Er helt overvældet at GLÆDE Du bliver mødt med professionelle ansatte lige når du træder ind af døren Kan kun anbefale dette fantastiske team og selve faciliteterne !!!! Hilsner Coco de 4 små sam... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Henvisning Fantastisk service God behandling af hund og ejer Min lille hvalp skulle opereres for fejl bid og jeg var nervøs og bange og personalet gjorde hvad de kunne for at berolige mig og d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi kom med Valde (border collie), der havde det virkelig skidt. Han blev grundigt undersøgt og det viste sig, at han havde en tumor på milten. De sendte han videre, så han kunne blive opereret hurti... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En ok operation af vores hund pris passede bare ikke havede fået tilbud men blev afkrævet 700 kr mere end aftalt det bør kunderne tænke over De har altid været ok men syntes de er gået for vidt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Randers Dyrehospital - Dyreklinikken på Randers kasserne | info@randersdyrehospital.dk
Kavalerivej 1, 8930, Randers NØ, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Altid en fornøjelse og komme ind til jer.
Glad og smilende personale og super god service.

Odpowiedź od Randers Dyrehospital
det var en god oplevelse meget venligt personale og nogle dygtige læger både samtale og vejledning er fin

Odpowiedź od Randers Dyrehospital
Super kompetent personale, tog os akut ind uden at være kunde. Og med konkret og faglige kompetencer fik vi hjælp til problemet. Vi vil benytte dem fremad rettet smil Trine 😊 og Dezza

Odpowiedź od Randers Dyrehospital
Jeg kom akut ind på klinikken med min kat og trods en akuttid bliver jeg taget godt imod af alt personalet.
Jeg fik en yderst professionel behandling og en rigtig god vejledning hos Lone.
Det er helt sikkert et dyrehospital hvor jeg føler mig i trygge hænder og hvor jeg med glæde vil komme igen.

Odpowiedź od Randers Dyrehospital
God og grundig undersøgelse af min kat, hvor dyrlægen undervejs ringede mig op for at drøfte yderligere undersøgelser. Dyrlægen tog sig god tid til at forklare resultaterne af undersøgelsen. Desuden positivt at man ringer efter et par dage for at høre, hvordan det går med katten.

Odpowiedź od Randers Dyrehospital
Udelukkende gode oplevelser herfra! Både mig og min kæreste har været i Randers dyrehospital med vores hund og har været mere end tilfredse hver gang.
Rigtig søde mennesker der oppe som tager sig tid til mig og min hund. De altid klar til at hjælpe uanset hvad problemet er. Køre gerne helt her fra Galten for at bruge Randers dyreshospital, kan klart anbefales.

Odpowiedź od Randers Dyrehospital
Fin forklaring og vejledning.
Tager sig tid. Både til mig og hunden bedste.

