Oceniono na 1 z 5

Jeg har lige fået en stor regning fra qxl med gebyrer og inkasso salær og alt muligt men har aldrig fået regningen der skulle have startet det hele.. det godt gjord 😒

Oceniono na 1 z 5

De seneste år har det været mindst sagt mangelfuldt med Qxl, ingen hjælp, masser af reklamer og gebyrer og fuldstændig kundeflugt, Godt de drejede nøglen om. Lauritz har ikke været godt for dem. Men... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Den værste Web-Site jeg har set og hvorfor disse ændringer. Totalt uoverskueligt. Og så: alle mine 1600 stk 100% positive karakterer er slettet med et pennestrøg!!! Andre købs- og salgsveje bru... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Jeg har afmeldt mig flere gange til deres nyhedsmail, men bliver fortsat spammet hver dag. Det strider fuldstændig imod GDPR forordningen. Jeg vil anmelde QXLtil Datatilsynet, jeg kan se, at rigtig m... Zobacz więcej

1. Usługi aukcyjne online

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

QXL er Danmarks største netauktion. Vi har mere end 500.000 registrerede medlemmer, som hver uge handler brugt og nyt. På QXL er det nemt, sikkert og spændende at handle – og så går du aldrig på kompromis med prisen. QXL Kundeservice har åbent alle årets dage, og vi svarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Som oftest får du dog svar meget hurtigere. Skriv til os på kundeservice@qxl.dk.

1,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

1,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Jeg forstår absolut ingenting

QXLs gamle søgesystem var dårligt. Fx kunne man søge på "LEGO bat" og få beskeden: intet fundet på lego bat. I stedet viser vi resultater for "logo bt". Altså rent idioti. Men i det mindste kunne man sortere efter - og manøvrere i detaljerede - kategorier. Det nye system virker som noget, en ondsindet konkurrent har sat i værk for at ødelægge auktionssidens navn. Og det er lykkedes ganske godt. Desværre er Lauritz.com selv bagmanden bag attentatet. Farvel og tak. (fortjener 0 stjerner)

15 lipca 2015

Håbløs hjemmeside.

Jeg kan kun tilslutte mig andres anmeldelser af QXL's hjemmeside og søgefunktioner. Håbløs brugervenlighed og ubegribeligt at man kan finde på at sende det ud før evt. brugertest. Afspejler endnu en gang den håbløse og forbrugerfjendtlige stil som Lauritz.com (nuværende ejer af QXL) står for og ligeså deres berømthed for deres totale mangel af moral og etik som gang på gang har været fremme i medierne.

13 lipca 2015

Det nye site

Den nye platform fungerer ikke optimalt. Ikke til at finde rundt i. Skal lige siges at jeg ikke er en novice på it området. Hvor er karakterer blevet af, forum hvor er det, ambassadører hvor er de? Det et godt nok et par år siden jeg har været på QXL men tiden har ikke arbejdet for jer, tværtimod. Hva med at få den gl platform tilbage.

22.nov.2015:
Jeg kan nu ikke skrive/kommentere indlæg på jeres facebook side?
Hvorfor?
Skyldes det min dårlige anmeldelse her på trustpilot?

13 lipca 2015

Hej Lene Jeppesen.

Mvh Betina, QXL

Søgeagent

Jeg har gennem de senere år været en meget flittig bruger og søger på QXL. Efter de nye ændringer er det sikkert slut. Det er ikke let at finde frem til de ting som man søger efter, i hvert fald for folk som mig der kun bruger it til almindelig daglig forbrug.
Jeg ved ikke hvad der er sket, men jeg har på 2 døgn allerede fået ca. 20 mails fra søgeagenten, og det har jeg ikke selv anmodet om - håber jeg da ikke.
Kan det kun fjernes ved at slette mig som "kunde", ja så gør I bare det.
På forhånd tak.
Svend Pedersen

11 lipca 2015

Hej Svend Pedersen.

Mvh Betina, QXL

QXL R.I.P.

