Räckesspecialisten Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Beställde en ganska omfattande leverans av glasräcke PostFree till vår nya altan. Fick en bra service och ett vänligt bemötande. Glasen verkar vara av god kvalitet. Inte uppsatt än men har fått utförl... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fint bemötande, omedelbar support vid behov, snabb leverans och flexibla lösningar med transport och annat. Utförliga ritningar och bra monteringsanvisningar plus en välutrustad monteringssats gjorde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kontakten med Räckesspecialisten var toppen från början till slut. En kvalitet och precision på detaljerna som var över förväntan. Men det man måste ha klart för sig är att uppmätningen på en altan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Modern räcke med bra utsikt genom glass. Kraftig och säker. Bra företag med snabb leverans och god kommunikation. Läs monterings anvisningar noggrant flera gånger innan du sätter igång. Tänk på att ba... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ogrodniczy
  2. Szklarz

Napisane przez firmę

Det är vi som är Räckesspecialisten Vi säljer några av de mest exklusiva glasräckena som finns på marknaden. Och det finns få som ställer lika höga krav på räcken som vi. Ändå är det inte det som är vår främsta styrka. Vi tycker nämligen att den som investerar i riktigt bra räcken också ska kunna räkna med att få riktigt bra service. Och det är det som våra kunder brukar uppskatta allra mest med oss. Räckesspecialisten består av ett litet dedikerat gäng som håller hus i Göteborg (men med kunder i hela Sverige och Norge). Vår storlek är en fördel. Eftersom varje kund är viktig för oss kan du alltid räkna med att få vår fulla uppmärksamhet – från att du börjar fundera på hur din uteplats ska se ut till att sista glasskivan är monterad. Därför är vi extra nöjda när våra kunder berättar att de tycker att vi är lätta att ha att göra med, att vi levererar snabbt och att det märks att vi anstränger oss lite extra för att göra dem nöjda. För det gör vi. Hoppas du också kommer få chansen att lägga märke till det.

Välkommen till Räckesspecialisten

Napisane przez firmę

Snabba leveranser
I de flesta fall kan vi ha ditt räcke på väg till dig vardagar inom 48 timmar efter att du bekräftat dina mått! Det är snabbaste produktionstiden på Svenska marknaden! Själva leveranstiden varierar över landet, men brukar ligga inom spannet 1-6 arbetsdagar. Kolla vår hemsida så att det inte är störningar som kan ge längre leveranstid. Vi meddelar givetvis alltid ifall normala leveranstider skulle överskridas.
Fri frakt
Frakt inom sverige ingår på alla räcken över 5 löpmeter!
Säkerhet
Vi på räckesspecialisten har valt att arbeta med hållbara och säkra räcken. Våra rostfria beslag är tillverkade i 2205 Ultramarint stål vilket är framtaget för att tåla nordiskt klimat och kustnära miljöer. Aluminiumprofilerna i våra räcken är naturanodiserade. Det är både snyggt, hållbart och dessutom helt underhållsfritt. Med våra produkter kan du känna dig trygg – länge.
Kundnöjdhet
Vi vill att våra kunder ska vara nöjda. Har du råkat ut för något problem vill vi veta och försöka hjälpa dig att rätta till problemet. Känn dig alltid fri att höra av dig till oss med dina frågor och funderingar kring räcket.
Trygg E-handel
Vi är anslutna till Trygg E-handel och gör alltid vårt yttersta för att följa eller överträffa våra skyldigheter gentemot våra kunder.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Fint räcke men ändå inte bra betyg

Räcket är fint när det är på plats men inte utan svårigheter. Nedan skall ses i ljuset av att det är en dyr produkt. Jag och den som hjälpte mig är båda erfarna med att bygga och konstruera.

1. Det saknades 3 olika delar, (8st glasavlastare, där 6st medföljande var feltillverkade där leverantören kände till problemet men alltså uppenbarligen inte kontrollerade innan leverans, 10 skruv samt 5st 33mm aluminiumlister). Förvisso avhjälptes det snabbt men för en såpass dyr produkt är det inte ok. Detta är inte IKEA priser.
2. Instruktionen var mycket bristfällig. Förvisso kunde vi lätt fundera ut det på egen hand men det är inte ok på en såpass dyr produkt. Många mindre oerfarna skulle nog behöva kontakta leverantören. Instruktionen skulle mycket lätt kunna förbättras. Det krävdes tex en hel del bestämd kraft för att montera räcket (alu).
3. Montaget tar lång tid. På grund av ovan.

I övrigt gillar jag konstruktionen och det färdiga resultatet är fint. Jag upplevde inga problem med gummilisterna vilket många har kommenterat.

18 sierpnia 2015
Logo Räckesspecialisten

Odpowiedź od Räckesspecialisten

tråkigt att det blev så knasigt med din leverans.

