Vores børn vil kun have huer på hvis de er fra Racing Kids. De bliver siddende på deres hoveder selv efter en hel dag ude, og ser coole ud. De er et sikkert hit ;)
Jeg købte 4 huer 11/6 og modtog dem først 1/7 fordi de havde sendt pakken til en forkert. Der manglede så en hue og jeg skriver, får kontakt og de lover at sende den. Det sker ikke og jeg skriver 2 ga... Zobacz więcej
Virkelig dårlig oplevelse med et ellers godt mærke. Jeg elsker Racing Kids huer. Intet problem med selve varen MEN webshoppen/hjemmesiden er virkelig ringe. Jeg bestilte vanter og hue for nu to uger s... Zobacz więcej
Hvis alle virksomheder har en Malene, så ville alt være fantastisk! Hun er yder en helt igennem fantastisk service, og man kan virkelig mærke det er vigtigt for hende! Hun handler hurtigt og effektivt... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Kæmpe anbefaling!
Jeg havde tilbage i april måned problem med trykknapper på deres babyhjelm.
Jeg har nu fået 3 gratis babyhjelme af dem! Det er hvad jeg kalder god service! Kan sagtens anbefale dem!
Varm anbefaling her fra
God kontakt ved udsolgte vare. Sender mail, men forslag til anden vare, som passer til resten der er blevet bestilt. Meget fine huer og handsker/luffer. Alt er fremstillet i Danmark. Hurtig levering. Handler 100% der igen.
Lækre huer og pandebånd🙌
Lækre huer og pandebånd🙌
Dejlig bløde og med de fineste sløjfer
Hurtig levering på trods af kæmpe udsalg
Not worth the trouble
There’s so many things wrong with this company. I placed 3 orders with them and every time the same mistake happens! I have twins so I order two of everything and every single time I get only 1 item of each. And that’s not all, when I ask for the second item to be shipped it turns out they don’t have it, or it’s in a different color or size! And it takes forever to ship and in the end after days of emailing back and forth they still manage to send the wrong item (again!). After the first time it happened I specifically wrote a note that I ordered 2 of everything, and still received only one! I think it’s lack of respect towards the customers to be waiting so long for the order and have so many mistakes in stock. I’m so tired to have to write emails every time I order because there is always a mistake. Nice products but not worth the hustle. Will not buy again!
Køber aldrig der igen.
Køber aldrig der igen.
Jeg købte et sæt wheat termotøj i mørkeblåt. Efter 1 måned med MANGE emails frem og tilbage hvor jeg måtte kontakte dem hver gang hvor de spiste mig af med lagerfejl 2 gange, de kunne sende et andet sæt, hun ville personligt komme og aflevere det på min adresse, magasin havde sendt de forkerte bukser, de havde ikke den størrelse osv........ 1 måned senere modtog jeg jakken, ingen bukser og igen måtte jeg selv kontakte dem, der blev ved med at komme undskyldninger "jeg har en lille herhjemme så derfor kan jeg ikke finde bukserne til dig.. Malene lover mig 2 huer som kompensation. Jeg får mine penge tilbage fra bukserne. Nu står jeg uden termobukser til min søn da de er udsolgt alle steder Og det er 2 uger siden hun skulle ha sendt de huer og nu svare hun ikke mere 😑😑😑😑
Super dårlig service, aldrig om jeg vil ligge mine penge hos dem igen. Troede de var gode da babysam anbefalede dem.... Men jeg tog virkelig virkelig fejl 👊
Fantastisk service og gode produkter
Jeg skrev til kunde service på facebook , og fik svar efter 5 min var lidt skeptisk da det ikke stod på dansk på hjemmesiden.
To dage efter skrev de til mig på facebook at der havde været noget kludder med gls , men varerne var på vej. Det kalder jeg god kunde service, det er ikke sidste gang jeg handler lækre huer ved jer !