Hallo
hvorfor får jeg ikke nogle svar på mine henvendelser på mail....
(i siger inden for 24 timer...)

Så nu prøver jeg herinde - kan se i svarer men det samme svar på alle indlæg (så det er nok også bare det jeg får!)

Jeg stillede følgende spørgsmål
Om i kan sige noget om hvornår i forventer at superlisten kommer op og kører igen
så man kan få uploade alle sine auktioner (ca 2800) til salg

I svarede
Superlisteren kommer ikke til at køre igen, men der kommer senere et værktøj som bliver integreret i det nye QXL, men jeg kan desværre ikke sige dig hvad og hvornår det kommer. (Carsten)

Og så er mit spørgsmål så
Hvad for noget....
det håber jeg da virkelig ikke er sandt
har ca 2800 auktioner liggende i min superlister - hvad kan jeg så bruge dem til. Vil man ikke engang kunne kopiere dem over i det nye værktøj eller hvad ?

så er jeg da virkelig bange for mine dage på qxl er talte
(har været med lige siden start – så det ville da være ærgeligt)

I går modtog jeg så lige ca 2800 auktioner som afsluttede
og man kunne ikke se hvilke der var salg på
Man kan heller ikke kontakte sine købere inde fra jeres side

Hvad er det egentlig lige i har gang i
det får i da ikke kunder og salg på

Det her er hvad i har stående på trustpilot – så regner da med man kan få noget svar...
(Som virkelig ser rigtig skidt ud for jeres nye tiltag – UHA nogle sure kunder “mig inkluderet”
tror i måske skulle overveje at gå tilbage til det gamle eller lave noget i stil med som kan bruges til noget
ellers er jeg bange for det bliver jeres “død”

Den ene stjerne jeg har givet er desværre en for meget

10 lipca 2015

Hej Jack Pedersen.

Oceniono na 1 z 5

Elendig og total umulig hjemmeside

Den nye QXL side er det værste skidt jeg har set og ønsker snart at i vil gå tilbage til den gamle side - og hvis ikke det sker dropper jeg jeg QXL og vil fremover bruge GUL & GRATIS.
Jeg håber at i mister mange kunder så i kan vågne op......

På svar fra QXL er det helt tydeligt at de ikke hører efter kundernes ønsker, og det har de aldrig gjort........

9 lipca 2015

Kære Kim Sidenius Brockhusen
Tak for anmeldelsen af vores nye design. Det er tydeligt at se at vi mennesker er vanemennesker og ikke bryder os om ændringer, men ind imellem må vi nok sande at forandring ikke er en dårlig ting - og sjovt nok plejer man som regel alligevel at kunne vænne sig til mange ting. Giv det en chance - det er meget lettere at bruge på mange måder nu.

Oceniono na 4 z 5

Glædeligt, at se d3n gamle version igen.

Ja, glædeligt at den gamle udgave er tilbage. Mit største problem med den nye udgave var søgningen, som var elendig. Hvis man så havde lavet en knap med den gamle "avanceret søgning", så havde det fungeret acceptabelt - for mig - da jeg altid bruger den til søgning, og så kunne man bare undlade, at bruge det nye skrammel. Qxl betaling har jeg aldrig brugt, men betaler direkte til sælger, da det alt andet lige er et fordyrende led at betale via Qxl pga kortgebyret. Succes-gebyret er stadig noget skrammel - især på de 1 kr aukrioner, som Qxl reklamerer så meget for - de bliver jo på den måde til startpris 6 kr for en billig ting til 1 kr ;-( (det burde være lavet som en procentsats i stedet, så gebyrer afhænger af købet - det ville være mere fair, og ikke skræmme alle købere at billige varer væk). Nå, alt i alt er det fint, at den gamle version er tilbage ;-)

9 lipca 2015

Kære Jan Vestergaard.

Oceniono na 1 z 5

Den er da helt gal med den nye side!

Værst af alt er da at alle nyere indlæg vises som "Denne anmeldelse er blevet indberettet til vores compliance team" hvilket må betyde at QXL ikke kan klare kritik af deres podukt!