Gällande det "kända problemet" så fick vi samma klagomål från en annan kund samma dag vilket gjorde att du fick uppfattningen att det var känt. Vi gick igenom vår leverans från tillverkare och det visade sig att i den senaste leveransen hade de tyvärr blandat olika sorters glasavlastare. Detta åtgärdade vi samma dag och det är beklagligt att du fick fel sort.
Hur det kunde saknas så många andra delar är en gåta då just dessa delar ligger förpackade i ett kit - ett kit till varje glas och sedan ett kit till varje stolpe. 33mm's listen ligger tillsammans med täckplåten till räckesfoten. Den enda troliga förklaring jag kan hitta är att det möjligtvis plockades fel i orderhanteringen så att du fick täckplåtar utan medföljande list.

Hur man upplever monteringsanvisningar är individuellt och vi är tacksamma att du ger oss feedback på hur du upplever dessa. Vi tittar igenom dem för tillfället för att hitta enklare sätt att förklara hur man gör. Uppskattar din uppriktighet.

Kul att höra att du ändå är nöjd med slutresultatet.

Kvalité och bra service!

Beställde ett Serano räcke från räckesspecialisten på nätet. Dagen efter ringde dom upp mej och ville få några mått bekräftade och undrade om jag hade några frågor och bad att jag skulle kontakta dom om problem uppstod under monteringen, mycket service inriktade. Efter orderbekräftelsen jag gjorde via mail tog det 48 timmar så var räcket levererat, fantastiskt! Ännu gladare blev jag när jag öppnade locket på pallen och tittade över allt material, snyggt förpackat och genomtänkt där allt möjligt följde med såsom bits, borr, silicon etc etc....
Tog hjälp av en snickare vid monteringen vilket jag inte ångrar, krävs stor noggrannhet och därmed rätt verktyg (laser för avvägning tex) för att få ett så bra slutresultat som möjligt. Vi är supernöjda med både företaget, kvalitén på räcket och slutresultatet. Vi rekommenderar räckesspecialisten som leverantör av erat nya räcke!

27 lipca 2015

Väldigt nöjd

Är väldigt nöjd med Räckesspecialisten, trevligt bemötande och snabb leverans. Köpte Sereno al och hade höga förväntningar, dessa uppnåddes med råge. Ett väldigt snyggt räcke.

27 lipca 2015
Oceniono na 5 z 5

Jag är väldigt nöjd kan inte bli bättre, och resultatet är över förväntan

Jag beställde mina glas tisdagen v28 mitt i sommaren o tors två dagar senare stod i mitt garage , fantastistkt !!
Glaset passade perfekt och altanen lyftes o desutom blev det ljusare inne o en fantastisk utsikt . Bemötande o leveranssäkerhet var alldeles utmärkt från första till sista kontakt och glaset var väldigtenkelt att montera ,
Mina ord är utomordentligt nöjd till 110 % tveka inte att använda räckesspecalisten

22 lipca 2015

Kanonresultat

Proffsig hantering och snabb leverans av vår order. Tydliga instruktioner och med lite noggrann mätning så fungerade monteringen perfekt.
Det är kanske inte det billigaste räcket på marknaden men man får vad man betalar för och vi är mycket nöjda med resultatet.

16 lipca 2015
Oceniono na 5 z 5

Kvalitet - in i minsta detalj!

Vi är verkligen supernöjda med både Räckesspecialisten som företag och Produkten i sig.
Alla kontakter med företaget, via mail eller telefon, har sköts perfekt. Snabb överskådlig offert, tydliga underlag, bra specificerad order och komplett materialspecifikation vid leverans. Materialet kom mycket väl förpackat och installationen har gått bra - tack vare en mycket tydlig installationsmanual på 31 sidor som går igenom installationen steg för steg.
Jag hade höga förväntningar på kvalitet och utseende och jag måste säga att jag är 100% nöjd.

1 lipca 2015

Sereno AL

Mycket bra kundbemötande, snabb leverans, snyggt räcke och relativt lättmonterat. Kan inte bli mycket bättre.

25 czerwca 2015

Väldigt nöjd!

Hög finish, exakta mått, enkelt montage, stilrent och snyggt utseende!
Vänligt bemötande i kundtjänst.

17 czerwca 2015

Bästa kundupplevelse.

Ett mycket trevligt bemötande som förstärker den proffsiga leveransen. En lättförståelig montagebeskrivning garanterade ett slutresultat av högsta kvalité. Våra högs förväntningar överträffades med vårt glasräcke på plats.

10 czerwca 2015

Rekommenderas!

Trevlig personal med hög känsla för service. Mycket snabb leverans, de håller vad de lovar. Mycket hög kvalitet och finnish på produkten, i detta fall Serano AL, med laminerat glas och överliggare i aluminium!

10 czerwca 2015

Superbra

Trevligt bemötande i telefon, enkelt att beställa och snabb leverans .Jag rekommenderar företaget gärna.

Nöjd Kund

3 czerwca 2015

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej