Randers Dyrehospital Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi kom med Valde (border collie), der havde det virkelig skidt. Han blev grundigt undersøgt og det viste sig, at han havde en tumor på milten. De sendte han videre, så han kunne blive opereret hurti... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

En ok operation af vores hund pris passede bare ikke havede fået tilbud men blev afkrævet 700 kr mere end aftalt det bør kunderne tænke over De har altid været ok men syntes de er gået for vidt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid imødekommende, forstående, vejledende og fagligt velkvalificeret personale. Vi kom med vores labrador, hvor vi var bekymret for om hans forstørrede prostata var blevet dårligere. Han blev gr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virklig god service. Jeg var inde med min hundevalp da hans hjørnetan var knækket. dagen efter oprationen ringe de for at høre hvordan natten og det gik med ham. har aldrig prøvet det før.... Har fået... Zobacz więcej

1. Szpital dla zwierząt

Napisane przez firmę

Randers Dyrehospital - Dyreklinikken på Randers kasserne | info@randersdyrehospital.dk

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

166 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 31

Napisz recenzję

Egne tidligere erfaringer

Egne tidligere erfaringer
Man føler sig altid velkommen. Søde og dygtige medarbejdere, som vi har tillid til. Velindrettede lokaler. Gode parkeringsforhold.

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od Randers Dyrehospital

Tusind tak for den gode anmeldelse, som vi sættet stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

God og kompetent rådgivning.

God og kompetent rådgivning, vedrørende vores kats tænder. Venlig og varm personale, og en meget behagelig klinik at komme i

26 marca 2026

Odpowiedź od Randers Dyrehospital

Hej Kristian. Tusind tak for din anmeldelse. Vh. Randers Dyrehospital.

Erfaren forstående dyrlæge.

Erfaren forstående dyrlæge.
Kan kun anbefale stedet og man bliver altid mødt med venlighed og imødekommenhed og forståelse.

27 lutego 2026

Odpowiedź od Randers Dyrehospital

Tak Tina for din anbefaling, som vi sætter stor pris på.

God service, god pris.😊

29 grudnia 2025

Odpowiedź od Randers Dyrehospital

Hej Per. Mange tak for din anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Forståelsen og respekten for en familie…

Forståelsen og respekten for en familie der skulle aflive deres kæledyr.

26 grudnia 2025

Odpowiedź od Randers Dyrehospital

Hej Line. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe, selv i en afskeds situation.

Oceniono na 5 z 5

Fik en akuttid lige før jul

Fik en akuttid lige før jul, da min hund var blevet syg.
Alt gik som detbskulle

22 grudnia 2025

Odpowiedź od Randers Dyrehospital

Tak for anmeldelsen. Vi er altid glade når vi kan tilbyde akuttid ved behov.

DE BEDSTE

Jeg føler de tager sig tid til os møder os med et smil. Derudover har de fuld forståelse for at vores hund altid har været meget ængstelig for at komme og rummer så fint. Derudover fik vi en opringningen dagen efter veloverstået kastration. De ville høre, hvordan han havde det. Vi føler både vi og vores hund bliver set og hørt.

22 grudnia 2025

Odpowiedź od Randers Dyrehospital

Hej Merle. Tusind tak for de venlige ord, det glæder os meget at både du og din hund er glad for at komme her. Vi glæder os til at se jer igen.
Vh. Birte, Randers Dyrehospital

Kan varmt anbefales

Føler os set og hørt dygtig dyrlæge

3 grudnia 2025

Odpowiedź od Randers Dyrehospital

Hej Manuela. Mange tak for anmeldelsen. Vi sætter stor pris på stjerne.
Håber det går godt fremad med Tinka.

Chokerende uempatisk behandling.

Jeg måtte akut få min kat aflivet en sen aften. Det var en af de sværeste beslutninger i mit liv. Jeg var selv påvirket af morfin grundet sygdom, så var ret træt/døsig - hvilket dyrelægen godt vidste.

Jeg valgte denne klinik KUN fordi ingen andre havde åbent. Jeg har tidligere bevidst holdt mig væk herfra på grund af dårlige erfaringer og omtale – og det blev desværre bekræftet.

Fra jeg trådte ind ad døren, til min kat var aflivet, gik der 3–5 minutter. Ingen omsorg. Ingen forklaring. Ingen tid til at sige farvel. Det føltes som en fabriksproces, ikke som et sidste farvel til et elsket dyr.

Dyrlægen viste nul empati. Ikke et eneste ord som “tag jer den tid, I behøver”. Bare effektivitet uden menneskelighed. Og lige efter blev jeg spurgt: skal du have hende med hjem? Eller ønsker du en kremering? Hvad ønsker du? Ingen pause. Ingen respekt. Bare videre til næste punkt.