Jeg har også brugt QXL. Alle mine søgninger er slettet.
Siden er så langsom, at jeg vil kalde den uegnet.

Nu er der ikke menu tilgængelig så man hurtig kan gå et eller flere trin tilbage i kategorierne.
Ja hvad blev der egentlig af kategorierne.

Se så at komme tilbage på den gamle platform, den var god og nem at finde rundt i.
1 stjerne herfra - og det er faktisk for meget, men mindste valg. Den gamle var trods alt 5 stjerner værd!
Allan Pedersen

ny qxl

Jeg har tidligere i stort omfang anvendt qxl - primært ved salg af frimærker. Det ser ud som om det er slut nu - hjemmesiden fungerer meget langsomt. Hvordan masseoprettes auktioner? Hvor er mit tidligere indestående blevet af - jeg havde (har) penge tilgode. Købergebyr på 5 kr. på fx enkeltstående frimærker er en markant omkostning, som umuliggør salg af frimærker, som ikke ligger i den absolutte høje ende af prisskalaen. Hvorfor er der lavet så eklatante forringelser? Jeg har givet een stjerne - det burde være nul. Jeg synes det er bundærgerligt - hvis ikke der foretages væsentlige forbedringer må jeg (vi) finde andre steder, at sælge mine (vore) frimærker.

Kære Peter Juul.

Oceniono na 5 z 5

Respekt !

Stor ros til QXL, da de har besluttet at rulle tilbage til den gamle platform.
Der er ikke så meget at kikke på, men mon ikke det kommer.
God beslutning.

Kære Kim Kjehr

Oceniono na 3 z 5

Qxl hm...

Jeg har før givet både 5 og 1 stjerner, 5 var for ca 2 år siden og 1 for ca 3 mdr siden... Jeg har valgt redigere til 3 stjerner nu (5 hvis ikke der var det 5 kr. gebyr for køber som er opstået fornylig og som blev gennemført med kun få dages varsel).

Oceniono na 1 z 5

Det værste jeg nogensinde har set

Jeg har arbejdet professionelt med IT i 30 år, en pæn del af tiden har det omfattet hjemmesider. Jeg har siddet i jury til bedømmelse af hjemmesider. Jeg har haft ansvar for udvikling af både lokale og store, internationale hjemmesider.

Jeg har ALDRIG oplevet noget så ringe som QXL forsøg på en ny hjemmeside. Den kan ikke navigeres og den er i øvrigt smæk fuld af fejl (hvordan jeg kan sælge en vare igen, der er solgt, fx). Den har kun en brøkdel funktionalitet i forhold til tidligere.

Indtil nu har jeg solgt og købt hundredvis af varer på QXL, men dette er SLUT nu.

Prikken over i'et: QXL forsøger ligefrem at censurer indlæggene her på Trustpilot. Ja, det er desværre tydeligt, hvem ejerne er.

Oceniono na 2 z 5

Gebyrerne er for høje, og firmaets nyeste betingelser er uacceptable

QXL Danmark har gennem de sidste mange år omlagt deres gebyrsystemer utallige gange, og i dag er det med et fast 8% sælgergebyr og 5 kroners købergebyr umuligt at sælge varer til meget små priser. Samtidig har man lige lavet en ny hjemmeside, som nu ligger under qxl.com, og den er for mig at se er svær at benytte, og samtidig har man nu et ufravigeligt krav fra QXL om, at man som sælger skal registrere sit kreditkort, så man ikke længere selv kan styre, hvornår man betaler sine udestående gebyrer. Alle disse ting er uacceptable. Det er i dag ca. 5 år siden, jeg havde en reel chance for at lave nogle gode handler som sælger på QXL, og med de nyeste tiltag siger jeg farvel og tak. De to stjerner dækker over, at jeg for længe siden var en tilfreds kunde, men det har jeg ikke været længe.

Oceniono na 1 z 5

Den nye side virker ikke.

Den nye side virker ikke. Og det er ikke overdrevet. Oven i det, så har droppet at svare på Facebook, mails og via telefon. Alt er lukket ned hos jer.

Man kan ikke skrive til købere og sælgere. Karakterer er væk. Hvis der på samme tid slutter 10 auktioner, så kræver i 10 gange gebyrer.

Købere skal også betale gebyrer og selv om de køber 10 af samme vare, så skal de betale 10 gange porto.

I er nødt til at rydde ud i den profit ledelse.

Oceniono na 1 z 5

En skuffelse uden lige!!!!!!!!

QXL - jeg er meget skuffet over jeres måde, at behandle jeres kunder på.
Det er bare ikke i orden. Ikke nok med at jeres kunder ikke kan finde ud af jeres nye site, men det kan I åbenbart hellere ikke. Ingen svar på mails, tvungen registrering af ens konto detaljer, ingen mulighed for at kontake sælgere, karakter er væk osv osv osv............... og jeg er en af de heldige der ikke har penge i klemme hos jer.

Trist udvikling...

Med mine 375 handler må jeg være i min gode ret til at give mit besyv med.
vildt at tænke på hvor Qxl ville ligge i vurdering hos Trust pilot, hvis det ikke var fordi at Trust pilot med rund hånd fjerner de negative og kun de negative anmeldelser, hvilket jo bestemt ikke er ok, da det folk anmelder er Lauritz.com evne til at skabe kontakt mellem sælger og køber og ikke mindst hvad de forlanger derfor.
Vil ikke gå i detaljer, da denne anmeldelse jo også blot bliver slettet, blot skrive Lauritz har i begærlighedens tegn splitte Danmarks bedste auktions side... til noget der i dag er komplet ubrugelig.

6 lipca 2015

Farvel QXL

Nu er det nok! Lauritz har smadret det der engang var danmarks bedste online-auktionsside til ukendelighed. Først med en brugerflade der bare krympede til fordel for irriterende reklamer og listings fra andre for mig irrelevante auktionssider, og derudover urimelige gebyrer m.v. Med den nye version hvor man nu vil påtvinge accept af tredjepartscookies (spyware) er bægeret fyldt for mit vedkommende.
Andre auktionssider er heller ikke lykken, og QXL var den eneste danske jeg benyttede, men nu er det slut.

Farvel QXL.

6 lipca 2015
Oceniono na 5 z 5

HURRA ;)

Så kom QXL til besindelse og lyttede til brugerne og vi har fået den gamle platform tilbage - TAK !
Nu mangler vi bare at de sløjfer hammerslagsgebyret :)

4 lipca 2015

Kære inge-Lise.

Slut med QXL

Har brugt QXL i mange år, men men men.............med det nye set-up, hjemmeside design og konstant dalende antal auktioner, ja så slutter festen her. Held og lykke med siden frem over.

4 lipca 2015
Oceniono na 3 z 5

Rimelig men mangler vigtige oplysninger

Jeg synes det er for dårligt at først når man skal hente varen på posthuset får man en EXTRA regning på 457,00 kr i importgebyr. Det kunne i godt oplyse om inden man handler på auktionen.

17 czerwca 2015

Kære Jan Johansen.
Tak for anmeldelsen. Alle varer der sælges på QXL er underlagt fuld prisgennemsigtighed, og det betyder, at den samlede pris inkl. eventuelle toldgebyrer altid skal fremgå af auktionen. Det er ikke tilladt, at pålægge køber ekstra udgifter efter auktionens udløb. Skulle en vare blive pålagt toldudgifter, påhviler det derfor altid sælger at betale disse ekstra udgifter.

Køber du varer på QXL.no (Norge er ikke medlem af EU), kan du dog som køber blive opkrævet told og moms. Køber du af en sælger på det norske website er det altså køber, der hæfter for toldudgifter.

Hvis du er blevet pålagt toldudgifter på det danske QXL, kan du altså med rette forlange at sælger betaler disse. Har du brug for hjælp er du også altid meget velkommen til at skrive til kundeservice@qxl.dk.

Mvh. Betina, QXL

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej