg skrev en mail og prøvede også at ringe til dem. (desværre tog ingen telefonen, men det var sent om aftenen) Så jeg gik i seng uden key'en. Næste morgen havde så fået mail med key'en og en mail hvor de undskyldte og sagde at de havde haft problemer. + at jeg blev ringet op af dem, for at hører om jeg stadig havde problemer. Det kalder jeg god service! Kan klart anbefale hjemmesiden.
MVH Morten Rasmussen
utrolig dårlig
Sælger guides der ikke er udgivet endnu uden at oplyse det. Kontaktede support, og blev oplyst at det ikke var deres problem, de var kun "mellem mand". pas på hvad i køber fra dem. Har ellers brugt dem længe før dette stunt, min konto er nu slettet. Dårlig buisness og support.
Pålidelig og professionel.
Bestilte CD-Keys, modtog dem efter 5 minutter.
Hurtigt, pålideligt og professionelt.