Jeg stod der midt i chok og sorg, medicinpåvirket, og blev presset til at tage stilling. Det var koldt og uprofessionelt. På ikke et eneste tidspunkt, siger hun “skal du have en pause?” Eller “I får lige lidt fred sammen” - nej, det skulle man nærmere bede om.

Aflivning af et kæledyr er ikke bare en procedure. Det er en afsked. Et sidste øjeblik. Et dyrehospital bør kunne håndtere det med respekt og medmenneskelighed. Det her var det modsatte.

Jeg kommer aldrig tilbage, og jeg vil ikke anbefale dette sted til nogen, der ønsker et værdigt og empatisk farvel til deres dyr. Hvis jeg kunne have givet jer 0 stjerner, havde jeg gjort dette. Måske jeres personale burde have en form for ‘læring’ i, at vise empati, som jeg også har hørt fra nogen af jeres tidligere kunder.

2 listopada 2025

Kære M O Hansen

Her på Randers Dyrehospital er vi meget kede af at høre om den svære situation, du har stået i. Vi kan dog ikke genkende forløbet, og vi kan ikke finde dit navn eller et besøg, der passer på det du beskriver, i vores journalsystem.

Hos os på Randers Dyrehospital, som ligger på det gamle kasserneområde i Randers NØ ud mod Mariagervej, prioriterer vi altid tid, ro og nærvær, når der skal siges farvel til en ven. Det er en meget følsom situation, som vi tager dybt alvorligt.

Vi vil meget gerne i kontakt med dig hurtigst muligt, så vi kan hjælpe med at få afklaret, hvilket dyrehospital du har besøgt. Ring gerne på tlf 86421513, eller send os en mail på info@randersdyrehospital.dk.

Mange hilsner

Kavalerivej 1

8930 Randers NØ

Oceniono na 5 z 5

Tak for jer 🙏🏼❤️ Vi stod med en hund med…

Tak for jer 🙏🏼❤️ Vi stod med en hund med livmoderbetændelse og ingen dyrlæger i vores nærområde ville tage imod os… Derfor var det helt fantastisk at stemmen i telefonen bare sagde: “kom med hende - kør med det samme” Aldrig har vi mødt så kompetent personale ! Vi blev så godt taget af, fra det sekund vi trådte indenfor dørerne ! Alt foregik professionelt og både hund og hunde-“forældrene” følte sig i trygge hænder 🫶🏼 I dag er vores hund kommet sig 100% og vi er så taknemmelige for at have hende hos os stadigvæk ❤️
Endnu en gang tusind tak for jeres tilgang til dyrene og deres mennesker !

12 sierpnia 2025

Odpowiedź od Randers Dyrehospital

Kære Ann. Tusind tak for den flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på.
Vi prøver altid at have "huller" i vores kalender, så der er plads til akutte patienter og selv på en travl dag, sætter vi en ære i at give en professionel og tryg behandling. Det gælder for både patienten og dens "forældre".
Dejligt at høre at jeres jeres hund er kommet sig helt♥
Kh. Birte, Randers Dyrehospital.

Aflivning pga fejlbehandling

Hej. Jeg fraråder alle, at benytte dette dyrehospital. Pga indsprøjtninger som skulle hjælpe min hund, så endte det med at min hun kollapsede og måtte aflives og ingen vil tage ansvar for dette. Jeg er rystet og alle deres undskyldninger.
De burde sætte et skilt på døren. Behandling på eget ansvar for det er kunderne, der betaler, når det går galt.

Sikken en gang pladder i skriver.
Efter behandlingen begyndte hundens ben at dirre ved anstrengelse og hun fik svært ved at trække vejret hvilket førte til at hun kollapsede på trappen og faldt ned 3 dag efter indsprøjtningerne for der var 2 (en muskelopbygning og en vaccination) og benene blev beskadiget og derfor var aflivning nødvendig, da hun var 11 år gammel.
Sisi gik på trapper op til 1 sal hver eneste dag og gik dagligt 4-5 km og fejlede intet. Hun fik behandlingen fordi hun derved ville have lettere ved at opbygge muskler og hun fik lidt smertestillende i tilfælde af at hun måske havde ondt for det vidste vi ikke.

I vil ikke stå til ansvar og da jeg er blevet forbudt at nævne denne her unge dyrlæges navn kan jeg kun sige til ham at du burde skamme dig over at være sådan en dyrlæge alt hvad du har fortalt om Sisi er direkte løgn.
Sisi var en sund hund der var igang med genoptræning efter at have ligget meget ned. Det var dig der anbefalede behandlingen, men du kan ikke sige at hun fejlede noget for det gjorde hun ikke. En hund der går 3 gange op til 1 sal hver dag er ikke en hund med et skrøbeligt bagparti, vel så stop med at alle de her undskyldninger og tag ansvar. Havde Sisi ikke fået de indsprøjtninger havde hun været i live i dag.
Som i selv kan læse gider de ikke engang at sætte sig ind i sagen.

6 czerwca 2025

Kære Tina

Vi er meget kede af at læse, hvor dybt ulykkelig du er over forløbet med Sisi. Vi ved, hvor stærkt båndet mellem ejer og kæledyr er, og vi har fuld forståelse for den sorg og frustration, du står tilbage med.

Vi har gennemgået hele forløbet, og vi står naturligvis 100% ved vores ansvar som behandlere. Sisi blev tilset med henblik på støtte til en kendt og længerevarende smerteproblematik i bagparten. Den valgte behandling med muskelopbyggende injektion blev foreslået som et skånsomt og økonomisk tilgængeligt alternativ i håb om at kunne lindre Sisis tilstand, idet andre undersøgelses- og behandlingsmuligheder blev fravalgt.

Det er vigtigt at nævne, at den indsprøjtning, Sisi fik, generelt anses som sikker og ikke er kendt for at forværre tilstanden. Desværre opnåede vi ikke den ønskede effekt, og Sisis tilstand blev ikke bedre, og du valgte derfor at hun ikke skulle udsættes for yderligere behandling, men have lov til at få fred. Vi er oprigtigt kede af, at det ikke lykkedes os at hjælpe hende mere.

Vi bestræber os altid på at tilpasse vores rådgivning og behandling til både dyrets behov og ejerens situation, og vi tager det meget alvorligt, når et forløb ender ulykkeligt.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker at drøfte sagen yderligere eller få endnu en gennemgang af forløbet.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk dyrehospital - meget professionelle og omsorgsfulde!

Vi fik begge vores kaniner Peppe (hun) og Popcorn (han) neutraliseret hos Randers Dyrehospital, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Popcorn var afsted i december 2024, så vi tog derfor også Peppa afsted til neutralisering i maj (2025). Personalet var meget imødekommende, professionelle og så omsorgsfulde – både over for os som ejere og ikke mindst over for vores to små pelsede venner.

Hele forløbet fra den indledende samtale til opfølgningen efter indgrebet bar præg af høj faglighed og oprigtig omsorg til dyrene. Vi blev grundigt informeret om forløbet og fik gode råd til efterpleje, og de ringede også begge gange for at følge op på dem. Vores kaniner kom sig begge hurtigt og helt uden komplikationer – og virker endnu mere harmoniske nu og nyder hinandens selskab.

Det er tydeligt, at dyrevelfærd står højt på dagsordenen her, og vi følte os i trygge hænder hele vejen. Vi giver de varmeste anbefalinger herfra.

Tak for en god oplevelse – både for os og for Popcorn og Peppa 🐰🐰

1 maja 2025

Odpowiedź od Randers Dyrehospital

Hej Line. Hvor bliver jeg glad for at læse din anmeldelse. At du har været tilfreds med vores behandling af Peppe og Popcorn, er virkelig dejligt at høre, men at de nu kan nyde hinandens selskab, er da virkelig dyrevelfærd. Tusind tak for det.

Kompromisløs og empatisk behandling

Hvis du vil have kompromisløs og empatisk behandling af din hund, sp kan jeg anbefale Randers Dyrehospital.
Jeg bliver altid mødt af dygtigt personale, som ikke overbehandler. Du kan sikkert finde noget billigere, men kvalitet og kompetencer koster jo.
Har brugt dem i 13 år til både begyndelsen, afslutningen, og alt der imellem af mine hundes liv.

7 marca 2025

Kære Line.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter enormt stor pris på dine rosende ord og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os at leverer høj kvalitet og professionel behandling.
De bedste hilsner Birte, Randers Dyrehospital.

Vil uden tvivl anbefale 🙏🏼

Jeg vil til enhver tid anbefale Randers Dyrehospital til alle!
Jeg havde en kanin, som virkelig havde det skidt. Jeg er blevet hørt, forstået og mødt af yderst professionel dyrlæge og vet.sygeplersker. Jeg har følt mig 100% tryg ved alt, og jeg blev altid kontaktet af dyrlægen, hvis jeg havde spørgsmål eller hvis jeg var i tvivl om sygdomsforløbet. Jeg vil aldrig bruge andre, end Randers Dyrehospital.

Af hjertet tak, for god og tryg behandling af både ejer og kanin 🙏🏼

7 lutego 2025

Odpowiedź od Randers Dyrehospital

Tusind tak for den fine anmeldelse, som vi sætter stor pris på. Vi sætter en ære i at yde professionel hjælp, samtidig med kærlig omsorg for både patient og ejer.
Vh. Birte, Randers Dyrehospital

Jeg føler mig udnyttet.

