LS, prima geholpen en van advies voorzien aan de telefoon. geadviseerd product gekocht en binnen twee dagen in huis. Installatiebedrijf(heb daar een contract) gebeld en afspraak gemaakt voor aansl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Met volle tevredenheid een Floor buddy gekocht, en eindelijk warme voeten, En het scheelt ook energie voor je CV, deze kan 1/2 graden lager, Makkelijk te leggen, en een behoorlijk comfort erv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben uiterst goed geholpen. Helaas valt het resultaat wel tegen. Het was voor mij een soort pilot. Ruimte op hoek van woning met slecht geïsoleerde vloer. Geeft een hoog verbruik in deze koude pe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prima service, snelle levering geheel conform de verwachting die op de website wordt gewekt. Het product voldoet zeker aan onze verwachting. Niet heet maar lekker warme voeten met een gering energie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
In de webshop www.quickheat-floor.nl hebben we diverse elektrische verwarmingsproducten voor vloer en wand. Voor de echte doe-het-zelvers bieden we complete pakketten om zelf elektrische vloerverwarming te installeren, maar hiernaast hebben we ook een aantal eenvoudig aan te sluiten elektrische verwarmingsproducten aan waarmee u een slimme warmte oplossing in huis haalt, denk hierbij aan een tapijtverwarming, spiegelverwarming, een verwarmde voetenmat of een infrarood verwarmingspaneel.
Techniekstraat 34, 4538BW , Terneuzen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Snel geleverd, makkelijk te installeren.
Warmt goed onder wollen geknoopt tapijt.

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Goed product. Voldoet aan de beschrijving
Jammer dat het aanbevolen anti slip tapijt zo ruim
van afmeting wordt geleverd.

Odpowiedź od Quickheat-Floor
besteld na telefonische vraag over dikte.
Vlotgeleverd.
Geplaatst onder tapijt.
's Avonds lekkere warme voeten.
2uur aan daarna nog twee uur een warm tapijt.

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Voor 10 jaar terug onze eerste taijtverwarming bij speedheat gekocht. Heerlijk warm . Werkt nog steeds goed . Veel gebruikt. Nu op een andere plaats in huis nog een gekregen.

Odpowiedź od Quickheat-Floor
We zijn erg blij met de vlotte toezending van het product. We denken dat juist de komende winter de mogelijkheid van warme voeten zeer functioneel zal zijn.

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Prima, correcte afhandeling, ondanks dat we het gekochte produkt hebben geretouneerd.

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Snelle verzending, product is makkelijk te installeren. We aangesloten op een slimme stekker. Heerlijk dat we nu een warm tapijt hebben, lekker comfortabel in de zithoek en hopelijk ook forse besparing op gasverbruik

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Het product voldoet volledig aan de beschreven tekst uit de reclame. Het is gemakkelijk om te installeren en werkt goed. Bovendien snel geleverd.

Odpowiedź od Quickheat-Floor
wij gaan geen vloerverwarming doen
wij hebben bij jullie infrarood panelen gekocht
onze dank voor de info

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Bestelling is na 3 weken nog steeds niet geleverd.

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Vraag per mail werd uitgebreid en afdoende beantwoord. Tot aankoop overgegaan. Artikel kwam op tijd en prima verpakt aan.Later per mail de - al voldane- factuur.Prima geregeld.En zover ik nu geconstateerd heb,prima product.

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Site duidelijk, nadat je weet hoe en wat met vloerverwarming goed te bestellen

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Paar keer gebeld , werd goed begrepen en afhandeling was correct !
ZEER TEVREDEN

Odpowiedź od Quickheat-Floor
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.