Odpowiedź od Randers Dyrehospital
Venligt personale, fagligt kompetente. Rolige og rare omgivelser.
Man får altid sådan en god behandling hos jer. Så man føler sig helt tryg
Har altid fået den rådgivning og støtte jeg har haft behov for til mine hunde
Dejlig sted, føler i har tid og i ligger hjertet i og omkring min hund .første gang min hund var til undersøgelse, tre år er hun .det gik super 👍👍👍😁💟
De tager en alvorlig og er meget grundige i deres undersøgelse af dyret. Jeg føler de har stor ekspertise.
Fantastisk oplevelse på Randers Dyrehospital. Min elskede kat Stribe, havde tabt sig og jeg bestilte tid til at få tjekket tænderne, da jeg troede at det var problemet.
Inden Stribe skulle bedøves tog dyrlægen (Lone) nogle blodprøver og fandt ud af, at problemet var noget helt andet.
På grund af en infektion var blodprocenten meget lav og derfor havde Stribe det skidt.
Efter 5 dage på antibiotika er Stribe frisk som en havørn.
Tusind tak til Lone og søde Mette (veterinærsygeplejerske) som var så sød ved Stribe.
Jeg kommer ind en anden dag og får renset tænder.
Jeg har altid kun oplevet Raders Dyrehospital som et skønt sted at komme med sine dyr!
Det er en klinik, hvor man kan mærke at personalet har hjerterum og varme - og altid sætter dit elskede kæledyrs ve og vel før alt andet.
Personalet oplever jeg som fagligt kompetente, smilende, tålmodige og med hjertet på rette sted... Alt hvad man har brug for, når man afleverer sit kæreste eje i 'fremmede' hænder!
Varme anbefalinger herfra!
Nu har jeg læst kommentarerne her, og det skulle jeg jo nok have gjort først, da langt de fleste oplevelser med Randers Dyrehospital er decideret forfærdelige ... Jeg har brugt dem flere gange til simple opgaver, hvor jeg over tid har fået en større og større fornemmelse af, at de prøver med mersalg af helt unødvendigt dyrt medicin og meget andet, og det bliver meget tydeligt, når de forskellige dyrlæger, eller hvad de nu er, kommer med vidt forskellige udmeldinger, og jeg har flere gange været urolig efter modtagelse af min hund fra fuld bedøvelse, hvor min hund er meldt klar i løbet af 1 times tid, men hvor der flere gange er gået op til en halv dag, før jeg modtager en svært medtaget hund, der beklager sig højlydt gennem hele hospitalet, og hun er en meget hårdfør hund, og sammenligner man regningsspecifikationerne, kan man se meget præcist, at der bare bliver koblet mere og mere dyrt bedøvelse og medicin på de samme opgaver fra gang til gang, og det forløber dårligere og dårligere; I starten var det ok, tror jeg.
Det blev dog understreget, hvor amatøragtigt og farligt et sted det er at få sine dyr behandlet, hvor man kun lader til at have profit for øje, da jeg havde min hund til ørerensning med fuldbedøvelse, hvor der blev brugt omkring et tocifret antal præparater og naturligvis en historisk dyr regning med meldingen om, at de anbefalede, at jeg kom igen efter 3-4 uger, for at få det tjekket. Jeg ringede derfor efter 3-4 uger, for at få lavet en aftale, men fik melding om, at de havde haft et fællesmøde, hvor min hund var blevet vendt, og de anbefalede, at jeg så tiden an, og lod det udvikle sig nogle måneder, før jeg kom til kontrol, så de bedre kunne vurdere effekten, og jeg henvendte mig derfor efter 3 måneder på mail, som jeg plejer indledningsvist, men hørte ikke noget; Over yderligere en måned henvendte jeg mig et par gange med skuffelse over ikke at få svar, og fik så endelig svar, hvor de til min store overraskelse meddelte, at det var vigtigt, at jeg ringede ind og ikke mailede ind, da det giver stor risiko for fejl (dette har jeg på skrift). Eftersom det ikke havde været et problem tidligere eller meddelt mig hverken hos dem eller andre dyrlæger såvel som egen læge, ringede jeg naturligvis ind, og det skulle vise sig, hvorfor de helst ikke vil have tingene på skrift, hvor de tydeligvis har oplevelser med fejl, selvom skrift almindeligvis er noget mere konkret og utvetydigt, så man netop undgår fejl, og har dokumentation herfor.
Da jeg kommer til kontrol med min hund, får jeg at vide, at jeg skulle være kommet ind efter 3-4 uger, som jeg også prøvede på at lave en aftale om dengang, men blev vejledt af dem til at afvente yderligere nogle måneder efter anbefaling fra deres fællesmøde. Da jeg fortalte forløbet, blev jeg blot meddelt, at det havde de ikke hørt om, og at det ikke stod nogen steder, og man ikke kan dokumentere telefonsamtaler, og blev decideret beskyldt for at lyve, så det ville ende i ord mod ord. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg arbejder til dagligt meget professionelt med meget komplekse informationer, for netop at undgå misforståelser og fejl, så jeg kunne forklare forløbet ned i meget små detaljer. Da jeg så tilmed fik at vide, at det krævede et behandlingsforløb helt forfra, fordi der var gået så længe, og at ingen hos dem ville anbefale andet end 3-4 uger til kontrolkonsultation, som er en standardprocedure, som de udfører mange gange hele tiden, mistede de den sidste tillid til at kunne tage vare på mit eller andres dyr i min kreds, og jeg forlod derfor stedet af stor bekymring for deres kompetencer og behandling af min hund.
Kort og godt en flok amatører af værste skuffe, og de har med liv og sjæle at gøre, hvor man løber en stor risiko, ved at aflevere sit dyr der, og i bedste fald får en almindelig dårlig oplevelse ud fra en række egne erfaringer såvel som størstedelen af erfaringer her, som peger i samme retning, og giver bundkarakter. Det virker som en strikkeklub, hvor nogen ved noget, og så alligevel slet ikke.
Jeg er chokeret over stedet og staben, samt deres metoder, og også over mig selv, at jeg ikke kiggede her, før jeg overlod et af mine kære dyr til et så forfærdeligt sted, og udsatte dem for så stor en risiko, men trøster mig ved, at det trods alt kun var simple opgaver, selvom dyr sagtens kan dø i narkose, som jeg også kan læse om her, at de desværre også gør. Jeg har en stærk hund, og kan læse, at jeg var een af de mere heldige.
6 år efter sidste (dømmelse) er Alt "service" stadig den samme,lige en Ekstra ting at de ikke kan overskue at skrive i Dyrets helbreds bog med et ✅✔✅✔✅ og vejning..
De sødeste dyrlæger og sygeplejersker. De er super gode og Vi er meget tilfredse med vores behandling :)
Vi har idag fået den allerbedste og meget fine behandling af vores hund Lucca, han skulle ha' taget røntgen af hofter og skulder, vi havde ikke de rigtige attester i orden men sikke en hjælp vi fik fra alt personale på klinikken. Alt blev ordnet med et smil og til en meget fair pris. Vi kan kun anbefale klinikken 😊Hilsen Lucca, Poul øg Gitte fra Højbjerg
Jeg sætter aldrig aldrig mine ben her igen!
De laver deres egne regler for at tjene penge på dyrene, både med vacciner og tjek!
De tænker bestemt ikke på dyret men kun på penge! Var der oppe med vores hund som havde et lille underbid, de ville rykke hendes mælketænder ud, men tog kontakt til en anden dyrelæge, (Tænkte jeg ville have en andes dyrelæges mening )og hun sagde det nok skulle rette sig af sig selv.
Og ja hun havde sørme ret, vores hun har det mindste underbid der findes , og har ikke fået rykket en eneste tand ud!
Hvordan kan man sige at hendes tænder skal ud for ellers ødelægges de nye?
Er mumdlam!
De brugte meget energi på at sælge os sygeforsikringen igennem dem, og andre tjek, og hjælpetræning.
Pas på siger jeg bare.