Jeg føler mig udnyttet.
- Vælger denne dyrlæge, fordi den vanlige ikke har tid.
Min hund havde lidt dårlig mave, en anelse feber, kastet op 1 gang og virket mere træt end normalt. De sætter straks igang med blodprøver til mange tusinde kroner (5000 kr). Vil have ham indlagt og give væske - han har kastet op 1 gang og drak fint... Det virker voldsomt, vi bor tæt på, så aftalen bliver, at jeg tager hjem med ham og venter svar på blodprøverne.
Dagen efter til kontrol, prøver dyrlægen at få ham tjekket for endnu mere, selvom han er frisk igen. Vi ender på en regning på knap 7000 kr for en masse blodprøver... Jeg har aldrig oplevet noget lignende i alle de år, jeg har haft hund - endda når hunden har haft lignende eller flere symptomer.

Argumentationen for alle de blodprøver er self, dyret ikke selv kan tale, men med 1 opkastning og lidt forhøjet temperatur, så virker det, set i bakspejlet, voldsomt og ikke bare at se tiden an. I situationen er jeg meget påvirkelig, så ja - jeg føler mig udnyttet og røvet for en masse penge.

Jeg ender simpelthen med at ringe til vores gamle dyrlæge i Aarhus, der beroliger mig. Det skulle jeg nok have gjort til at starte med.

Personalet er meget flinke dog, men jeg kommer ikke igen.

19 grudnia 2024

Kære Nanna
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os, både her og ved vores efterfølgende snak pr. telefon. Vi er, som vi også talte om, meget kede af at høre, at du føler dig utilfreds med behandlingen hos os, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give os feedback.
Faglighed og omsorg for dyrene er altid vores højeste prioritet. Når vi vurderer behandlingsplaner, er vores mål at sikre, at vi ikke overser noget, der kan have betydning for dit kæledyrs helbred – især fordi vores firbenede patienter ikke selv kan fortælle, hvad der er galt. Vi beklager, hvis vores anbefalinger føltes overvældende i situationen, og vi kunne have gjort mere for at forklare vores beslutninger og sikre, at du følte dig tryg hele vejen igennem.
Vi står ved vores anbefalinger, da det desværre ikke er muligt at forudsige udfaldet af et forløb på forhånd. Samtidig bestræber vi os altid på at give et klart prisoverslag samt et overblik over udrednings- og behandlingsplanen, inden vi igangsætter noget, og at foreslå alternative løsninger, hvis det er muligt, og den fremlagte plan ikke ønskes.
Vi er glade for, at din hund er kommet sig, og vi er meget kede af, hvis du sidder tilbage med følelsen af at være blevet udnyttet – det har aldrig været vores intention. Vi tager din oplevelse meget alvorligt og vil bruge den som en vigtig påmindelse i vores arbejde med at forbedre kommunikationen og dialogen med vores klienter.
De bedste hilsner,
Lone Plum

Oceniono na 5 z 5

Som altid en dejlig velkomst (dog uden…

Som altid en dejlig velkomst (dog uden fødselsdagssang og flag på Tøsens fødselsdag 😁)
En dygtig dyrlæge som tog sig tid. Virkelig behagelig, men det er i jo alle.
Kan kun anbefale jer

17 października 2024

Odpowiedź od Randers Dyrehospital

Tak for den fine anmeldelse. Beklager den manglende sang og flag.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har idag været i vagten med min…

Jeg har idag været i vagten med min “bonuskat” som har historik som nyrekat og var meget dårlig. Jeg må virkelig rose jer for en utrolig god, professionel, empatisk og troværdig behandling. Det endte med en aflivning som vi havde frygtet. Men det var trods alt en “god” oplevelse alligevel. Kæmpe ros til Frederikke og Lone.

14 września 2024

Kære Pia
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi ved, at det er en meget svær tid, når man skal sige farvel til sin kat men vi er glade for vi kunne hjælpe. Det betyder meget for os, at du følte dig godt taget hånd om, og din kat fik en værdig afsked.
Hvis der er noget som helst, vi kan gøre for dig fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 1 z 5

Sidste år skulle ved denne tid mistede…

Sidste år skulle ved denne tid mistede jeg min hund pga dårlige anbefalinger fra jer. Min hund var halt og jeg blev tildelt nogle piller som man bruger til mennesker. De gav min hund mavesår, hvilket betød han fik en smertefuld død. Deres erfaringer skal man ikke lytte til, og det er sidste gang jeg lagde mine penge hos dem. Kan ikke anbefale dem

9 września 2023

Hej Martin.
Tak for din anmeldelse. Vi værdsætter, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse for et år siden. Vi vil rigtig gerne hjælpe med dig, men desværre kan jeg ikke identificere dig ud fra de oplysninger, du har givet.
Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Vil du være venlig at kontakte os direkte på 86421513.
Vh. Birte, Randers Dyrehospital.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej